Reiser til Playa de las Americas

Playa de las Americas er et pulserende feriested på Tenerife. Her kan du kombinere et livlig strandliv med god underholdning og et energisk natteliv. Bestill en billig reise til Playa de la Americas med Solfaktor!

Playa de las Americas som reisemål

Playa de las Americas er en ferieby på sørkysten av Tenerife i øygruppen Kanariøyene i Spania. Det er et populært reisemål med livlig stemning som kombinerer strandliv, kultur og underholdning på ferie. Her finner du mange aktiviteter og fasiliteter enten du reiser som par eller vennegruppe. 

Attraksjoner og aktiviteter på Playa de las Americas

En reise til Playa de las Americas tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter for enhver smak. Playa de Troya og Playa de las Vistas er noen av byens flotte strender og her kan du nyte sol og bad i en hyggelig atmosfære. Det tilbys også mange vannsportaktiviteter som dykking og snorkling som lar deg utforske det marine undervannslivet. På din ferie kan du spasere langs den flotte strandpromenaden med havutsikt og ta noe forfriskende å drikke på en av kafeene. For barna er det også mange spennende aktiviteter i Playa de las Americas. Slik som vannlandet Aqualand, som blant annet har delfin-show. Du kan også velge å ta med barna på en tur på flere minigolfbaner i området, eller hvis dere er på utkikk etter litt mer action – en tur på gokart-banen i utkanten av Playa de las Americas.

Det er gode shoppingmuligheter i Playa de las Americas. Her finner du både moderne kjøpesenter, motebutikker og lokale markeder. Feriebyen er også et yndet reisemål for golfentusiaster, med flere imponerende golfbaner med flott utsikt i nærheten. Du kan også utforske lokale kunstgallerier og museer og lære mer om Tenerife sin historie og kultur på ferie.

>> Les mer om din reise til Puerto de la Cruz her

>> Les mer om din reise til Costa Adeje her

>> Les mer om din ferie til Kanariøyene her

Når er det best å reise til Playa de las Americas?

Klimaet i Playa de las Americas er subtropisk med mildt vær året rundt. Den konstante brisen fra Atlanterhavet gjør det behagelig selv på sommeren, som er den varmeste tiden med temperaturer opp mot 30 grader. Selv om det kan komme enkelte regnbyger i vinterhalvåret er det vanligvis solrike dager og behagelige temperaturer som gjør Playa de las Americas til en attraktiv destinasjon, uansett hvilken årstid du velger å reise.
Det er flest turister som reiser til Playa de las Americas på vinteren, så om du vil styre unna de største folkemengdene er våren og høsten gode alternativer å reise til Playa de las Americas og Tenerife på.

Matopplevelser og uteliv på Playa de las Americas

Du kan nyte gode matopplevelser på ferie i Playa de las Americas. Her finner du et stort utvalg av kafeer, restauranter og spisesteder som serverer alt fra lokale kanariske retter til internasjonale smaker. Prøv fersk sjømat som serveres på byens fiskerestauranter og prøve klassiske spanske retter som paella og tapas. Du finner både gourmetrestauranter med elegant stemning og hyggelige spisesteder med en mer avslappet atmosfære.

Playa de las Americas har et pulserende natteliv. Her kan du oppleve noe av det beste utelivet på Tenerife og det er alltid en energisk atmosfære i byen. Du finner puber, barer og nattklubber som byr på et variert utvalg av underholdning og fornøyelser, og i høysesongen er det også flere arrangementer. For deg som vil feste til de tidlige morgentimer på ferie er det mange muligheter i Playa de las Americas.

>> Les mer om din reise til San Miguel de Abona her

>> Les mer om din reise til Los Cristianos her

>> Les mer om din ferie til Garachico her

Fly og hotell på Playa de las Americas

Å komme seg fra Norge til Playa de las Americas på ferie er enkelt. Fra Oslo Gardermoen går det direktefly til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) som tar ca 5 timer og 40 minutter. Fra flyplassen til Puerto de las Americas er det en kort kjøretur på ca 20 minutter og det enkleste er å ta taxi. Du kan også ta buss som går regelmessig fra holdeplassen utenfor flyplassen. Hvis du ønsker å utforske Tenerife på egen hånd, kan du vurdere å leie bil. 

En reise til Playa de las Americas byr på et rikt utvalg av overnattingsmuligheter. Her finner du både store all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, hyggelige boutique hoteller og  ferieleiligheter og feriehus med god plass. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat, eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Playa de las Americas og Kanariøyene!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa de las Americas

Populære hoteller i Playa de las Americas

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
9,1
Fantastisk
442 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
7,3
Bra
866 anmeldelser
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Playa de las Americas
9,6
Fantastisk
3288 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa de las Americas?

8,5
Gjesteanmeldelser
Basert på 16 anmeldelser