Reiser til Los Cristianos

En reise til Los Cristianos på Tenerife inviterer til sol og bad i avslappende omgivelser. Feriebyen byr også på storslått natur, dyreliv og gode matopplevelser. Bestill en billig reise til Los Cristianos med Solfaktor!

Los Cristianos som reisemål

Los Cristianos er et reisemål på sørkysten av øya Tenerife i øygruppen Kanariøyene i Spania. Det er et sjarmerende reisemål som tiltrekker seg besøkende på ferie hele året med sitt flotte strandliv og varierte aktiviteter. En ferie i Los Cristianos passer for både barnefamilier, par og vennegrupper.

Attraksjoner og aktiviteter i Los Cristianos

Du finner et godt utvalg aktiviteter og attraksjoner i Los Cristianos. Noen av byens mest kjente strender er Playa de Los Cristianos og Playa de Las Vistas som inviterer til avslappende strandliv for hele familien. De som ønsker mer spenning på ferie kan prøve noen av de mange vannsportaktivitetene, som surfing, snorkling, dykking og jetski. På ettermiddagen er det hyggelig å spasere langs den flotte strandpromenaden å se på solnedgangen og den flotte havutsikten.

Fra Los Cristianos har du muligheten til å bli med på hvalsafari på ferien. Du får oppleve majestetiske hvaler og delfiner i deres naturlige habitat. Det er også mange fiskebåter i Los Cristianos og det er en opplevelse i seg selv å besøke den livlige fiskehavnen. 
Du kan dra på shopping på lokale markeder eller moderne kjøpesenter hvor du finner alt fra suvenirer, håndverk, klær og mye mer. Ønsker du å utforske flere kulturelle attraksjoner kan du besøke den livlige nabobyen Playa de las Americas som ligger rett ved.

>> Les mer om din reise til Puerto de la Cruz her

>> Les mer om din reise til Costa Adeje her

>> Les mer om din ferie til Kanariøyene her

Når er det best å reise til Los Cristianos?

Los Cristianos har et subtropisk klima året rundt som gjør det til et ettertraktet reisemål uansett sesong. Den mest populære tiden å besøke er på vinteren mellom november og mars, når temperaturen ligger rundt 20 grader. På sommeren er det også populært for turister som søker sol og bad, og det er varmere i både luften og havet. Ønsker du å styre unna de største folkemengdene og utforske den flotte naturen på Tenerife er høsten og våren gode tidspunkter å reise til Los Cristianos.

Matopplevelser og uteliv i Los Cristianos

Matopplevelsene er en del av ferien når du besøker Los Cristianos. Her kan du utforske det kanariske kjøkkenet med ferske, lokale ingredienser som ofte serveres med fersk fisk og skalldyr fanget rett utenfor kysten. Du finner også spisesteder som byr på den tradisjonelle tapas-kulturen med mange småretter som kan deles, og du kan besøke matmarkeder for å oppleve ferske råvarer og lokale produkter fra Tenerife. Det er også flere internasjonale spisesteder som serverer smaker fra flere verdenshjørner. 

Utelivet i Los Cristianos er avslappende med hyggelige kafeer og barer. For de som ønsker mer pulserende natteliv på ferie er det kort vei til nabobyen Playa de las Americas med mange nattklubber og diskoteker med DJs, arrangementer og feststemning hele natten. 

>> Les mer om din reise til Garachico her

>> Les mer om din reise til San Miguel de Abona her

>> Les mer om din ferie til Tenerife her

Fly og hotell på Los Cristianos

Det er enkelt å reise til Los Cristianos fra Norge. Det går direktefly fra Oslo Gardermoen til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) og flyturen tar ca 5 timer og 40 minutter. Fra flyplassen er det en kort kjøretur på ca 15 minutter til Los Cristianos, og mange velger å ta taxi som du finner utenfor ankomsthallen. Det er også et godt bussnettverk på Tenerife og det går regelmessige avganger fra flyplassen. For deg som vil utforske andre steder på Tenerife og ønsker mer fleksibilitet, kan du vurdere leiebil på din ferie.  

Los Cristianos byr på et bredt utvalg av overnattingsmuligheter på ferie. Her finner du noe som passer for både barnefamilier, par og vennegrupper. Enten det er store all-inclusive hoteller, små gjestgiveri eller ferieleiligheter og feriehus med god plass og mer privatliv. Du velger om du vil bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie i Los Cristianos og Kanariøyene!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Los Cristianos

Populære hoteller i Los Cristianos

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
9,3
Fantastisk
3736 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
9,5
Fantastisk
1022 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
9,1
Fantastisk
1327 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Los Cristianos?

8,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 12 anmeldelser