Restplasser til Kreta

Kreta er Hellas` største øy og ett av Middelhavets mest populære reisemål, også hos Solfaktors reisegjester. Kombinasjonen av historiske severdigheter, spektakulær natur og vakre badestrender er helt enestående, og enhver turoperatør med respekt for seg selv tilbyr reiser til Kreta. Derfor har du hos Solfaktor gode sjanser til å finne billige restplasser til Kreta med avreise stort sett året rundt. 

Ta en nærmere titt på det aktuelle utvalget av restplasser her hos Solfaktor dersom du plutselig lengter etter Middelhavets varme sol. Kreta har noe for enhver feriegjest, enten du vil slappe av ved havet, fordype deg i oldtiden eller smake på delikatesser fra det greske kjøkkenet. Etter kun noen få timer i fly kan du sitte på en hyggelig taverna og nyte solnedgangen over havet. Book din neste restplass i dag!

Kart over Kreta

Populære hoteller på Kreta

Hellas, Kreta, Agia Pelagia
9,7
Fantastisk
443 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.4 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kreta, Agia Marina
9,7
Fantastisk
632 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kreta, Hersonissos
9,9
Fantastisk
426 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Slik booker du restplasser til Kreta

De greske øyene har alle deres egen sjarme og skjønnhet, men Kreta skiller seg ut i kraft av sin størrelse og at øya er én av de mest allsidige øyene som du kan reise til. På Kreta finner du både spektakulær natur og et stort utvalg av historiske severdigheter som sammen gjør Kreta til et perfekt mål for en reise med restplass for deg som ikke har lagt så mange ferieplaner på forhånd. Det er alltid mye å se og oppleve på Kreta, uavhengig av hvor på øya reisen går. 

Kretas popularitet skyldes særlig de mange vakre badestrendene og de familievennlige feriebyene på øya. Det er naturlig å oppsøke en billig restplass til Kreta dersom du drømmer om en avslappende badeferie ved det asurblå Middelhavet. Sommeren er lang på denne vakre øya, som har solskinnstimer i hopetall og temperaturer som frister til lange dager på strendene. Allerede i april viser gradestokken over tyve grader og helt inn i oktober kan du nyte deilig sommervær. 

I søkemaskinen her hos Solfaktor.no kan du enkelt utforske det aktuelle utvalget av restplasser til Kreta som tilbys fra et stort utvalg av reisearrangører. Først og fremst i periodene i forkant av de viktigste feriene er det gode muligheter til å reise billig, men du må være rask. Vi anbefaler deg å melde deg på vårt nyhetsbrev, slik at du ikke går glipp av de beste tilbudene. 

De mest populære reisemålene på Kreta med en restplass

På høysommeren, når temperaturen typisk ligger omkring 30 grader, velger de fleste som booker en restplass til Kreta å tilbringe mesteparten av ferien nede ved vannet. Dette kan du gjøre mange steder på øya, som byr på både familievennlige badebyer som Platanias og Agia Marina vest for Chania med alle tenkelige fasiliteter og mer avsidesliggende steder som den vakre Elafonissi-stranden, der du kan slappe av ved det krystallklare havet.

Samtidig er det behagelig varmt både på våren og sensommeren, men ikke for varmt for sightseeing og mer aktive opplevelser. Vi kan derfor også anbefale at du søker etter billige restplasser i disse lavsesongene dersom du vil utforske Kretas mange andre severdigheter, for eksempel den spektakulære Samariakløften og søvnige, tradisjonelle landsbyer der esler som regel benyttes til å frakte grønnsaker til markedet.

Hvis du beveger deg vekk fra kysten, finner du utallige oliventrær og vinmarker og uberørte landskaper. Omkring i landskapene ligger vakre, byzantinske kirker og klostre, hvorav mange er åpne for besøkende. På en restplass der kulturelle og historiske opplevelser har høyere prioritet enn strandlivet, er det naturligvis nærmest obligatorisk å besøke det minoiske palass i Knossos, som ligger sør for Heraklion.

Reiser til Kreta

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og de beste destinasjonene på Kreta her:

>> Finn flere billige reiser til Kreta her
>> Les også om reiser til Rhodos her