Reiser til Taurito

Taurito har du alt du trenger for familien. Her er det er nok å gjøre for barna på dagtid, med bassenger, laguner og badeland mitt i dalen. Den sentrale beliggenheten gir deg rask og enkel tilgang til byene rundt hvis du vil oppleve mer av øya.

Et førsteklasses feriested

Den lille byen Taurito ligger nedenfor et koselig lite dalføre der hotellanleggene omkranser en middels stor strand. Dette er et førsteklasses feriested blant annet for barnefamilier som ønsker å ha alt på samme sted.

Feriestedet har flere bassengområder, og sentrum av byen er et stort bassengkompleks. Stranden er menneskelaget med mørk lavasand.  Midt i dalen ligger en saltvannslagune med et lite badeland hvor du kan delta i flere aktiviteter mot en liten avgift.

Taurito ligger på øyas sørvestkyst, og det er kort vei til både Puerto Rico og Puerto Mogan med lokalbuss eller drosje. I området er det også golfbane, dyrepark og dykkesenter som tilbyr kurs og utflukter.

Mellomtittel

De fleste restaurantene i Taurito er hotellrestauranter, men du finner noen restauranter og cafeer i sentrum av byen. Byen består stort sett av hoteller, noe som også gjenspeiles i det dempede nattlivet. Hotellene tilbyr ettermiddagsunderholdning, men det er ikke noe mer uteliv utover dette.

Med plassering på sørvestkysten på Gran Canaria er Taurito en solsikker destinasjon. Dette området på øya har over 300 soldager i året, og gjennomsnittstemperatur på omtrent 20 grader i vinterhalvåret.

Avstanden fra flyplassen i Las Palmas er omtrent 60 km og vil ta omtrent 30 minutter med bil eller buss.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Taurito