Reiser til Playa de Palma

Playa de Palma inviterer til livlig strandliv på en av de lengste sandstrendene på Mallorca. Det er også kort vei til hovedstaden Palma de Mallorca som byr på et bredt spekter av opplevelser, attraksjoner og uteliv. Bestill en billig reise til Playa de Palma med Solfaktor!

Playa de Palma som reisemål

Playa de Palma er et populært reisemål på den spanske øya Mallorca i Middelhavet, og en av Spania sine mest besøkte feriedestinasjoner. Denne flotte badebyen ligger bare 15 minutters kjøretur fra hovedstaden Palma de Mallorca. Med sin gunstige beliggenhet gir Playa de Palma deg det beste fra begge verdener; deilig sol og badeliv i festlige omgivelser samtidig som du har nærhet til den pulserende atmosfæren til Palma de Mallorca.

Attraksjoner og aktiviteter på Playa de Palma

Spania som turistdestinasjon har et bredt spekter av tilbud. Dette gjelder også Mallorca. I tillegg til strandlivet tilbyr Playa de Palma også andre spennende attraksjoner å utforske i området. Det er kun en kort kjøretur på 15 minutter til Palma de Mallorca. Her kan du oppleve den historiske gamlebyen med sin gotiske katedral og sjarmerende gater. Byen er også kjent for gode shoppingmuligheter og et spekter av gode restauranter og spisesteder.

Det anbefales å utforske den vakre Serra de Tramuntana. Et fjellområde som er blant de vakreste i hele Spania og som står på UNESCOs verdensarvliste. Området ligger kun 30 minutters kjøring unna Playa de Palma og herfra kan du ta enten en fottur eller sykkeltur langs de naturskjønne stiene og nyte panoramautsikten over landskapet. Bli med på båttur langs kysten av Playa de Palma i din sommerferie, hvor du kan bade og snorkle fra båten og nyte en avslappende dag på sjøen. Området rundt Playa de Palma er også ideelt for sykling. Du kan leie både terreng- og bysykler og ta en sykkeltur langs kystveien eller utforske de omkringliggende landsbyene og fjellene. Hvis du er en golfentusiast finnes det flere golfbaner i nærheten av Playa de Palma. Inkludert Golf Son Gual og Golf Maioris som tilbyr gode fasiliteter og flotte omgivelser.

Når er det best å reise til Playa de Palma?

Mallorca har et behagelig middelhavsklima med milde vintre og varme somre. Høysesongen i både Spania og Playa de Palma er på sommeren fra juni til august med dagtemperaturer opp mot 30 grader. I denne perioden er det flest turister som reiser til syden og besøker Playa de Palma og hvor det er mange arrangementer og aktiviteter på stranden.
Ønsker du å unngå hovedtyngden av turister, men fortsatt nyte solrike forhold og behagelige temperaturer er våren og høsten gode tidspunkt å besøke Playa de Palma. Mange reiser hit på en høstferie for å utforske den flotte naturen på Mallorca, og spesielt på våren er landskapet på sitt grønneste og frodigste. Det er fortsatt mildt på vinterstid i Playa de Palma med dagtemperaturer på rundt 15 grader. I denne perioden kan du gjøre gode kupp på hoteller og flybilletter til Mallorca og Spania.

Strandliv på Playa de Palma

Playa de Palma er kjent for pulserende strandliv. Hovedstranden med samme navn strekker seg over omtrent fem kilometer og det er en av de lengste sandstrendene på Mallorca. Her kan du nyte klart vann og mange fasiliteter, solsenger og parasoller samtidig som strandpromenaden langs Playa de Palma byr på et livlig og pulserende miljø. Du finner et bredt utvalg av butikker, restauranter,  strandbarer og ulike vannsportaktiviteter som jetski og paddleboarding.

Like ved Playa de Palma ligger en annen populær strand, El Arenal. Denne sandstranden er spesielt populær blant unge, festglade turister. Her finner du et bredt utvalg av strandbarer, nattklubber og restauranter langs strandpromenaden som holder det gående fra morgen til kveld. Stranden er også godt utstyrt med solsenger og parasoller og tilbyr vannsportaktiviteter som paragliding og båtturer. Dette området rundt Palma er populært for de som ønsker seg en partyferie på Mallorca.

Matopplevelser og uteliv på Playa de Palma

Matkulturen i Spania er viden kjent og Playa de Palma inviterer til gode matopplevelser og du finner et godt utvalg av restauranter som tilbyr både lokale og internasjonale smaker. Du kan glede deg over blant annet fersk fisk og skalldyr, spansk tapas og tradisjonelle spesialiteter. Det er også kort vei til Palma de Mallorca som er et eldorado for matelskere. Her finner du både autentiske tapasbarer, gourmet-restauranter og spisesteder som tilbyr matopplevelser fra alle verdens hjørner.

Utelivet i Playa de Palma er kjent for sin festlige atmosfære. Med et bredt utvalg av barer, nattklubber og utesteder vil du finne noe for enhver smak. Strandpromenaden er fylt med pulserende barer og klubber som spiller live musikk og inviterer til fest og moro til tidlig morgen. Noen av nattklubbene er kjent for å være blant de beste på Mallorca og tiltrekker seg internasjonale DJ-er og arrangementer. Det er også kort vei til Palma de Mallorca som byr på en festlig og trendy utelivsscene.

Det livlige utelivet i Playa de Palma, og områdene rundt, gjør ikke området til det mest barnevennlige på Mallorca. Om dere er en familie med små barn, eller du reiser alene med barn, er det andre steder som muligens passer bedre. Ta gjerne og les om flere tips på familieferie på Mallorca.

Fly og hotell på Playa de Palma

Å komme seg til Playa de Palma fra Norge er enkelt. Du kommer deg enkelt til Mallorca med direktefly fra flere norske byer nesten hele året. Palma de Mallorca Flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i Spania og om sommeren går det daglig avganger fra flere norske byer. Flytiden er ca 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Mallorca og Palma de Mallorca Flyplass. Det er begrenset med flymuligheter på selve vinteren, men det er mulig med en eller flere mellomlandinger.

Fra flyplassen kommer du deg enkelt til Playa de Palma med taxi og turen tar vanligvis ikke mer enn 15 minutter. Et billigere alternativ er å ta buss som går direkte og bussholdeplassen finner du like utenfor ankomsthallen. Hvis du ønsker å utforske flere deler av Mallorca, og være fleksibel under oppholdet ditt, kan det være lurt å leie bil. Men vær oppmerksom på at det kan være begrenset parkeringsplasser i Playa de Palma, spesielt i høysesongen.

Playa de Palma tilbyr et rikt utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter. Her finner du både koselige boutique-hoteller i spansk stil, store all-inclusive resorts med mange fasiliteter samt flotte ferieleiligheter og feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Playa de Palma og Mallorca!

 

 

 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa de Palma

Populære hoteller i Playa de Palma

Spania, Mallorca, Playa de Palma
8,8
Meget bra
1124 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Playa de Palma
  • Nærmeste flyplass: 4 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Playa de Palma
7,6
Bra
596 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 5 km
  • Nærmeste strand: ca. 750 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa de Palma?

7,9
Gjesteanmeldelser
Basert på 27 anmeldelser