Reiser til San Miguel de Abona

San Miguel de Abona har den perfekte kombinasjonen av klima, kanarisk kultur og vakkert landskap over et lite område. Slapp av med en bok på stranden eller ta en hyggelig spasertur i tilrettelagte turløyper i fjellområdet.

San Miguel har en perfekt kombinasjon av klima, strender, og vakkert landskap.

Helt sør på Tenerife ligger dalen, byen og kommunen med navnet San Miguel de Abona. De fleste hotellene ligger langs kysten sammen med små og store strender delt av lave klippeformasjoner. I dette området er det mange forskjellige vannaktiviteter man kan bli med på.

Fra strendene i sør strekker dalen seg opp gjennom et jordbruksområde og ender opp i skogkledde fjell. På utsiktspunktet Mirador de la Centinela har du en fantastisk utsikt over store deler av dette sørøstlige hjørnet av Tenerife.

Leier du bil eller tar bussen, kan du enkelt finne småbyen San Miguel som ligger ca 600 meter over havet. I den gamle bydelen er det trange brosteinsgater og elegante hus fra det 18. og 19.århundre. Her finner du også den nydelige kirken San Miguel Archangel fra det 17.århundret, og den 29.september hvert år arrangeres det en fest til ære for skytshelgenen San Miguel Archangel. Fiestaen er også en hyllest til poteten fra området. “Papas arrugadas”(rynkete poteter) med rød mojo er en kjent og velsmakende tapasrett. Det sies på folkemunne at det finnes like mange oppskrifter på den røde mojo-sausen som det finnes antall husmødre i distriktet.

Fortsetter du reisen videre innover i dalen fra San Miguel by, vil du ende opp i et fjellområde som grenser inn til nasjonalparken. Her kan du ta spaserturer i tilrettelagte turløyper i fjellområdet. De fleste løypene er lagt slik at du kommer innom Mirador de la Centinela.

San Miguel de Abona har den perfekte kombinasjonen av klima, canarisk kultur og vakkert landskap over et lite område. Det godt utbygde motorveinettet tar deg kjapt til provinshovedstaden SantaCruz i nord, og sørover til turiststedene Los Cristianos og Playa de la Americas.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i San Miguel de Abona

Populære hoteller i San Miguel de Abona

Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
  • Nærmeste flyplass: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 13 km
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Svømmebasseng
Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng