Reiser til Palma Nova

Palma Nova på Mallorca inviterer til sol- og badeferie for hele familien. Her finner du spennende aktiviteter og en hyggelig strandpromenade med kafeer og restauranter. Bestill en billig reise til Palma Nova med Solfaktor!

Palma Nova som reisemål

Palma Nova ligger sørvest på Mallorca i Spania, en populær øy i Middelhavet. Med sine flotte strender, varierte restauranter og rolige atmosfære tiltrekker Palma Nova seg både familier og par som ønsker en avslappende sol- og badeferie.

Attraksjoner, aktiviteter og strandliv på Palma Nova

Palma Nova er først og fremst kjent for sitt flotte strandliv. Hovedstranden i Palma Nova strekker seg over en bred kystlinje langs Middelhavet med myk sand, klart vann og et bredt utvalg av fasiliteter og vannsportaktiviteter som vannski, jetski, paraseiling eller paddleboarding. Du kan også besøke Playa Son Matias som ligger nord for Palma Nova og er en flott strand å nyte avslappende dager på. Litt sør for Palma Nova ligger Playa Es Carregador som er en litt mindre strand i vakre omgivelser.

Når du ønsker en pause fra strandlivet kan du ta en avslappende spasertur langs strandpromenaden i Palma Nova og nyte den flotte utsikten over Middelhavet. Her finner du også butikker, restauranter og kafeer. På ferie til syden og Palma Nova er det også populært å bli med på en katamaran- eller båttur for å utforske den vakre kystlinjen og de omkringliggende øyene. Kun 10 minutters kjøring unna Palma Nova ligger det populære badelandet, Western Water Park, med mange vannsklier, bassenger og aktiviteter for hele familien. Du finner også Golf Fantasia i Palma Nova, som er en minigolfbane med fontener, fossefall og eksotisk vegetasjon.

Når er det best å reise til Palma Nova?

Mallorca har et fantastisk middelhavsklima som tiltrekker seg mange besøkende. Fra juni til september er det høysesong på Palma Nova med temperaturer på rundt 25-30 grader og det er ideelt for en sommerferie med sol og bad. I denne perioden er det ofte mange turister og høye priser og det anbefales å bestille god tid i forveien. Ønsker du å styre unna de største folkemengdene er det fint å besøke Palma Nova på våren og høsten. På en høstferie er det fortsatt behagelige temperaturer rundt 20 grader og det er fint å utforske naturen på øya i begge disse periodene. I disse periodene kan du gjøre gode kupp på hoteller og flybilletter til Mallorca og Spania.

Matopplevelser og uteliv på Palma Nova

Matkulturen i Spania er viden kjent og du finner et godt utvalg av restauranter og spisesteder i Palma Nova. Her kan du nyte tradisjonell spansk mat, blant annet tapas og paella, eller ulike internasjonale smaker. Det er flere restauranter som ligger langs strandpromenaden og gir flott utsikt og en hyggelig atmosfære til måltidet.

Palma Nova har et rolig uteliv med kafeer, barer og puber som inviterer til å ta en drink og nyte deilige sommerkvelder. For de som ønsker et mer festlig natteliv ligger Magaluf kun 10 minutters kjøring fra Palma Nova og tilbyr et bredt spekter av nattklubber hvor du kan danse til tidlig morgen. Flere steder i områdene rundt Palma Nova finner du et rikt utvalg for partyferie på Mallorca.

Om dere er en barnefamilie, eller du reiser alene med barn, vil det være flere steder på Mallorca som muligens vil passe ditt og deres behov bedre. Spesielt på nordsiden av øya ligger flere attraktive steder for en familieferie på Mallorca.

Fly og hotell på Palma Nova

Å komme seg til Palma Nova fra Norge er enkelt. Du kommer deg enkelt til Mallorca med direktefly fra flere norske byer nesten hele året. Palma de Mallorca Flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i Spania og om sommeren går det daglig avganger fra flere norske byer. Flytiden er ca 3 timer og 30 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Mallorca og flyplassen ved Palma de Mallorca. Det er begrenset med flymuligheter på selve vinteren, men det er mulig med en eller flere mellomlandinger.

Palma Nova ligger ca 25 km fra flyplassen og det går regelmessig buss som tar omtrent 20-30 minutter. Det er også mulig å ta taxi, eller om du vil utforske i eget tempo på ferie på Mallorca kan du velge å bestille leiebil. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert.

I Palma Nova finner du et godt utvalg overnattingsmuligheter. Her kan du velge mellom leilighetshoteller, store all-inclusive hoteller, boutique-hoteller og feriehus med mer plass og privatliv. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Palma Nova og Mallorca!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Palma Nova

Populære hoteller i Palma Nova

Spania, Mallorca, Palma Nova
8,9
Meget bra
1685 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Palma Nova
8,6
Meget bra
269 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 26 km
  • Nærmeste strand: ca. 300 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Palma Nova
8,3
Meget bra
494 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 25 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Internettilgang / WiFi

Hva sier gjestene i Palma Nova?

8,2
Gjesteanmeldelser
Basert på 50 anmeldelser