Reiser til Sa Coma

Ta med familien på strandferie til Sa Coma på Mallorca! Her kan du nyte sol og bad i avslappende omgivelser med et godt utvalg av aktiviteter og opplevelser. Bestill en billig reise til Sa Coma med Solfaktor!

Sa Coma som reisemål

Sa Coma er et reisemål på den spanske øya Mallorca i Middelhavet. Feriestedet ligger på nordøstkysten i nærheten av andre kjente feriesteder som Cala Millor og Cala Ratjada. Det sjarmerende feriestedet tiltrekker seg besøkende med sin flotte sandstrand, krystallklare vann og mange aktiviteter for hele familien. Fra Sa Coma og sørover strekker det seg en nydelig langgrunn strand som gjør området perfekt for familier. I nærheten finnes det ulike fornøyelsesparker og det er enkelt å reise rundt med små minitog, buss eller leiebil. Feriebyen Sa Coma er perfekt for familier.

>> Les mer om din reise til Calas de Mallorca her

>> Les mer om din ferie til Puerto de Pollenca her

>> Les mer om din reise til Playa de Muro her

Attraksjoner og aktiviteter på Sa Coma

Hovedaktiviteten på Sa Coma er det innbydende strandlivet. Mallorca sin østkyst er kjent for å ha mange fantastiske badestrender og Sa Coma er intet untak. Den 800 meter lange Blå Flagg-stranden er med sin fine, lyse sand og ikke minst sitt krystallklare vann helt uimotståelig. Hovedstranden i Sa Coma er den største og ligger i hjertet av byen med sitt klare vann og myke vann. Den er godt utstyrt med solsenger og parasoller og tilbyr vannsportaktiviteter som jetski, paddleboarding, seiling og dykking. En kort kjøretur fra Sa Coma finner du  stranden i Cala Millor, som er en av de mest populære strendene på østkysten av Mallorca. Det er også verdt å besøke Cala Bona-stranden, en sjarmerende bukt omgitt av koselige kafeer og restauranter. Det er et flott sted å nyte sol og bad i rolige omgivelser.

Store deler av øst og nordsiden av Mallorca er barnevennlig og inviterer til en familieferie på Mallorca. Lengre nord og vestover, i retning Alcudiabukten, vil du først treffe på Can Picafort. Her heter hovedstranden Playa de Can Picafort og er en bred og lang sandstrand med barnevennlig atmosfære. Fra Can Picafort kan du mer eller mindre vasse i vannkanten på den lyse sandstranden hele ti kilometer nordover langs Alcudiabukten og til Port d'Alcudia. Først må du passere Playa de Muro, som er kjent for sitt fantastiske strandliv. Hovedstranden med samme navn strekker seg over flere kilometer med myk sand og klart vann. Det betyr at du alltid kan finne en fredelig plett på stranden langs din vandring der du kan slå deg ned omgitt av sanddyner og på avstand fra livet i feriebyene. Litt videre nordover ligger Alcudia og den populære stranden Playa de Alcudia. En barnevennlig strand med finkornet sand. Den har også blitt tildelt “blått flagg” for sin renhet og kvalitet. Og med det siste lille stykket, nord for Alcudia, ankommer du Port d'Alcudia. Hele denne strekningen er full av flotte sandstrender og er et område perfekt for en familieferie på Mallorca.

Om du trenger et avbrekk fra strandlivet kan du ta en tur til Punta de n'Amer naturreservat som ligger i nærheten av Sa Coma. Her kan du nyte flott natur, ulike turstier og du kan besøke det gamle festningstårnet. Reiser du med barn er det populært å besøke Safari Zoo hvor du kan oppleve dyrelivet på nært hold. Blant annet sjiraffer, løver, elefanter og eksotiske fugler.

Søker du aktiv ferie er det gode muligheter for sykkelturer rundt Sa Coma og de omkringliggende områdene. Du kan leie sykkel flere steder i byen og det er mange sykkelstier å utforske langs kysten eller i fjellene. Skulle man ønske seg enkelte dager med en mer utfordrende og aktiv ferie på Mallorca ligger fjellkjeden Tramuntana på vestkysten av øya. Den starter helt nord ved Puerto de Pollenca og strekker seg helt ned til sørspissen av øya. Her kan du finne mange utfordrende løyper for sykkelturer. Ønsker du steder hvor du samtidig ivaretar en barnevennlig atmosfære, så ligger det flere destinasjoner på østkysten. Hele veien sørover fra Cala Ratjada. Mallorca som har godt utviklet veinett for sykkel og fotturer, og koselige byer som Cala Millor og Calas de Mallorca ligger på rekke og rad. Et stykke lenger sør finner du Cala d´Or med et godt utviklet sykkelveinett i nærheten av Serra de Levante-fjellene.

Det er også en populær golfbane, Golf de Son Servera, som ligger i nærheten av Sa Coma. Her kan golfentusiaster nyte en runde i naturskjønne omgivelser og utfordrende baneforhold.

Når er det best å reise til Sa Coma?

Mallorca har et deilig middelhavsklima med varme somre og milde vintre. Høysesongen i Sa Coma er fra juni til september med temperaturer som ligger mellom 25 og 30 grader. I denne perioden er det flest turister som besøker øya. Det er også en fin tid å besøke Sa Coma på våren og høsten. Da er det fortsatt behagelige temperaturer, mindre turister og ideelt for naturopplevelser.

Matopplevelser og uteliv på Sa Coma

Sa Coma tilbyr smakfulle matopplevelser. Byen har et godt utvalg av restauranter og spisesteder som serverer både tradisjonelle spanske retter og internasjonale smaker. Du kan glede deg over fersk sjømat på flere restauranter og mange ligger hyggelig til med flott havutsikt. Byen har også flere kafeer og bakerier hvor du kan nyte en kopp kaffe og prøve lokale bakverk og søtsaker.

Sa Coma har et rolig uteliv med en avslappende atmosfære på byens strandpromenade. Her finner du kafeer og cocktail barer hvor du kan nyte deilige sommerkvelder med en drink til live musikk. Vil formålet med en tur til Mallorca være å dyrke utelivet er området i Palmabukta mer å konsentrere seg om. Der vil du kunne finne din partyferie på Mallorca.

>> Les mer om din reise til Cala d'Or her

>> Les mer om din ferie til Spania her

>> Les mer om din reise til Alcudia her

Fly og hotell på Sa Coma

Du kommer deg enkelt til Sa Coma fra Norge med direktefly og flyturen fra Oslo Gardermoen til Palma flyplass tar ca 3 timer og 30 minutter. Fra flyplassen er det ca 70 km til Sa Coma og det raskeste er å ta taxi. Du finner taxiholdeplass utenfor ankomsthallen og turen tar i overkant av én time. Et billigere alternativ er å ta buss direkte til Sa Coma fra flyplassen og turen tar ca én time og 30 minutter. Hvis du foretrekker å ha mer fleksibilitet på ferie på Mallorca kan du vurdere å leie bil. 

Sa Coma har flere flotte hoteller og overnattingsalternativer. Her finner du både leilighetshoteller, all-inclusive resorts og feriehus til leie. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Sa Coma og Mallorca!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Sa Coma

Populære hoteller i Sa Coma

Spania, Mallorca, Sa Coma
7,7
Bra
419 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Sa Coma
9,3
Fantastisk
217 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 64 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Sa Coma
9,4
Fantastisk
1830 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Sa Coma?

8,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 20 anmeldelser