Restplasser til Rhodos

Rhodos er synonymt med solskinn, lange og barnevennlige strender ved det asurblå Middelhavet, antikke severdigheter og vakker natur; med andre ord alt det vi elsker ved Hellas. Rhodos, som tilhører øygruppen Dodekanesene, har lenge vært ett av de mest populære reisemålene i Hellas blant skandinavere. Nettopp derfor er Rhodos ett av våre reisemål der det er størst rift om restplassene - og det forstår vi godt!

De fleste av de populære destinasjonene på øya ligger konsentrert omkring Rhodos by på nordspissen og ned langs østkysten til den lille havnebyen Lindos. Muligheten til å kombinere avslappende dager på de flotte, kilometerlange strendene ved det krystallklare vannet med spennende sightseeing i for eksempel hovedbyen har bidratt til å gjøre Rhodos til et attraktivt reisemål.

Kart over Rhodos

Populære hoteller på Rhodos

Hellas, Rhodos, Kalithea
9,6
Fantastisk
1328 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 21 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Rhodos, Ixia
9,8
Fantastisk
624 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 11 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Rhodos, Kalithea
9,5
Fantastisk
2788 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Slik booker du restplasser til Rhodos

Svikter sommerværet hjemme i Norge, eller har du bare et ønske om å komme litt vekk fra den travle hverdagen? Selv om du kanskje er litt sent ute, har du gode sjanser til å finne billige restplasser til Rhodos i søkemaskinen her hos Solfaktor, også i de populære ferieperiodene.

Det er ikke er mulig å forutsi med sikkerhet hvor og når på året det er mulig å finne de billigste restplassene til Rhodos, men vi har noen tips til deg som kan øke sjansen for å finne gode restplasstilbud hos oss. 

Først og fremst må du naturligvis holde et godt øye med tilbudene som er aktive per i dag. Kanskje tenker du at dette er enklere sagt enn gjort, men det er her at søkemaskinen hos Solfaktor for alvor kommer til sin rett. I søkemaskinen kan du med et enkelt klikk få en oversiktlig liste over restplasser til Rhodos, som settes sammen basert på tilbud fra en rekke forskjellige hoteller og flyselskaper.

For å øke sjansene dine for å finne et godt tilbud, bør du være så fleksibel som mulig med tanke på avreiseflyplass og reisedatoer. Vi anbefaler deg å unngå å fastlegge en bestemt destinasjon på Rhodos på forhånd. Dersom du har en fleksibel innstilling til ferien, er utvalget normalt større. I søkemaskinen hos Solfaktor inkluderer utvalget av restplasser til Rhodos alt fra alt budsjettvennlige leilighetshoteller til førsteklasses hoteller med all inclusive.

For ikke å gå glipp av gode tilbud på restplasser med fly og hotell på Rhodos bør du melde deg på vårt nyhetsbrev. 

De mest populære restplassdestinasjonene på Rhodos

Hvis du drømmer om en klassisk, gresk badeferie, der du fordriver de fleste dagene med en god bok under en parasoll på stranden, kan du velge og vrake i muligheter på Rhodos. Hvis du reiser på en restplass til Faliraki, som ligger på øyas nordøstlige kyst, kan du nyte dagene nede på den fire kilometer lange sandstranden og senere på kvelden oppleve byens livlige kvelds- og natteliv. Hvis du foretrekker en roligere atmosfære, kan du besøke det nærliggende Kalithea, som er det perfekte stedet å tilbringe en familieferie. 

Hvis du ønsker å krydre reisen med autentiske, kulturelle opplevelser og sightseeing, er selve Rhodos by et godt alternativ. Her kan du oppleve en spennende blanding av gammelt og nytt, samtidig som at du har flotte strender innenfor kort rekkevidde.

Reiser til Rhodos

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og de beste destinasjonene på Rhodos ved å følge linkene nedenfor:

>> Finn flere billige reiser til Rhodos her
>> Les også om ferie på Kreta her