Reiser til Playa de Muro

Ta med hele familien på en avslappende strandferie i Playa de Muro! Det populære feriestedet på Mallorca byr på sol og bad i hyggelige omgivelser. Bestill en billig reise til Playa de Muro med Solfaktor!

Playa de Muro som reisemål

Playa de Muro er et yndet feriested som ligger på nordkysten av øya Mallorca, som er en del av Spania og Balearene i Middelhavet. Denne vakre kystbyen er kjent for sine lange og brede sandstrender, krystallklare vann og rolige omgivelser. Et perfekt reisemål for en ferie med barn hvor ønsket er en reise til syden.

>> Les mer om din reise til Can Picafort  her

>> Les mer om din ferie til Cala d’Or  her

>> Les mer om din reise til Port d’Alcudia  her

Attraksjoner og aktiviteter på Playa de Muro

Playa de Muro er kjent for sitt fantastiske strandliv, noe som gjør stedet perfekt for en familieferie på Mallorca. Hovedstranden med samme navn strekker seg over flere kilometer med myk sand og klart vann. Her er det mange fasiliteter med solsenger og parasoller og flere vannsportaktiviteter. Like i nærheten ligger Alcudia og den populære stranden Playa de Alcudia. En barnevennlig strand med finkornet sand. Den har også blitt tildelt “blått flagg” for sin renhet og kvalitet. Her finner du god tilgang på fasiliteter, serveringssteder og vannsport. Nord for Playa de Muro, og forbi Alcudia, ligger Es Barcarés-stranden. En perle av en strand med mindre turister. Her finner du en finkornet sandstrand omkranset av furutrær og noen restauranter som inviterer til en avslappende strandopplevelse. Det er også verdt å ta turen til stranden Cala Boquer som ligger ca 25 minutters kjøring nordover fra Alcudia, forbi Puerto de Pollenca. Her finner du en skjult bukt med krystallklart vann i naturskjønne og rolige omgivelser.

I tillegg til strandliv inviterer Playa de Muro til aktiviteter for både store og små. Utforsk den storslåtte naturparken Parc Natural de s'Albufera. Hvor du kan nyte fredelige spaserturer eller sykkelturer på ferie mens du observerer det rike fuglelivet og den vakre naturen. Ta en ridetur langs stranden eller gjennom det flotte landskapet rundt Playa de Muro. Du finner flere tilbydere av guidede turer for både nybegynnere og erfarne ryttere. Golfentusiaster på ferie kan glede seg over flere golfbaner i nærheten av Playa de Muro som tilbyr gode fasiliteter og vakre omgivelser. Reiser du med barn er det populært å besøke badelandet Hidropark Alcudia som byr på  vannsklier, bølgebassenger og morsomme aktiviteter for hele familien. Fra Alcudia er det bygget en flott strandpromenade som strekker seg gjennom Playa de Muro og helt til nabobyen Can Picafort. Gåturen mellom de to stedene tar omkring halvannen time.

Det finnes også mange flotte sykkelruter som tar deg gjennom landsbyer, olivenlunder og pittoreske landskap. Flere utforsker området rundt Playa de Muro på to hjul og du kan både leie sykkel eller delta på guidede sykkelturer. Skulle man ønske seg enkelte dager med en mer aktiv ferie så ligger fjellkjeden Tramuntana rett vest for Playa de Muro og strekker seg helt ned til sørspissen av øya. Her finner du en rekke ulike sykkelruter for en aktiv ferie på Mallorca. Ønsker du steder hvor du samtidig ivaretar en barnevennlig atmosfære så ligger det flere destinasjoner rundt østkysten av Mallorca som har godt utviklet veinett for sykkel og fotturer. Steder som Cala Millor og Sa Coma har populære sykkelstier. Og et stykke lenger sørøst finner du Cala d’Or med et godt utviklet sykkelveinett i nærheten av Serra de Levante-fjellene.

Når er det best å reise til Playa de Muro?

Mallorca byr på solrikt og behagelig middelhavsklima mesteparten av året. Sommeren er høysesongen for en reise til Playa de Muro og i denne perioden er det flest turister og temperaturer opp mot 30 grader. Våren og høsten er også en fin tid å reise til Playa de Muro på. Det er fortsatt behagelige temperaturer rundt 20 grader, mindre turister og lavere priser.

Matopplevelser og uteliv på Playa de Muro

En ferie i Playa de Muro byr på gode matopplevelser. Du finner en rekke restauranter og strandbarer langs kysten som tilbyr alt fra fersk sjømat og lokale spanske spesialiteter til internasjonale retter. Det er også kafeer og spisesteder i sentrum av Playa de Muro og i nærheten av hotellene. 

Utelivet i Playa de Muro har en avslappende atmosfære. Du finner flere strandbarer langs kysten hvor du kan nyte solnedgangen og en forfriskende drink. Det er også barer som tilbyr underholdning og live musikk, men i det store bildet er Playa de Muro mer en destinasjon for barnefamilier og de som søker en familieferie på Mallorca. Med sine mange all Inclusive-hoteller, med fokus på en avslappende ferie for både barn og voksne, vil festglade unge muligens synes at Playa de Muro blir litt vel rolig. Skulle du ønske et mer livlig uteliv, men samtidig ivareta en barnevennlig atmosfære, kan byer som Cala Ratjada og Cala Millor være gode alternativer. Vil formålet med en tur til Mallorca være å dyrke utelivet er området i Palmabukta mer å konsentrere seg om. Der vil du kunne finne din partyferie på Mallorca.

>> Les mer om din reise til Calas de Mallorca her

>> Les mer om din ferie til Puerto de Pollenca her

>> Les mer om din reise til Sa Coma her

Fly og hotell på Playa de Muro

Det er enkelt å reise til Playa de Muro fra Norge. Det går direktefly til Palma de Mallorca flyplass fra Oslo Gardermoen og flyturen tar ca 3 timer og 30 minutter. 
Fra flyplassen kan du ta taxi til Playa de Muro som tar i underkant av én time og er det mest praktiske, men også det dyreste alternativet. Et billigere alternativ er å ta buss og rutenettet på Mallorca er godt utviklet med regelmessige forbindelser. Det er også mulig å leie bil om du ønsker mer fleksibilitet på din ferie på Mallorca

Det er et godt utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter på din reise til Playa de Muro. Her finner du alt fra all-inclusive resorts til mindre hoteller, samt flotte ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Playa de Muro og Mallorca!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa de Muro

Populære hoteller i Playa de Muro

Spania, Mallorca, Playa de Muro
9,7
Fantastisk
2780 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Playa de Muro
9,3
Fantastisk
762 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Playa de Muro
8,3
Meget bra
1491 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 59 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa de Muro?

8,3
Gjesteanmeldelser
Basert på 8 anmeldelser