Reiser til Capri

Capri er en romantisk og sjarmerende øy som ligger ca 40 minutters båtreise utenfor Napoli.

Båtene legger til i havnen Marina Grande og Capri by strekker seg opp mot høydene. Det er en pittoresk gammel by med et rikt og interessant folkeliv med mange hyggelige tavernaer og små eksklusive butikker. Mellom byen og havnen går en taubane som er en enkel og bra transportmåte.

På Capri har du en unik mulighet til flotte sykkel- og fotturer og det finnes flere turløyper man kan gå for å oppdage det vakre landskapet som er varierer mellom bølgende blomsterenger og karrige bratte klipper. Det finnes ingen sandstrender på Capri, kun strender av grov sand, og man bader mest fra badebrygger eller klipper. Badestedene er derfor ikke spesielt barnevennlige.

Flyplassen ligger ca 5 km utenfor Napoli by, og fra havnen i Napoli tar man hydrofoilbåt til Capri.

Den turkise øya med utsikt uten like

Øya Capri er en av de vakreste perlene i Det Tyrrenske Hav. Hopp på en rutebåt og la øyas skjønnhet fortrylle deg. Natur, kultur og fasjonable gjester gjør en reise til Capri til noe helt for seg selv og et ypperlig sted å tilbringe øyferien din.

Øya er en naturlig forlengelse av Sorrentos halvøy og har blitt kjent som et eksklusivt reisemål for berømtheter fra hele verden. Den er ikke stort større enn 10 km² og består for det meste av kalkholdig stein som tidens tann har formet bratte skråninger og fantastiske landskaper med. Her finner du frodig skoger, appelsinlunder og vinmarker. Capri har blitt besøkt av utallige forfattere, kunstmalere og filmregissører som opp gjennom tidene har funnet en rikholdig kilde til inspirasjon her. H.C. Andersen var den første som gjorde stedet berømt gjennom sine fortellinger om sin dannelses-reise i Italia.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller på Capri

Populære hoteller på Capri

Italia, Campania, Anacapri
  • Nærmeste flyplass: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 5.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Campania, Capri by
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Campania, Capri by
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.7 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)