Reiser til Calas de Mallorca

Feriestedet Calas de Mallorca inviterer til sol og bad i fredelige omgivelser, et godt utvalg aktiviteter på land og i vann og hyggelig restaurantliv. Bestill en billig reise til Calas de Mallorca med Solfaktor!

Calas de Mallorca som reisemål

Calas de Mallorca er et reisemål på østkysten av den spanske øya Mallorca i Middelhavet. Det sjarmerende feriestedet er ideelt for deg som søker en avslappende strandferie og passer både for familier og par. Dette er en forholdsvis ny ferieby med mange små og store hotellanlegg, flotte sandstrender og små bukter ved Middelhavet sitt klare og asurblå vann.

>> Les mer om din reise til Puerto de Pollenca her

>> Les mer om din ferie til Alcudia her

>> Les mer om din reise til Can Picafort her

Attraksjoner og aktiviteter på Calas de Mallorca

Strandlivet i Calas de Mallorca er hovedattraksjonen og Cala Antena er den mest kjente stranden. Den har myk sand, er omgitt av vakre klipper og har fasiliteter som solsenger, parasoller og strandbarer. I nærheten ligger Cala Domingos som er en strand bestående av to bukter – Cala Domingos Gran og Cala Domingos Petit. Begge strendene er kjent for sin finkornede sand, klare vann, vannsportaktiviteter og serveringssteder.

Store deler av øst og nordsiden av Mallorca er barnevennlig og inviterer til en familieferie på Mallorca. Beveger du deg nordover fra Calas de Mallorca  vil du finne både Sa Coma, Cala Millor og Cala Ratjada. Her kan du oppleve et et mangfold av restauranter, vakre gyldne sandstrender og ulike feriesteder som passer for både familier, par og venner. Videre, lengre nord og vestover i retning Alcudiabukten, vil du først treffe på Can Picafort. Her heter hovedstranden Playa de Can Picafort og er en bred og lang sandstrand med barnevennlig atmosfære. Fra Can Picafort kan du mer eller mindre vasse i vannkanten på den lyse sandstranden hele ti kilometer nordover langs Alcudiabukten og til Port d'Alcudia. Først må du passere Playa de Muro, som er kjent for sitt fantastiske strandliv. Hovedstranden med samme navn strekker seg over flere kilometer med myk sand og klart vann. Det betyr at du alltid kan finne en fredelig plett på stranden langs din vandring der du kan slå deg ned omgitt av sanddyner og på avstand fra livet i feriebyene. Litt videre nordover ligger Alcudia og den populære stranden Playa de Alcudia. En barnevennlig strand med finkornet sand. Den har også blitt tildelt “blått flagg” for sin renhet og kvalitet. Og med det siste lille stykket, nord for Alcudia, ankommer du Port d'Alcudia. Hele denne strekningen er full av flotte sandstrender og er et område perfekt for en familieferie på Mallorca.

I tillegg til strandliv kan du bli med på en spennende Mini Jeep-tour og utforske områdene rundt Calas de Mallorca. Du kan kjøre på naturskjønne stier og oppdage skjulte steder og utsiktspunkter. Det er også mulighet for å bli med på en avslappende båttur langs kysten og utforske bukter og grotter. Dykking er en populær aktivitet og du kan bli med på dykketurer som lar deg utforske det marine livet, korallrev og sunkne vrak. 

Et besøk til Conjunt prehistòric de s'Hospitalet Vell, som er en arkeologisk utgravning, gir et fascinerende innblikk inn i øyas historie hvor du kan se både historiske gravsteder, gjenstander og strukturer. For deg som søker aktiv ferie er det flere turstier og sykkelstier som inviterer til fottur og sykkeltur i de pittoreske områdene rundt Calas de Mallorca. Skulle man ønske seg enkelte dager med en mer utfordrende og aktiv ferie på Mallorca ligger fjellkjeden Tramuntana på vestkysten av øya. Den starter på sørspissen av øya og strekker seg helt nord til Puerto de Pollenca. Her kan du finne mange utfordrende løyper for sykkelturer. Ønsker du steder hvor du samtidig ivaretar en barnevennlig atmosfære, så ligger det flere destinasjoner på østkysten. Hele veien sørover fra Cala Ratjada. Mallorca har godt utviklet veinett for sykkel og fotturer, og koselige byer som Cala Millor, Sa Coma og Cala d'Or ligger på rekke og rad. Cala d´Or er attraktivt for syklister med sitt godt utviklet sykkelveinett i nærheten av Serra de Levante-fjellene.

Golfere kan glede seg over den flotte golfbanen, Vall d'Or Golf, som ligger i nærheten av feriestedet.

Når er det best å reise til Calas de Mallorca?

Mallorca har et behagelig middelhavsklima preget av varme somre og milde vintre. Høysesongen i Calas de Mallorca er på sommeren med temperaturer som ofte kommer opp mot 30 grader og i denne perioden er det flest turister. På våren og høsten kan du også nyte behagelige temperaturer og det er en flott tid å besøke Calas de Mallorca om du ikke ønsker overfylte strender.

Matopplevelser og uteliv på Calas de Mallorca

Du finner et godt utvalg av restauranter og spisesteder i Calas de Mallorca. Her kan du forvente fersk sjømat og lokale spesialiteter, samt mange internasjonale smaker. Restaurantene tilbyr ulike atmosfærer. Fra avslappede familierestauranter til mer eksklusive spisesteder med utsikt over Middelhavet.

Utelivet i Calas de Mallorca har en avslappende atmosfære. Det er ikke en stor utelivsscene som andre større byer på øya, men du kan nyte hyggelig kveldsstemning langs strandpromenaden. Vil formålet med en tur til Mallorca være å dyrke utelivet er området i Palmabukta mer å konsentrere seg om. Der vil du kunne finne din partyferie på Mallorca.

>> Les mer om din reise til Spania her

>> Les mer om din ferie til Cala d'Or her

>> Les mer om din reise til Playa de Muro her

Fly og hotell på Calas de Mallorca

Det går direktefly fra Norge til Palma de Mallorca, så det er enkelt å komme seg til Calas de Mallorca. Flyturen fra Oslo Gardermoen til Palma Mallorca flyplass tar ca 3 timer og 30 minutter. Fra flyplassen kan du ta taxi til Cala de Mallorca som du finner utenfor ankomsthallen og turen tar omtrent én time. Du kan også ta buss til hovedstaden, Palma, for så å bytte buss som tar deg til Calas de Mallorca, som er et rimeligere alternativ. Hvis du foretrekker å utforske øya i eget tempo kan du vurdere å leie bil på ferie på Mallorca.

Det er flere overnattingsalternativer i Calas de Mallorca. Her finner du både leilighetshoteller, all-inclusive resorts og større feriehus. Du velger om du vil bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Calas de Mallorca og Mallorca!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Calas de Mallorca

Populære hoteller i Calas de Mallorca

Spania, Mallorca, Calas de Mallorca
8,7
Meget bra
1122 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Calas de Mallorca
8,4
Meget bra
1065 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 61 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Mallorca, Calas de Mallorca
8,5
Meget bra
800 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 60 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Calas de Mallorca?

7,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 16 anmeldelser