Reiser til Can Picafort

Nyt sol og bad på Can Picafort på Mallorca! Det er et ideelt sted for deg som ønsker flotte sandstrender, avslappende atmosfære og hyggelige restauranter. Bestill en billig reise til Can Picafort med Solfaktor!

Can Picafort som reisemål

Can Picafort er en populær ferieby som ligger ved vakre Alcudiabukten på øya Mallorca i Spania. Stedet ligger nordøst på øya og tilbyr en kombinasjon av langstrakte, barnevennlige strender og et utvalg av restauranter og aktiviteter. Reisemålet passer spesielt godt for familier og par. Til tross for alle turistene som besøker Can Picafort i høysesongen har landsbyen beholdt mye av sitt opprinnelige og genuine miljø.

>> Les mer om din reise til Calas de Mallorca her

>> Les mer om din ferie til Puerto de Pollenca her

>> Les mer om din reise til Sa Coma her

Attraksjoner og aktiviteter på Can Picafort

Playa de Can Picafort er hovedstranden i området og er en bred og lang sandstrand med avslappende atmosfære som passer godt for barnefamilier. Like nord for Can Picafort ligger Playa de Son Bauló med myke sanddyner, krystallklart vann og en rolig atmosfære. Om du starter ved marinaen i Can Picafort kan du mer eller mindre vasse i vannkanten på den lyse sandstranden hele ti kilometer nordover til Port d'Alcudia. Det betyr at du alltid kan finne en fredelig plett på stranden der du kan slå deg ned omgitt av sanddyner og på avstand fra livet i feriebyen. En av disse strendene er den idylliske Playa de Muro, som ligger umiddelbart nord for byen. Kun 10 minutters kjøring fra Can Picafort og som kan skilte med en rekke vannsportsaktiviteter. Litt nordover ligger Alcudia og den populære stranden Playa de Alcudia. En barnevennlig strand med finkornet sand. Den har også blitt tildelt “blått flagg” for sin renhet og kvalitet. Her finner du god tilgang på fasiliteter, serveringssteder og vannsport. Nord for Alcudia ligger Es Barcarés-stranden. En perle av en strand med mindre turister. Her finner du en finkornet sandstrand omkranset av furutrær og noen restauranter som inviterer til en avslappende strandopplevelse. Det er også verdt å ta turen til stranden Cala Boquer som ligger ca 40 minutters kjøring nordover fra Can Picafort, forbi Puerto de Pollenca. Her finner du en skjult bukt med krystallklart vann i naturskjønne og rolige omgivelser.

For barnefamilier er et besøk til den store trelabyrinten ved Playa de Muro også et must. Her kan hele familien delta aktivt i utforsking av labyrinten og løse ulike gåter.

I tillegg til et flott strandliv tilbyr Can Picafort aktiviteter og fornøyelsesliv. Det er populært å besøke Parc Natural de s'Albufera, som er et naturreservat kun 10 min kjøring unna Can Picafort. Det er et paradis for fuglekikkere og naturelskere og her kan du utforske våtmarksområder, naturstier og observere det rike fuglelivet. Reiser du med barn kan du besøke Hidropark i Alcudia like utenfor Can Picafort. Et badeland med en rekke vannsklier, bassenger og vannaktiviteter som garanterer moro og spenning.

Søker du aktiv ferie er Can Picafort et ypperlig utgangspunkt for sykling i storslåtte omgivelser på Mallorca.  Rett vestover på andre siden av øya ligger fjellkjeden Tramuntana og strekker seg helt ned til sørspissen av øya. Her finnes en rekke ulike sykkelveier og er et yndet område for en aktiv ferie på Mallorca. Ønsker du steder hvor du samtidig ivaretar en barnevennlig atmosfære så ligger det flere destinasjoner rundt østkysten av Mallorca som har godt utviklet veinett for sykkel og fotturer. Steder som Cala Millor og Sa Coma har populære sykkelstier. Og et stykke lenger sørøst finner du Cala d´Or med et godt utviklet sykkelveinett i nærheten av Serra de Levante-fjellene.

Du finner også en profesjonell go-kartbane i Can Picafort hvor du kan utfordre venner og familie til spennende go-kart-konkurranse. I Can Picafort kan man ta dykkersertikfikat og dykke utenfor dykkersenteret, som ligger i havnen i Can Picafort. Et besøk til byens lokale marked, Mercat de Can Picafort, gir deg mulighet til å kjøpe ferske produkter, håndverk og suvenirer.

Når er det best å reise til Can Picafort?

Can Picafort har et behagelig middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Sommermånedene er høysesongen og i denne perioden kan du forvente høye temperaturer opp mot 30 grader. Du kan også nyte behagelige temperaturer på høsten og våren og i denne perioden er det betraktelig færre turister.

Matopplevelser og uteliv på Can Picafort

Can Picafort tilbyr smakfulle matopplevelser. Du finner et godt utvalg av restauranter som serverer alt fra lokal spansk mat til internasjonale retter. Det er spesielt hyggelig å spise på restaurantene langs strandpromenaden hvor du kan nyte måltidet med flott utsikt over havet. 

Utelivet i Can Picafort har en avslappet atmosfære med et utvalg av barer og puber langs strandpromenaden og i sentrum. Her kan du ta en drink og høre på live musikk. I høysesongen er det også noen arrangementer på feriestedet. I det store bildet er Can Picafort mer en destinasjon for barnefamilier og de som søker en familieferie på Mallorca. Festglade unge muligens synes at Can Picafort blir litt vel rolig. Skulle du ønske et mer livlig uteliv, men samtidig ivareta en barnevennlig atmosfære kan byer som Cala Ratjada og Cala Millor være gode alternativer. Vil formålet med en tur til Mallorca være å dyrke utelivet er området i Palmabukta mer å konsentrere seg om. Der vil du kunne finne din partyferie på Mallorca.

>> Les mer om din reise til Cala d’Or her

>> Les mer om din ferie til Cala Ratjada her

>> Les mer om din reise til Port d’Alcudia her

Fly og hotell på Can Picafort

Du kommer deg enkelt til Can Picafort fra Norge. Det går direktefly til Palma (PMI) og flyturen fra Oslo Gardermoen tar ca 3 timer og 30 minutter. Fra flyplassen er det enkleste å ta taxi som er tilgjengelig utenfor ankomsthallen. Turen tar under 1 time. Mallorca har et godt utviklet bussnettverk så du kan også ta buss fra flyplassen til Can Picafort. For deg som foretrekker mer fleksibilitet kan det være en god idé å leie bil på ferie på Mallorca.

Can Picafort tilbyr et godt utvalg overnattingsmuligheter. Du finner alt fra store all-inclusive hoteller og leilighetshoteller, samt feriehus til leie. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller en pakkereise som inkluderer fly, hotell og eventuelt leiebil. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Can Picafort og Mallorca!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Can Picafort

Populære hoteller i Can Picafort

Spania, Mallorca, Can Picafort
8,8
Meget bra
3463 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Can Picafort
8,9
Meget bra
329 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 64 km
  • Nærmeste by: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Can Picafort
8,7
Meget bra
1028 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 63 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Can Picafort?

8,4
Gjesteanmeldelser
Basert på 39 anmeldelser