Reiser til Anissaras

Beliggende mellom Heraklion og Hersonissos er Anissaras et perfekt reisemål for å slappe av og nyte det behagelige ferielivet og det rolige tempoet på Kreta. På stedet finner du hyggelige tavernaer, restauranter og små dagligvarebutikker.

Anissaras er et lite feriested med en rolig og avslappet gresk atmosfære.

Stedet ligger mellom Heraklion og Hersonissos og er et perfekt reisemål for å slappe av og nyte det behagelige ferielivet og det rolige tempoet. Her er det flere muligheter for å være med på ulike aktiviteter. Blant annet kan du ta en spasertur langs stranden, eller gå østover opp til den lille kirken i Sarandaris med utsikt over området.

Det er gangavstand til flere av feriestedene i nærheten. Alle har en rolig atmosfære som passer perfekt for avslappende feriedager med familien. Hvert lite feriested har små og hyggelige tavernaer, restauranter og små dagligvarebutikker.

Den grovkornete sandstranden strekker seg langs hele området og er langgrunn. Her kan store og små kose seg i solen med strand og vannaktiviteter hele dagen.

Billig ferie i Anissaras

Leter du etter det helt rette reisemålet til en avslappende ferie på Kreta? Da er Anissaras, rett nord for Hersonissos det riktige valget. med en flott strand og spektakulære omgivelser, er idylliske Anissaras det ideelle tilfluktsstedet fra hverdagens stress og jag, hvor du kan få ladet opp batteriene. Det er riktignok ikke snakk om en ordentlig by, men det er allikevel mye ekte gresk øy-sjarme, med små kirker og maleriske omkringliggende landsbyer som er verdt å utforske. Du har i det hele tatt den perfekte basen for å utforske andre deler av Kreta, hvor blant annet mer livlige byer som Malia er innenfor rekkevidde, hvis du vil ha litt avveksling fra rolige Anissaras.

Velkommen til Hellas med Solfaktor, vi er spesialister på reiser Anissaras og andre reisemål på Kreta. Du kan bestille reisen din til Kreta som en samlet pakke inkl. fly, hotellopphold og leiebil eller transfer, og hvis du selv vil arrangere reisen til Anissaras, kan du naturligvis booke hotellet ditt gjennom Solfaktor.

Hoteller i Anissaras

Populære hoteller i Anissaras

Hellas, Kreta, Anissaras
8,8
Meget bra
464 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kreta, Anissaras
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Internettilgang / WiFi
Hellas, Kreta, Anissaras
8,9
Meget bra
845 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Informasjon og fakta

Er ferie i Anissaras er perfekt for deg som foretrekker rolige destinasjoner. Samtidig vil du fremdeles være innenfor kort rekkevidde fra tavernaer og natteliv, hvis du er i humør til det. Det er et ideellt ferieområde for familier med større barn, og deg som ønsker å bo på større hoteller.

Turentusiaster liker Anissaras svært godt, da ferieområdet strekker seg ut over et stort og til tider ganske så kupert terreng, som er perfekt å utforske på fotturer. Dessuten kan du enkelt komme til Hersonissos herfra, da det kun er 20 minutters gange, eller fem minutters kjøring unna. 

Den stenete stranden med klipper, er tett besatt av 4 og 5-stjerners hoteller og mange hyggelige tavernaer. Den nærliggende feriebyen Analipsi ligger nede langs stranden, med en overflod av butikker.

Severdigheter

Du kan dra på en avslappet spasertur til Sarandaris-området og den lille kirken på spissen av halvøyen og nyte den imponerende utsikten. Det kan også anbefales å besøke landsbyene i nærheten (som f.eks. Gouves), for å kjenne på stemningen på deres pittoreske torg og det gode utvalget av greske tavernaer. 

Du finner ikke noe særlig natteliv i Anissaras, men til gjengjeld så finner du atskillige klubber, restauranter og barer i Hersonissos. Dessuten er Malia, som ligger i nærheten, kjent for sitt spennende natteliv – så ikke glem danseskoene.

Strender

Selv om kysten ved Anissaras er preget av klipper, kan du finne gode menneskeskapte strender. Disse utgjør små oaser av sand blant de bratte klippene hvor du kan nyte lange avslappende ettermiddager i sanden, eller sette deg med en forfriskende drink på en strandbar og nyte utsikten. Hvis du heller vil kaste deg ut i bølgene, er det mange vannsportaktiviteter. Du kan prøve deg på dykking, eller nøye deg med å stikke hodet under vannet på en snorkletur, for å få et glimt av det rike marine livet som er her. Oppe på land venter mange flotte fotturer og hvis du har appetitt etter mer strandliv, kan du besøke strendene i nærliggende Gouves mot øst og Hersonissos mot sør. Begge er omkring 10 minutters kjøring unna.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her