Reiser til Lardos

Lardos ligger på den sørøstlige delen av Rhodos, som er kjennetegnet ved en avslappet atmosfære. I Lardos` fredelige omgivelser vil du selv få kjenne på en indre ro, og ettersom at Lardos inntil videre er lite berørt av masseturisme er området meget rolig.

Stranden ved Lardos er blitt tildelt EUs Blå flagg for sin renhet og de fleste strendene her er av grov sand eller rullestein med klart vann som passer perfekt for snorkling. Langs Lardos Beach finner du koselige tavernaer og strandbarer som alltid summer av liv. 

Den opprinnelige landsbyen Lardos, der majoriteten av lokalbefolkningen bor, ligger litt tilbaketrukket fra kysten. De fleste moderne hotellene ligger derimot nede ved stranden, der du også finner adskillige minimarkeder som selger alt du måtte trenge i løpet av ferien. 

Aktiviteter

Den fredelige atmosfæren og de fine, barnevennlige strendene har gjort Lardos til et yndet reisemål blant familier. Utover vannsport av mange slag finnes minigolf og en gokartbane i området, og alle som drømmer om en avslappende badeferie - med eller uten barn - vil med en gang føle seg godt tilpass her. Området omkring landsbyen frister også med vandreturer i vakker natur.

Nattelivet i Lardos er begrenset, men i høysesongen runder enkelte tavernaer av kvelden med livemusikk. Dersom du ønsker et større utvalg av utesteder, kan du ta den korte taxituren inn til Lindos, som har mange barer og nattklubber der festen fortsetter til langt på natt.

Utflukter fra Lardos

Det er gode buss- og taxiforbindelser fra byen. Lindos ligger bare fem kilometer fra Lardos og byr på flere butikker, restauranter og sitt livlige natteliv. Nettopp muligheten til å bo på litt avstand fra de største turiststrømmene i den mer kjente nabobyen kombinert med nærheten til det berømte Akropolis gjør Lardos til et utmerket feriested. 

Dersom du ønsker å utforske mer av Rhodos på en reise til Lardos, kan du enkelt reise omkring med busser, som har regelmessige avganger til Rhodos by, Lindos og Pefkos. Hvis du heller vil følge ditt eget tempo og kunne besøke mindre landsbyer inne i baklandet eller mer avsidesliggende strender, er det en fordel å bestille en leiebil til reisen.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Lardos

Populære hoteller i Lardos

Hellas, Rhodos, Lardos
  • Nærmeste flyplass: 53 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Internettilgang / WiFi
Hellas, Rhodos, Lardos
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Rhodos, Lardos
  • Nærmeste flyplass: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)