Reiser til Garachico

Nyt en avslappet ferie i Garachico på Tenerife. Den lille byen Garachico er en skjult perle, bortgjemt på nordkysten av Tenerife. Her kan du kombinere badeliv langs kysten med historiske severdigheter og sjarmerende byliv. Bestill en billig reise til Garachico med Solfaktor!

Garachico som reisemål

Garachico er et reisemål på nordvestkysten av Tenerife i øygruppen Kanariøyene i Spania. Denne sjarmerende og historierike kystbyen er kjent for sine pittoreske trange gater, vulkanske steinbassenger og fantastisk utsikt over kysten. Det er en historisk by som tiltrekker seg besøkende hele året og passer nok best for historieinteresserte, par og eldre. En reise til Garachico byr på en god blanding av naturopplevelser, kultur og avslappende badeliv.

>> Les mer om din reise til Puerto de la Cruz her

>> Les mer om din reise til San Miguel de Abona her

>> Les mer om din ferie til Playa de las Americas her

Attraksjoner og aktiviteter i Garachico

Den sjarmerende byen Garachico på Tenerife byr på mange attraksjoner og aktiviteter. El Caletón er en naturlig lavaformasjon som fungerer som en beskyttet badebukt. Her kan du nyte en forfriskende dukkert i det klare vannet og slappe av med flott utsikt over havet. Selv om det ikke er strender i Garachico kan du besøke nærliggende strender som Playa San Marcos. Her finner du avslappende strandliv med mange fasiliteter og vannsportaktiviteter. 

Utforsk den historiske bykjernen på ferie, med koselige brosteinsgater, torg og tradisjonelle bygninger. Garachico har en lang historie og du kan oppleve den lokale kulturen mens du vandrer gjennom de smale gatene. Det gamle slottet, Castillo de San Miguel, har en fascinerende historie og ble bygget som forsvar mot pirater. Ta turen opp i slottet og nyt den storslåtte utsikten over byen og havet. Det er også hyggelig å ta en spasertur langs kystpromenaden i byen.

Når er det best å reise til Garachico?

Garachico har et subtropisk klima med mildt vær året rundt. På vinteren, fra november til mars, er det solfylt og lite nedbør og temperaturen ligger på rundt 20 grader. I denne perioden er det høysesong og mange turister som reiser til Garachico og Tenerife. Somrene er varme med temperaturer rundt 30 grader og i denne perioden trekker turister hovedsakelig til Garachico for sol og bad. Våren og høsten er gode alternativer om du ønsker å utforske den flotte naturen og for å styre unna de største folkemengdene på ferie.

Matopplevelser i Garachico

Du kan glede deg til gode matopplevelser på ferie i Garachico. Her finner du et utvalg restauranter og spisesteder som byr på lokal kanarisk matkultur, samt flere internasjonale alternativer. Ved havneområdet er det mange gode restauranter som serverer ferske fiske- og skalldyrretter sammen med lokale råvarer. Du finner også flere spisesteder som serverer spansk tapas og kanariske spesialiteter.   

Om du vil fordype deg i den lokale matkulturen på ferie til Garachico bør du ta turen til matmarkeder å smake på ulike retter fra det kanariske kjøkkenet, samt lokale oster, olivenolje, frukt og grønnsaker.

>> Les mer om din reise til Los Cristianos her

>> Les mer om din reise til Costa Adeje her

>> Les mer om din ferie til Tenerife her

Fly og hotell i Garachico

Det er enkelt å reise til Garachico fra Norge. Det går direktefly fra Oslo Gardermoen til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) og flyturen tar ca 5 timer og 40 minutter. Det er ca 65 km fra flyplassen til Garachico og det er flere transportmuligheter å velge mellom. Taxi er det mest praktiske og du finner holdeplass utenfor ankomsthallen. Et rimeligere alternativ er buss som stopper på forskjellige destinasjoner på Tenerife, inkludert Garachico. Du kan også leie bil om du ønsker å ha mer frihet til å utforske flere områder på Tenerife i eget tempo. 

Du finner et stort utvalg av overnattingsmuligheter i Garachico. Velg mellom all-inclusive hoteller og boutique hoteller, samt ferieleiligheter og feriehus med god plass. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Garachico og Kanariøyene!

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Garachico

Populære hoteller i Garachico

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Garachico
9,5
Fantastisk
469 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Garachico
9,2
Fantastisk
582 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Garachico
9,5
Fantastisk
200 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 50 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)