Reiser til Los Cristianos

Los Cristianos er en rolig ferieby med en havn, en vakker gammel bydel og små, hyggelig gater. Alt ligger i gangavstand fra byens vakre strandpromenade, som fortsetter helt til nabobyen Playa de las Americas, som ligger fire kilometer unna. Byene har mer eller mindre vokst sammen, men Los Cristianos er en roligere og mer barnevennlig by og har klart å bevare en egen identitet. Området har flere langgrunne strender og restauranter som serverer både kanariske spesialiteter og mer skandinaviske retter.

Ta med familien til hyggelige Los Cristianos

Langs strandpromenaden i Los Cristianos er det plantet palmer, og i samme område ligger både havnen, sentrum og den gamle bydelen med sine smågater, håndverksbutikker, små kafeer og bakerier.

Til Tenerifes sørlige flyplass (TFS) er det 17 kilometer, og til den nordlige flyplassen (TFN) er det 90 kilometer å reise.

Los Cristianos på Tenerifes sørkyst var opprinnelig en liten fiskerlandsby, men i dag er byen dominert av turisme og har blitt ett av øyas mest populære reisemål. Denne delen av Tenerife er kjent for å være meget solsikker og å ha noen av Kanariøyenes beste strender. 

Restauranter og shopping

Sammen med nabobyen har Los Cristianos alle fasiliteter som skal til for at du kan nyte en vellykket og avslappende ferie, inkludert Tenerifes største utvalg av resturanter og mange barer som serverer kald drikke, enten du befinner deg nede på en av strendene eller på shopping i én av de mange handlegatene. På resturantene kan du krydre ferien med spennende, kulinariske opplevelser. Det er selvsagt mulig å smake på spanske klassiskere, men menyene består forøvrig av matretter fra nesten alle verdenshjørner til fornuftige priser.

På tross av at Los Christianos og Playa de las Americas ikke lenger er tydelig adskilt, vil du oppleve en forskjell i atmosfære på de to stedene. Los Cristianos syder av en mer fredelig stemning enn nabobyen, der det normalt er liv og leven nesten hele døgnet. Hvis du søker natteliv kan du velge mellom tallrike barer, diskoteker og nattklubber som ligger innenfor rekkevidde, men du kan selvsagt også avslutte dagen i mer fredelige omgivelser i Los Cristianos, på tross av at det også her summer av liv nede på den hyggelige strandpromenaden.

Strender i Los Cristianos

Restaurantene og butikkene i Los Cristianos er ypperlige, men samtidig ikke den eneste grunnen til at du bør reise til Los Cristianos. Hovedattraksjonen er de vakre og brede sandstrendene Playa de Los Cristianos og Playa de las Vistas, som nærmest ligger side om side. Særlig den førstnevnte stranden er velkjent for sitt klare, lave vann og sin barnevennlighet. Samtidig er den lengre Vistas-stranden mest populær av de to. Her kan man teste et stort utvalg av morsomme aktiviteter i vannet, og i likhet med nabostranden finnes restauranter, kafeer og barer i hopetall på den nærliggende strandpromenaden.

Strandene er selvsagt meget fristende, men samtidig er det mye mer man kan bruke ferien på i Los Cristianos. Hvis du reiser hit med barn kan vi anbefale en dag i det store badelandet Siam Park, som ligger i utkanten av Playa de las Americas. Her finnes fornøyelser til enhver badeelsker, både stor og små. Los Cristianos er også et godt utgangspunkt for spennende utflukter. Fra havnen arrangeres dykkerturer, turer med glassbunnbåt og ferger til naboøya La Gomera. Hvis du leier en bil kan du kjøre til sentrum av øya og oppleve den majestetiske vulkanen Teide, som er Spanias høyeste punkt.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Los Cristianos

Populære hoteller i Los Cristianos

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 1 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste flyplass: 16 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Los Cristianos
  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Nærmeste strand: ca. 3 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Los Cristianos?

0,0
Gjesteanmeldelser
Basert på 0 anmeldelser