Reiser til El Arenal

El Arenal på Mallorca kan friste med deilig strandliv og et pulserende uteliv. Det er også kort avstand til den sjarmerende hovedstaden Palma de Mallorca. Bestill en billig reise til El Arenal med Solfaktor!

El Arenal som reisemål

El Arenal er et reisemål på sørkysten av den spanske øya Mallorca i Middelhavet. Byen inviterer til sol og bad i en pulserende atmosfære og har kort vei til hovedstaden Palma de Mallorca. Et eldorado for shopping, matopplevelser, historie, uteliv og kultur for deg som ønsker en livlig tur til syden og Spania.

Attraksjoner og aktiviteter i El Arenal

El Arenal er kjent for sitt pulserende strandliv. Playa de Arenal er den mest sentrale sandstranden med mange fasiliteter og vannsportaktiviteter som paragliding og båtturer. Det er et stort utvalg av strandbarer, restauranter og nattklubber langs strandpromenaden og stranden er spesielt populær blant unge, festglade turister. Kort vei fra El Arenal ligger Cala Estancia, en mindre sandstrand som inviterer til sol og badeliv i en roligere atmosfære.

Ønsker du en pause fra strandlivet er det kort vei til hovedstaden Palma de Mallorca. Her finner du fantastiske shoppingmuligheter, historiske severdigheter og gastronomiske matopplevelser. Reiser du med barn er det populært å besøke Aqualand El Arenal. En stor vannpark med et bredt utvalg av vannsklier, bølgebasseng, og vannaktiviteter som passer for både store og små. Du kan også besøke Palma Aquarium i nærheten av El Arenal. Et imponerende akvarium som huser et mangfoldig utvalg av marine arter.

Bli med på en avslappende katamarantur langs kysten og nyt den vakre utsikten over Middelhavet i solnedgang. Det er også mange flotte sykkelruter og stier i området rundt El Arenal og flere steder du kan leie sykkel i byen.

Når er det best å reise til El Arenal?

Mallorca har et behagelig middelhavsklima som er preget av milde vintre og varme somre. Sommermånedene fra juni til august er høysesongen i El Arenal med temperaturer mellom 25 og 30 grader. Mange reiser hit på sommerferie og opplever mye liv og aktiviteter på strendene. Ønsker du litt mindre turister kan du besøke El Arenal på våren og høsten. Det er fortsatt behagelige temperaturer og mange tar seg gjerne en høstferie hit. Det er fortsatt mildt på vinterstid i El Arenal med dagtemperaturer på rundt 15 grader. I denne perioden kan du gjøre gode kupp på hoteller og flybilletter til Mallorca og Spania.

Matopplevelser og uteliv på El Arenal

Spania har en kjent og populær matkultur og El Arenal har et bredt utvalg av restauranter, kafeer og spisesteder. Her kan du smake både tradisjonelle spesialiteter og internasjonale retter. Mange restauranter har flott beliggenhet ved stranden med havutsikt, noe som gir en hyggelig atmosfære til måltidet.

Utelivet i El Arenal er livlig og pulserende, spesielt i sommersesongen. Byen er kjent som et av de mest populære feststedene på Mallorca. Spesielt blant unge turister. Hovedgaten kalles "The Strip" eller "Bierkönig-området" og her finner du mange barer og nattklubber som du kan danse til tidlig på morgen. Det finnes også flere andre populære steder med et livlig uteliv og med ikke lange avstander fra El Arenal. Flere steder er populært å besøke for en partyferie på Mallorca.

Det livlige utelivet i El Arenal, og enkelte av områdene rundt, gjør ikke byen til det mest barnevennlige på Mallorca. Om dere er en familie med små barn, eller du reiser alene med barn, er det andre steder som muligens passer bedre. Ta gjerne og les om flere tips på familieferie på Mallorca.

Fly og hotell på El Arenal

Å komme seg til El Arenal fra Norge er enkelt. Du kommer deg enkelt til Mallorca med direktefly fra flere norske byer nesten hele året. Palma de Mallorca Flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i Spania og om sommeren går det daglig avganger fra flere norske byer. Flytiden er ca 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Mallorca og Palma de Mallorca Flyplass. Det er begrenset med flymuligheter på selve vinteren, men det er mulig med en eller flere mellomlandinger.

Fra flyplassen er det enkelt å ta en taxi til El Arenal og turen tar rundt 10-15 minutter. Et rimeligere alternativ er buss og det går regelmessig bussforbindelse mellom flyplassen utenfor Palma og El Arenal. Bussturen tar i underkant av 20 minutter. Ønsker du å utforske mer av Mallorca i eget tempo kan det være lurt å ha leiebil.

Det er et godt utvalg av hoteller og overnattingsalternativer i El Arenal. Her finner du både eksklusive all-inclusive hoteller, sjarmerende leilighetshoteller og store feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til El Arenal og Mallorca!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i El Arenal

Populære hoteller i El Arenal

Spania, Mallorca, El Arenal
7,5
Bra
509 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, El Arenal
7,8
Bra
2965 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, El Arenal
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internettilgang / WiFi

Hva sier gjestene i El Arenal?

6,9
Gjesteanmeldelser
Basert på 76 anmeldelser