Reiser til Magaluf

Magaluf er en av de mest kjente feriestedene på Mallorca og i Spania. Magaluf inviterer til sol- og badeferie med langstrakt sandstrand og en livlig strandpromenade. Selv om Magaluf er kjent for sitt hektiske natteliv er byen mer enn bare fest og moro. Her finner du fornøyelser og aktiviteter for hele familien, flotte naturopplevelser og hyggelig fjellandsbyer. Bestill en billig reise til Magaluf på Mallorca med Solfaktor!

Magaluf som reisemål

Magaluf er en by på den sørvestlige delen av Mallorca. Byen har i mange år vært en av de mest populære destinasjonene i både Spania og på øya Mallorca, der den lange sandstranden og livlige strandpromenaden inviterer til sol og badeliv i kombinasjon med fest og moro. Magaluf er kanskje mest kjent for det hektiske nattelivet som årlig tiltrekker seg unge reisende til syden.

Likevel har det villeste utelivet i Magaluf dempet seg noe de siste årene takket være ulike initiativ fra myndighetene. Derfor er det ikke lenger bare unge reisende som ferierer her, men også par, eldre og familier. Det er store forskjeller på hotellområdene på Magaluf så det er greit å vite når du velger hvor du skal bo. Sørsiden av Magaluf er det roligste området, med minst festing og støy, så dette området er mer passende for familier. En sommerferie til Magaluf er også et godt utgangspunkt for opplevelser og utflukter på den nordvestlige delen av Mallorca. Ønsker du en aktiv ferie på Mallorca vil du her finne koselige badeviker, mange familieaktiviteter, hyggelige fjellandsbyer og en spektakulær kyststripe.

Attraksjoner og aktiviteter i Magaluf

Hovedstranden i Magaluf er en langstrakt sandstrand som trekker til seg reisende til Mallorca i alle aldre. Her kan du nyte den varme solen og det behagelige badevannet, og stranden passer godt for både familier og festglad ungdom. Stranden byr på flere fasiliteter med både solsenger og parasoller, samt mange vannsportaktiviteter som jetski, bananbåter og parasailing.

Langs den bilfrie strandpromenaden ligger det en rekke kafeer, restauranter, barer og butikker og stranden er kjent for livlige strandbarer og uteliv. På den nordlige delen av stranden er det høy partyfaktor og det er her de unge, festglade trives best. På den sørligste delen av stranden er det mindre fest og relativt rolig, og det passer bedre for de som ønsker en avslappet atmosfære på Magaluf. Ønsker du å utforske andre badesteder er det verdt å besøke Cala Falco som ligger ca. 10 minutter med bil fra Magaluf. Det er en vakker badevik omkranset av grønnkledde klipper.

Magaluf er kjent for flere familievennlige badeland. Som blant annet Western Water Park som byr på en rekke vannaktiviteter for hele familien. Du kan også besøke Katmandu Park som er en fornøyelsespark med badeland og mange aktiviteter for store og små. Du finner mange minigolfbaner i Magaluf. Byen er også kjent for å ha noen av de beste go-kart banene på Mallorca, for deg som søker en adrenalinfylt opplevelse. Det er også mulighet for å bli med på catamaran cruise når du reiser til Magaluf. Her kan du oppleve den lange kysten av Mallorca fra båt og nyte det vakre landskapet og Middelhavet.

Magaluf er også et perfekt sted for både korte og lange utflukter på den sørvestlige delen av Mallorca. Det går jevnlig buss mellom Mallorca sin hovedstad Palma og Magaluf, og her kan du oppleve en by full av historiske bygninger og eksklusive shoppingmuligheter. 

Det er også mange fjellandsbyer som er verdt å reise til i nærheten av Magaluf. Valldemossa er en fjellandsby med koselige trange gater med restauranter og butikker. Og Estellencs er en landsby som ligger mellom høye fjell med panoramautsikt mot Middelhavet. I Santa Ponsa finner du flotte strender samt den kjente golfklubben med samme navn. Om du skulle være på utkikk etter en mer aktiv ferie på Mallorca vil alle disse tre sistnevnte destinasjonene være gode alternativer på en reise til Spania.

