Reiser til Puerto de Soller

Puerto de Soller er en liten og rolig landsby med en båthavn og en flott sandstrand i fantastisk vakre omgivelser. Perfekt for alle som liker fotturer, økoturisme og fredelig natur.

Puerto de Soller er en liten og rolig landsby  i fantastisk vakre omgivelser

Den lille byen har en båthavn og en flott sandstrand og omkranses av høyder med pinjeskog, appelsinlunder og olivenlunder.

Puerto de Soller er havnen til byen Soller som ligger ca 3 km inn på platået. Dalen er halvsirkelformet og ender opp i “Serra de Tramuntana” et fjellområde som står på Unescos verdensarvliste. Hele dalføret er et yndet sted for de som liker fotturer, økoturisme og fredelig natur. Området blir besøkt av turister fra hele verden som vil oppleve noe unikt i vakre omgivelser.

De fleste restaurantene i Puerto de Soller ligger i havnen. Her kan du nyte en utsøkt middag i en stille og rolig atmosfære med solnedgangen i horisonten. Puerto de Soller har et begrenset natteliv, men en hyggelig kveld kan du allikevel ha i en av barene eller på det ene diskoteket i byen.

Det er flere severdigheter du bør få med deg mens du er her. Både botanisk hage, Casal de Cultura museet og arkeologisk museum er vel verd et besøk. Det samme gjelder olivengården Can`Det. På en spasertur i Soller vil du se bebyggelse datert tilbake til det 14.århundret.

Avstanden til flyplassen i Palma er ca 45 km.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Port de Soller

Populære hoteller i Port de Soller

Spania, Mallorca, Port de Soller
  • Nærmeste flyplass: 36 km
Spania, Mallorca, Port de Soller
  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Port de Soller
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi