Reiser til Costa Adeje

Ta turen til hyggelige Costa Adeje på Tenerife! Her kan du nyte en avslappende sol- og badeferie med spennende aktiviteter for hele familien. Bestill en billig reise til Costa Adeje med Solfaktor!

Costa Adeje som reisemål

Costa Adeje er en ferieby på sørkysten av Tenerife, den største øya i øygruppen Kanariøyene i Spania. Costa Adeje er en av de mest tiltalende turistresortene på øya og et ettertraktet reisemål året rundt som passer for både familier som reiser med barn, par og vennegrupper. Her finner du deilig strandliv, varierte aktiviteter og et livlig uteliv.

>> Les mer om din reise til Kanariøyene her

>> Les mer om din reise til Puerto de la Cruz her

>> Les mer om din ferie til Playa de las Americas her

Strender, attraksjoner og aktiviteter på Costa Adeje

Costa Adeje har et variert utvalg av attraksjoner og aktiviteter for hele familien på ferie. Feriestedet kan friste med et ettertraktet strandliv, kanskje de flotteste på hele Tenerife, med mange vannsportaktiviteter og fasiliteter. Playa del Duque er kjent for sin myke sand og rolig hav og er ideell for familier som ønsker avslappende dager på stranden. Strendene Playa Fañabé og Playa Torviscas er også populære valg og tilbyr moderne fasiliteter og flere vannsportaktiviteter som dykking, snorkling og jetski. 

Bli med på båttur fra Costa Adeje og opplev kystlandskapet på sørkysten av Tenerife på din ferie. På guidet båttur kan du oppleve delfiner, hvaler og annet marint liv i deres naturlige habitat.
Det er også to vannparker i feriebyen som er populært for barnefamilier. På Aqualand finner du vannsklier, basseng og dyreshow. Siam Park, som er inspirert av Thailand, er kjent for sine spektakulære vannsklier og bølgebasseng. Det er også populært for golfere på reise til Costa Adeje. Her finner du en utfordrende bane med fantastisk utsikt over havet og fjellene.

Et lite hett tips er å legge turen innom landsbyen Garachico, som er en naturperle med vidunderlige laguner.

Når er det best å reise til Costa Adeje?

Costa Adeje har et subtropisk klima med milde temperaturer året rundt. I vintermånedene fra november til mars er det flest turister som besøker feriestedet og temperaturene ligger rundt 20 grader. Fra juni til august er det varmest på Tenerife, ofte opp mot 30 grader, og det passer for deg som liker å nyte sol og bad. På våren og høsten er det færre som reiser til Costa Adeje og det er gode muligheter å utforske det flotte naturlandskapet i en roligere atmosfære.

Matopplevelser og uteliv på Costa Adeje

Costa Adeje byr på gode matopplevelser. Her finner du restauranter og spisesteder som tilbyr både lokale kanariske tradisjoner og internasjonale retter. Med beliggenheten ved Atlanterhavet kan du på ferie nyte fersk fisk og sjømat på mange restauranter og du finner flere tapasbarer som serverer autentisk, spansk tapas. Er du glad i vin kan du også bli med på vinsmaking på lokale vingårder i Costa Adeje, som produserer velsmakende kanariske viner. 

Utelivet i Costa Adeje har en pulserende atmosfære. Her finner du flere puber, barer og nattklubber med live musikk, karaoke og festlige arrangementer. Mange steder holder det gående med dans og underholdning til de tidlige morgentimene.

>> Les mer om din reise til Los Cristianos her

>> Les mer om din reise til San Miguel de Abona her

>> Les mer om din ferie til Tenerife her

Fly og hotell på Costa Adeje

Det er lett å komme seg fra Norge til Costa Adeje med direktefly til Tenerife. Flyturen fra Oslo Gardermoen til Tenerife Reina Sofia Flyplass (TFS) tar ca 5 timer og 40 minutter. 
Fra flyplassen til Costa Adeje er det en kort kjøretur på ca 15 minutter. Det mest praktiske er å ta taxi som du finner utenfor ankomsthallen. Du kan også ta buss med det lokale transportselskapet "Titsa" og du finner bussholdeplass rett utenfor flyplassen. Ønsker du å utforske Tenerife i eget tempo kan du vurdere å leie bil. 

Du finner et godt utvalg hoteller og ferieleiligheter på reise til Costa Adeje. Her finner du alt fra større all-inclusive hoteller til små hoteller og sjarmerende feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Costa Adeje, Tenerife og Kanariøyene!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Costa Adeje

Populære hoteller i Costa Adeje

Spania, Kanariøyene, Tenerife, Costa Adeje
9,9
Fantastisk
1948 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Costa Adeje
9,3
Fantastisk
2985 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 450 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Costa Adeje
9,8
Fantastisk
3295 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Costa Adeje?

8,4
Gjesteanmeldelser
Basert på 9 anmeldelser