Reiser til Golf del Sur

Golf del Sur på Tenerifes sørkyst er spesielt kjent for sine gode golfbaner, som tiltrekker seg golfere fra hele verden. I tillegg den flotte beliggenheten ved sjøen i Arona-området.

Byen er også et godt feriemål for de som ikke ønsker å være i nærheten av et travelt natteliv. Her kan du nyte en morsom ferie i solen. Det er en strand med mørke lavasteiner rett ved siden av Gold del Sur, men også bare en kort kjøretur til brede sandstrender som vakre Playa de la Tejita.

Hvis god mat er viktig for deg på turen, kan du se frem til å utforske restaurantene i Golf del Sur. Byen har flere restauranter som serverer tradisjonell kanarisk mat, kjent for sin deilige smak og kvalitet. Det finnes også flere restauranter som serverer internasjonale retter og noen med en lokal vri.

God beliggenhet nær populære attraksjoner

Golf del Sur er også et godt utgangspunkt for å utforske Tenerifes sørkyst. Byen ligger i nærheten av noen av øyas mest kjente attraksjoner, inkludert den berømte vulkanen Teide og nasjonalparken med samme navn. Det er også flere naturskjønne steder i området, som er perfekte for fotturer eller sykling. Underveis kan du nyte fantastisk utsikt over kystlinjen og de omkringliggende fjellene.

Det er også rikelig med muligheter for å utforske shopping og ulike restauranter på turen til Golf del Sur. Det er flere kjøpesentre i området, som tilbyr et bredt utvalg av butikker og varer. Det finnes også flere barer og klubber som tilbyr levende musikk. Det er kort vei til Los Cristianos og Playa de las Americas, hvis du ønsker enda flere alternativer.

Golf del Sur ligger ikke så langt fra flyplassen, noe som på sin måte er en fordel hvis du er ute etter en billig reise. Dette betyr imidlertid at du må regne med noe støy fra fly og landing – det er heldigvis ikke påtrengende.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Golf del Sur