Når er det best å reise til Magaluf?

Klimaet i Magaluf er varmt og solrikt. Med middeltemperaturer på rundt 25 grader i sommermånedene. Det er varmest fra juni til august med temperaturer som kan komme over 30 grader. Dette er også høysesong på Mallorca og da er det fullt av liv i byen med mange turister. Det kan være lurt å bestille fly og hotell god tid i forveien i denne perioden for å sikre seg de beste tilbudene. Takket være det milde klimaet på Mallorca er Magaluf en ideell destinasjon året rundt. Ønsker du en roligere ferieopplevelse med lavere priser og mindre turister, er våren og høsten en fin tid å ta en ferie til Magaluf på. Mange benytter muligheten for en høstferie til Mallorca nettopp av disse årsakene. Vinteren er mild med temperaturer som ofte ligger mellom 15 og 20 grader.

Matopplevelser og uteliv i Magaluf

Matkulturen i Spania er viden kjent og Magaluf inviterer til gode matopplevelser og du finner et godt utvalg av restauranter som tilbyr både lokale og internasjonale smaker. Du kan glede deg over blant annet fersk fisk og skalldyr fra Middelhavet, spansk tapas og tradisjonelle spesialiteter. Det er også kort vei til Palma de Mallorca som er et eldorado for matelskere. Her finner du både autentiske tapasbarer, gourmet-restauranter og spisesteder som tilbyr matopplevelser fra alle verdens hjørner.

Magaluf er kjent for høy partyfaktor med mange barer og klubber som tiltrekker seg festglade ungdommer. Selv om noe av det villeste utelivet har dempet seg litt de siste årene finner du fortsatt et pulserende natteliv her. Spesielt i sommersesongen. Nordsiden av stranden på Magaluf er kjent for fest og moro hele dagen og natten. På den berømte "stripen" finner du en hektisk gate med masse barer, utesteder og klubber. I sommersesongen er det også en rekke konserter og utendørsarrangementer som finner sted her. Om du skulle ønske å ta en titt på utelivet andre steder er områdene rundt Magaluf og Palma de Mallorca også attraktive for en partyferie på Mallorca.

Mange barnefamilier velger seg gjerne steder med litt roligere omgivelser og atmosfære. På nordsiden av øya vil du kunne finne langt flere barnevennlige destinasjoner for en familieferie på Mallorca.

Fly og hotell i Magaluf

Å komme seg til Magaluf fra Norge er enkelt. Du kommer deg enkelt til Mallorca med direktefly fra flere norske byer nesten hele året. Palma de Mallorca Flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i Spania og om sommeren går det daglig avganger fra flere norske byer. Flytiden er ca 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Mallorca og Palma de Mallorca Flyplass. Det er begrenset med flymuligheter på selve vinteren, men det er mulig med en eller flere mellomlandinger.

Fra flyplassen kommer du deg enkelt til Magaluf med taxi og turen tar vanligvis ikke mer enn 20-25 minutter. Et billigere alternativ er å ta buss som går direkte og bussholdeplassen finner du like utenfor ankomsthallen. Hvis du ønsker å utforske flere deler av Mallorca, og være fleksibel under oppholdet ditt, kan det være lurt å leie bil.

Magaluf tilbyr en rekke overnattingsalternativer for reisende. Her finner du alt fra enkle ferieleiligheter til luksuriøse hoteller. Reiser du med barn kan du trives på all-inclusive hoteller med mange fasiliteter eller feriehus som gir mer plass og privatliv. For vennegrupper som reiser for å oppleve det hektiske nattelivet kan det være mer aktuelt å velge hoteller som ligger sentralt i nærheten av barer og klubber. Det er lurt å velge område etter hva slags ferie du ønsker, samt bestille hotell god tid i forveien for å sikre seg de beste tilbudene. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Magaluf og Mallorca!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Magaluf

Populære hoteller i Magaluf

Spania, Mallorca, Magaluf
8,8
Meget bra
1266 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 30 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Magaluf
7,8
Bra
796 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 180 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Magaluf
8,5
Meget bra
3513 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Nærmeste større by: ca. 16 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Magaluf?

7,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 59 anmeldelser