Reiser til Puerto de la Cruz

Den koselige kystbyen Puerto de la Cruz på Tenerife kombinerer deilig strandliv med flotte naturopplevelser og spennende aktiviteter. Bestill en billig reise til Puerto de la Cruz med Solfaktor!

Puerto de la Cruz som reisemål

Puerto de la Cruz er et reisemål på østkysten av Tenerife, i øygruppen Kanariøyene i Spania. Her finner du flotte strender, kulturelle attraksjoner og livlig uteliv. Det er en ettertraktet destinasjon for både barnefamilier, par og vennegrupper. Mange anser Puerto de la Cruz for å være en av de vakreste byene på Kanariøyene å ha ferie på.

Attraksjoner og aktiviteter på Puerto de la Cruz

En reise til Puerto de la Cruz tilbyr en rekke attraksjoner og aktiviteter for både store og små. Byen har to store sandstrender, Playa Jardín og Playa Martiánez, som inviterer til avslappende sol og bad på ferie. Det unike med disse strendene er kontrasten mellom den vulkanske svarte sanden, som Tenerife er kjent for, og det klare badevannet. Men pass på, den svarte sanden blir veldig varm midt på dagen! 

Ta turen til Lago Martiánez, et kunstig svømmebassengkompleks, som er designet av den berømte arkitekten César Manrique. Her finner du flere basseng, hager, fosser og fontener. En opplevelse for hele familien. Reiser du med barn er det populært å besøke den kjente dyreparken Loro Parque. Her finner du en imponerende samling av dyr. Inkludert sjeldne arter som spekkhoggere, delfiner, pingviner og tropiske fugler. Parken har også botaniske hager og spennende utstillinger. For deg som liker blomster og frodig natur er det anbefalt å besøke Jardín Botánico som huser et mangfold av plantearter fra hele verden. Her kan du spasere rundt på de velpleide stiene og ta inn det flotte, rike plantelivet i en avslappende atmosfære. 

Puerto de la Cruz byr også på kulturelle attraksjoner. San Felipe-slottet er et historisk slott som ligger ved havet og gir imponerende utsikt over kysten. Du kan også spasere rundt slottet og ta inn den interessante historien. Ta turen til den sjarmerende gamlebyen i Puerto de la Cruz. Her kan du vandre rundt i brosteinsgater, beundre tradisjonelle kanariske bygninger og ta noe å drikke på det hyggelige hovedtorget i byen, Plaza del Charco.

>> Les mer om din reise til Kanariøyene her

>> Les mer om din reise til Costa Adeje her

>> Les mer om din ferie til Playa de las Americas her

Når er det best å reise til Puerto de la Cruz?

Puerto de la Cruz har som Tenerife et subtropisk klima med milde temperaturer året rundt. Høysesongen er på vinteren når gjennomsnittstemperaturen er rundt 20 grader, og i denne perioden er det flest turister som reiser til Puerto de la Cruz. Sommeren er den varmeste tiden med temperaturer opp mot 30 grader, og våren og høsten er ideelt for naturopplevelser når det er færre turister som besøker feriebyen.

Matopplevelser og uteliv på Puerto de la Cruz

I Puerto de la Cruz kan du nyte smakfulle matopplevelser på ferie. Mange restauranter fokuserer på lokale ingredienser og serverer autentiske kanariske retter, som ofte inkluderer fersk sjømat. Tapas er også populært og du finner mange koselige tapasbarer i sentrum av Puerto de la Cruz. Du vil også finne spisesteder som serverer smaker fra det internasjonale kjøkkenet.

Utelivet i Puerto de la Cruz er livlig og variert. Byen tilbyr et utvalg av barer og nattklubber som inviterer til å nyte drinker i en avslappet atmosfære, samt å danse utover natten på nattklubb. Til tross for sin popularitet er Puerto de La Cruz et litt fredeligere reisemål enn de større feriestedene på sørkysten av Tenerife, som livlige Playa de las Americas.

>> Les mer om din reise til San Miguel de Abona her

>> Les mer om din reise til Los Cristianos her

>> Les mer om din ferie til Garachico her

Fly og hotell på Puerto de la Cruz

Det er enkelt å komme seg fra Norge til Puerto de la Cruz. Det går direktefly fra Oslo Gardermoen til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) og flyturen tar ca 5 timer og 40 minutter. Det er i underkant av 90 km fra flyplassen til Puerto de la Cruz, og taxi er den mest praktiske måten å reise. Et rimeligere alternativ er å ta buss som har regelmessige avganger og du finner holdeplassen utenfor ankomsthallen. For deg som vil utforske mer av Tenerife i eget tempo er det lurt med leiebil. 

I Puerto de la Cruz er det mange gode overnattingsmuligheter. Her finner du all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, små gjestgiveri og større ferieleiligheter og feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Puerto de la Cruz og Kanariøyene!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto de la Cruz

Populære hoteller i Puerto de la Cruz

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Puerto de la Cruz
9,0
Fantastisk
1091 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Puerto de la Cruz
8,4
Meget bra
5011 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 29 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Puerto de la Cruz
8,1
Meget bra
539 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 27 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Puerto de la Cruz?

8,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 46 anmeldelser