Reiser til San Miguel de Abona

Koselige San Miguel de Abona på Tenerife inviterer til rolig strandliv, flotte naturopplevelser og spennende aktiviteter for hele familien. Bestill en billig reise til San Miguel de Abona med Solfaktor!

San Miguel de Abona som reisemål

San Miguel de Abona er et reisemål helt sør på Tenerife, i øygruppen Kanariøyene i Spania. Det er et attraktivt reisemål som kombinerer et variert naturlandskap, lokal kultur og spennende aktiviteter. En ferie i San Miguel de Abona passer både for familier med barn, par og eldre.

Attraksjoner og aktiviteter i San Miguel de Abona

Du finner aktiviteter og attraksjoner for hele familien på en reise til San Miguel de Abona. Her kan du besøke flere flotte strender, som Playa San Blas og Playa Amarilla, som byr på sol og bad, nærhet til strandbarer og restauranter og ulike vannsportaktiviteter. 

San Miguel de Abona er en utmerket base for å bli med i båt på hvalsafari. Det lar deg oppleve majestetiske hvaler og delfiner på nært hold i deres naturlige habitat. San Miguel de Abona er også kjent for sine førsteklasses golfbaner. Her kan du få en utfordrende golfopplevelse omkranset av storslått natur på ferie. Området rundt San Miguel de Abona har en unik geologi og et variert landskap med flotte turstier som inviterer til vandring og fotturer. Besøk den pittoreske gamlebyen med historiske kirker og tradisjonelle kanariske hus, og opplev lokal arkitektur og kultur. Har du leiebil er det også verdt å få med seg den lille byen Garachico som er en skjult perle på Tenerife.

>> Les mer om din reise til Kanariøyene her

>> Les mer om din reise til Costa Adeje her

>> Les mer om din ferie til Playa de las Amearics her

Når er det best å reise til San Miguel de Abona?

San Miguel de Abona har et behagelig subtropisk klima som tiltrekker seg besøkende året rundt. I vintermånedene er det milde og behagelige temperaturer rundt 20 grader og det gjør det til en populær periode å besøke feriebyen. Den varmeste tiden i San Miguel de Abona er på sommeren, fra juni til september, og i denne perioden er det flest turister på strendene. Ønsker du å styre unna de største folkemengdene og oppleve frodig natur er våren og høsten gode alternativer å reise til San Miguel de Abona på.

Matopplevelser i San Miguel de Abona

I San Miguel de Abona finner du en god blanding av lokale og internasjonale smaker. Her er det både restauranter som serverer retter fra det kanariske kjøkkenet, samt spisesteder som tilbyr internasjonale smaker fra flere verdenshjørner. Du finner mye fersk fisk og skalldyr som er fanget rett utenfor kysten, samt mange tapasbarer som tilbyr klassisk spansk tapas med små deleretter. 

Ta turen til lokale markeder hvor du får muligheten til å smake på ferske råvarer og lokale spesialiteter. Er du glad i vin bør du ta turen til lokale vingårder som ligger i fjellområdene rundt San Miguel de Abona. Her kan du få delta på vinsmaking, prøve ulike varianter av lokal vin og oppdage Tenerife sine vintradisjoner på ferie.

>> Les mer om din reise til Puerto de la Cruz her

>> Les mer om din reise til Los Cristianos her

>> Les mer om din ferie til Tenerife her

Fly og hotell i San Miguel de Abona

Å reise til San Miguel de Abona fra Norge er enkelt. Det går direktefly til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) fra Oslo Gardermoen og flyturen tar ca 5 timer og 40 minutter. 
San Miguel de Abona ligger en kort kjøretur fra flyplassen, ca 15 minutter med taxi som du finner utenfor ankomsthallen. Du kan også ta buss som går ganske regelmessig som er et rimeligere alternativ. Leiebil er et godt alternativ for deg som ønsker fleksibilitet til å utforske flere steder på Tenerife på din ferie. 

Det er et godt utvalg av hoteller og ferieleiligheter i San Miguel de Abona. Feriebyen byr på både all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, koselige boutique hoteller, samt store ferieleiligheter og feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til San Miguel de Abona og Kanariøyene

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i San Miguel de Abona

Populære hoteller i San Miguel de Abona

Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
8,7
Meget bra
176 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 13 km
  • Nærmeste strand: ca. 13 km
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
8,9
Meget bra
18 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Nærmeste strand: ca. 7 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, San Miguel de Abona
9,3
Fantastisk
1005 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 9 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i San Miguel de Abona?

7,1
Gjesteanmeldelser
Basert på 7 anmeldelser