Billige reiser til sol, varme og fantastiske destinasjoner med Solfaktor

Solfaktor.no er din snarvei til en billig ferie i Syden - og i resten av verden. Her finner du tusenvis av hoteller, ferieboliger og hus på spennende destinasjoner, inkludert alt fra badeferie og storby, og til langhelg og langtidsferie med D-vitaminer og avslappende dager. Benytt vår søkemotor til å taste inn noen noen få opplysninger og finn priser på reiser med valgfri avreisedato, valgfri reiselengde og mulighet til å bestille både leiebil, transfer og god service som en del av pakken. Dersom du bestiller din neste reise til syden med hotell og fly samlet hos oss er du sikret av Reisegarantifondet og pakkereiseloven. Samtidig som at du fortsatt får de beste prisene på internett - bedre enn dette blir det ikke!

 

Mer om reiser med Solfaktor

Solfaktor.no ble etablert i år 2000, og sammen med våre brødre og søstre i Danmark og Sverige har vi sendt flere titusen reiseglade skandinaver på ferie over hele verden de siste (nesten) 25 årene. Vår plattform er bygget på moderne teknologi som er koblet opp på nettets største databaser med hoteller, ferieboliger, flybilletter, leiebiler og transfermuligheter.

Vi finner de beste prisene og pristilbud på reiser til Syden for deg, slik at du ikke behøver å sette sammen en reise med innslag fra flere forskjellige aktører. Vi er medlem av Reisegarantifondet og som gjest er du dekket av pakkereiseloven dersom du bestiller en pakkereise med overnatting og fly hos oss. Med et enkelt søk på dato, avreiseflyplass og destinasjon kan du finne både billige restplasser, en familievennlig all inclusive-ferie eller sjarmerende luksushoteller på populære reisemål.

Hvordan finner man billige reiser?

Det er faktisk overraskende enkelt hos Solfaktor! Etter du har funnet ditt neste reisemål i vårt store utvalg av spennende destinasjoner velger du din foretrukne avreiseflyplass i søkemaskinen. Så finner du foretrukne utreisedatoer og antall reisende. Deretter finner vår søkemaskin billige reisetilbud for deg. Vi setter sammen en pakkereise for deg slik at du kun trenger å pakke kofferten og møte opp ved avreise. 

Dersom du ønsker å stå for transporten på egenhånd kan du nøye deg med å bestille hotell hos oss. Vennligst merk deg at du ikke er dekket av Reisegarantifondet dersom du ikke bestiller transport som en del av pakken. 

Du kan enkelt og raskt sette sammen din bestilling på internett, og deretter forberede deg på en billig ferie til destinasjoner som Tenerife, LanzaroteMadreia, Phuket eller Dubai. Som alle er populære reisemål om vinteren med sine mange spennende severdigheter, lange strender og perfekte forutsetninger for solrike ferier. 

Storbyferie, restplass eller en tur til stranden

Hos Solfaktor avgjør vi ikke hva som er formålet med din reise. Vi selger ikke klassiske charterferier med guide og felles busstransport inkludert. I stedet har vi valgt å sikre den billigst mulige reisen for deg som ønsker en fleksibel ferie sammen med venner, familie eller en partner. Vi booker derfor en billig reise med rutefly, slik at du kan reise når det måtte passe deg og med valgfri reiselengde. Samtidig som at du har full trygghet fra en godkjent turleverandør som tilbyr full reisegaranti. Du finner også alle tilbud på restplasser fra både hoteller og flyselskaper når du sammenligner priser. Med andre ord er det mange penger å spare ved å "gjøre jobben selv" hos Solfaktor. 

Vi tilbyr billige reiser til alle de mest populære destinasjonene, men dersom du ønsker å oppleve et sted med færre turister kan du gå på oppdagelse i vår oversikt over reisemål og  la deg inspirere til din neste ferie. Kanskje finner du en destinasjon som du har besøkt da du var barn - eller en drømmereise til en spennende by med historiske severdigheter. Naturligvis finner du også din neste reise til en av de mest besøkte storbyene i verden, for eksempel Roma, London, Barcelona, Lisboa eller Athen, bare for å nevne et utvalg av reisemål til en storbyferie.

En billig flybillett på kort varsel

Dersom du har et stramt feriebudsjett kan det være gunstig å søke etter reiser flere ganger i uken.  Reiseselskapene legger ofte restplasser ut for salg med ganske kort tid til avreise. Dersom du er fleksibel og klar til å dra på kort varsel, finner du slik de billigste reisene. Dersom du, i likhet med de fleste av våre reisende, foretrekker å glede deg i lengre tid før avreise- finner du hos oss alltid de beste prisene, med eventuell rabatt, i det du søker opp billige reiser med tidlig bestilling.

Mange reisebyråer, både i Norge og i andre land, søker etter fly og hotell i ett enkelt system. Hos Solfaktor vet vi at våre gjester får den billigste reisen dersom vi sørger for å alltid sjekke etterspørsel og holde utkikk etter priser på flere plattformer. Slik at i tilfeller der hoteller legger ut tilbud ett enkelt sted vil du få den beste tilgjengelige prisen. Slik kan du reise lengst mulig for ditt budsjett. Våre pakkereiser er "dynamiske" og satt sammen av flere forskjellige elementer, men selges alltid som én reise. Der du får mest mulig for feriebudsjettet.

Motta gode tips til billige ferier på sosiale medier

Husk å like vår Facebookside og meld deg på våre nyhetsbrev. Slik at vi kan skrive til deg når vi har gode forslag til din neste reise, spennende storbyferier, tips til weekendreiser, aktuelle kampanjer og gode tilbud på programmet. Hos Solfaktor rekker budsjettet langt, og dersom du bestiller i god tid trenger du ikke forholde deg til svingninger i etterspørsel og kapasitet. I stedet kan du glede deg til den billige reisen som venter deg - og selvfølgelig se frem til strender, all inclusive og en ferie  med vær som verken byr på tette skylag eller spredte byger. 

Tips: I skoleferier er det viktig å være ute i god tid for å kunne utnytte gode reisetilbud til de mest populære landene i Sør-Europa, for eksempel Spania, Tyrkia, Kroatia, Frankrike og Italia. Det er selvsagt alltid muligheter til å booke i siste øyeblikk, men i slike tilfeller er utvalget ofte begrenset, og  flybillettene kan være dyre.

Finn billige reiser med eller uten forpleining

Hos Solfaktor kan du alltid finne billige reiser til spennende og solrike reisemål i hele Europa, Asia og USA. Ferien er i gang idet du legger inn din booking og forventningene innfinner seg. Vi er klar over at feriepreferanser varierer fra person til person - derfor har vi valgt å la det være opp til hvert enkelt hotell å bestemme hvorvidt hvert gjesterom inkluderer frokost, halvpensjon eller all inclusive. Du kan under hver romtype på det valgte hotellet se, hvilken type catering det er mulig å velge samt totalpris. Hos Solfaktor finner du også et stort utvalg av ferieleiligheter og boliger, slik at du har eget kjøkken og kan lage mat selv.

Det varierer også hvorvidt du får servert snacks, et lite måltid eller ingenting på flyet. Ettersom at vi booker rutefly avhenger dette av hvert enkelt flyselskap, men til felles har de at du som minimum kan kjøpe noe for å stille den lille sulten og tørsten mens du sitter på flyet.

Klik her for å se alle reisemål