Reiser til Port de Soller

Sjarmerende Port de Soller på Mallorca inviterer til sol og bad i vakre omgivelser. Feriestedet er også et ideelt utgangspunkt for aktiv ferie og naturopplevelser. Bestill en billig reise til Port de Soller med Solfaktor!

Port de Soller som reisemål

Port de Soller er et reisemål på vestkysten av den spanske øya Mallorca i Middelhavet. Beliggende ved kysten og omgitt av fjell kan feriestedet friste med avslappende strandliv og flotte naturopplevelser. Denne lille byen har en båthavn og en flott sandstrand og omkranses av høyder med pinjeskog, appelsinlunder og olivenlunder. En ferie til Port de Soller passer for både deg som reiser alene, par og familier.

Attraksjoner, aktiviteter og strandliv på Port de Soller

Port de Soller er kjent for fredelig strandliv. Den mest kjente stranden er Playa d'en Repic som ligger i sentrum av byen. Her kan du nyte sol og bad med god tilgang til fasiliteter som solstoler og parasoller, samt mange strandbarer og restauranter langs strandpromenaden. Like i nærheten av byen ligger Platja des Través, en flott strand omkranset av klipper med rolig vann og myk sand som gjør det ideelt for barnefamilier på sommerferie.

Når du ønsker en pause fra strandlivet kan du ta en tur med Sóller-trikken. En historisk trikk som tar deg gjennom det vakre landskapet mellom Port de Soller og innlandsbyen Sóller. Det er også verdt å besøke Cap Gros-fyret ved inngangen til Port de Soller, som gir en flott utsikt over havet og omgivelsene.

For deg som søker aktiv ferie på Mallorca er Port de Soller et ideelt utgangspunkt. Den majestetiske  Serra de Tramuntana-fjellkjeden som omgir byen står på UNESCOs verdensarvliste og er et paradis for fotturer og vandring. Port de Soller er også et ypperlig sted for sykling. Du kan leie sykkel flere steder i byen og utforske de omkringliggende landsbyene og oppleve den fantastiske naturen på Mallorca på to hjul. Du kan også bli med på guidet båttur eller leie egen båt for å oppleve kysten av Port de Soller og utforske de vakre buktene og grottene i området.

En aktiv ferie på Mallorca kan også friste med klatring. Litt sør for Port de Soller finner du det største klatrefeltet på øya, Sa Gubia, og i Valldemossa finner du noen av de mest imponerende klatreområdene. Videre helt sør på Mallorca finner du den flotte destinasjonen Paguera. Her kan du ta med familien på sykkeltur i vakker natur og byen har flere golfbaner.

Når er det best å reise til Port de Soller?

Mallorca har et mildt middelhavsklima mesteparten av året. Sommeren er høysesongen i både Spania og for Port de Soller med solfylte dager og temperaturer rundt 30 grader. I denne perioden er det flest turister og prisene er ofte høyere. Ønsker du å styre unna de største folkemengdene er våren og høsten gode alternativer å reise til Port de Soller på. Det er fortsatt behagelig varme og naturen er på sitt frodigste, spesielt på våren.

>> Les mer om din reise til Spania her

>> Les mer om din Aktiv ferie på Mallorca her

>> Les mer om din Familieferie på Mallorca her

>> Les mer om din Partyferie på Mallorca her

Matopplevelser i Port de Soller

Port de Soller inviterer til gode matopplevelser med et bredt spekter av restauranter. Her kan du smake fersk fisk og skalldyr, som er en spesialitet, og tradisjonell spansk tapas som serveres med blant annet lokale oster. Du finner også flere spisesteder med et internasjonalt kjøkken. Utelivet i Port de Soller er avslappet og begrenset, men du finner kafeer og barer langs strandpromenaden med hyggelig atmosfære hvor du kan nyte et glass vin eller en forfriskende cocktail på din ferie.

Fly og hotell på Port de Soller

Det er enkelt å reise til Port de Soller fra Norge. Det går direktefly til hovedstaden på Mallorca, Palma Mallorca flyplass, og flyturen fra Oslo Gardermoen tar ca 3 timer og 30 minutter. Fra flyplassen kan du ta buss til Port de Soller med kun et bytte i Palma sentrum. Taxi er også et alternativ om du ønsker å komme frem raskere. Hvis du foretrekker å ha mer fleksibilitet på ferie på Mallorca kan du vurdere å leie bil. 

Port de Soller har en rekke flotte hoteller og overnattingsalternativer. Her finner du både store all-inclusive resorts, mindre hoteller ved stranden og koselige boutiquehoteller. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Port de Soller og Mallorca!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Port de Soller

Populære hoteller i Port de Soller

Spania, Mallorca, Port de Soller
8,7
Meget bra
825 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Port de Soller
9,2
Fantastisk
1063 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Port de Soller
9,7
Fantastisk
197 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.7 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Port de Soller?

8,9
Gjesteanmeldelser
Basert på 7 anmeldelser