Reiser til Playa del Ingles

En reise til Playa del Ingles på Gran Canaria frister med et behagelig klima året rundt og et pulserende fornøyelsesliv. Her kan du oppleve yrende strandliv, spennende aktiviteter, shopping og golfbaner av høy kvalitet. Bestill en billig reise til Playa del Ingles med Solfaktor!

Playa del Ingles som reisemål

Playa del Ingles er en turistby på Gran Canaria, den nest sørligste av Kanariøyene i Spania i Atlanterhavet. Byen ligger i kommunen San Bartolomé de Tirajana, lengst sør på øya, og er en av Spania sine største turistdestinasjoner for folk på ferie. Playa del Ingles tilbyr et bredt utvalg av hoteller, restauranter, barer og uteliv, og tiltrekker seg besøkende som søker sol og bad i livlige omgivelser. Playa del Ingles har en lang sandstrand og strandpromenade på ca 5 km som frister mange som ønsker en solrik ferie. Stranden strekker seg fra San Agustín til de kjente sanddynene i Maspalomas. En annen sak som har bidratt til Playa del Ingles store suksess som ferieby er det gode klimaet med over 300 soldager i året i gjennomsnitt.

>> Les mer om din reise til Gran Canaria

>> Les mer om din ferie til Maspalomas

>> Les mer om din ferie til Spania

Strandliv på Playa del Ingles

Strandlivet i Playa del Ingles er kjent for sin livlige atmosfære og mange fasiliteter. Langs strekningen øst for Playa del Ingles finner du også flere sandstrender som passer for de som ønsker en litt mer avslappende omgivelse på ferie.

På en reise til Playa del Ingles vil en bred sandstrand som strekker seg over flere kilometer være et trekkplaster. Her er det et yrende liv med mange fasiliteter som solsenger, parasoller og strandbarer. Det er også mulighet for ulike vannsportsaktiviteter som jetski, paragliding og brettseiling. Eller du kan leie pedalbåt og kajakk. Om du tar en spasertur lenger øst for Playa del Ingles finner du Playa de las Burras, som er en sandstrand med fasiliteter og restauranter. Denne stranden har en mer avslappet atmosfære.

Videre øst finner du Playa de San Agustin som også er kjent for sin roligere atmosfære. Stranden er finkornet med rolig vann som gjør den familievennlig og ideell for små barn. Her finner du også flere serveringssteder og barer i nærheten. Vestover fra Playa del Ingles ligger det også flere mindre steder på rekke og rad som har  ulike preferanser. For familier og de som søker en mer barnevennlig destinasjon finner du Arguineguin, Playa Taurito og Playa Amadores. En annen flott destinasjon som tiltrekker mange familier, men som samtidig har litt uteliv er Puerto Rico. For de som søker mer sjarm og kanskje reiser alene som voksne vil den rolige fiskerlandsbyen Puerto de Mogan være ideelt. 

Attraksjoner og aktiviteter på Playa del Ingles

Playa del Ingles på Gran Canaria er kjent som et levende reisemål med et stort utvalg av attraksjoner og aktiviteter. En kort spasertur fra hovedstranden i Playa del Ingles ligger de imponerende sanddynene i Maspalomas som er en av de mest fotograferte attraksjonene på Gran Canaria. Sanddynene består av gul ørkensand og strekker seg over et stort område som inviterer til opplevelser til fots eller på spennende kameltur.

På din ferie er det flere temaparker i nærheten av Playa del Ingles som inviterer til moro for hele familien. Kun 10 minutters kjøretur fra Playa del Ingles finner du Aqualand Maspalomas som er en vannpark med et stort utvalg av vannsklier, bassenger og attraksjoner. Noe som passer for barn i alle aldre. Like utenfor Playa del Ingles finner du Holiday World i Maspalomas som er en populær underholdningspark med en rekke aktiviteter og attraksjoner. Her finner du karuseller, berg-og-dal-baner, pariserhjul, tivoli-spill, bowling, biljard, arkadespill, dart og mye mye mer. I tillegg finner du kino og et stort utvalg av restauranter og serveringsmuligheter. I underkant av 20 minutter fra Playa del Ingles finner du Sioux City Park. En temapark som tar deg med tilbake til den ville vesten med cowboy-show, saloon-dansere, actionfylte forestillinger og aktiviteter som pil og bueskyting.

Det er populært å utforske kysten utenfor Playa del Ingles og prøve fiskelykken på båttur eller prøve spennende vannsportaktiviteter som dykking og snorkling. For golfentusiaster på ferie finnes flere golfbaner av høy kvalitet i området rundt Playa del Ingles. Noen av de mest kjente er Maspalomas Golf, Meloneras Golf og Salobre Golf Resort. Det store kjøpesenteret, Yumbo Shoppingsenter, er et kjent landemerke i Playa del Ingles og et populært sted for shopping og underholdning med et bredt utvalg av butikker og serveringssteder.

Når er det best å reise til Playa del Inglés?

Kanariøyene er kjent for sitt behagelige og solrike klima året rundt. Temperaturene er milde og behagelige med kun små forskjeller mellom sesongene. Den mest populære tiden å reise til Playa del Ingles på, spesielt for turister fra nordlige strøk, er på vinteren med temperaturer på rundt 20-25 grader. En vinterferie til Playa del Ingles står høyt i kurs hos mange. Høysesongen er ofte rundt jul og nyttår. Rundt påske er det også mange som reiser til Playa del Ingles. 
På sommeren stiger temperaturen til rundt 30 grader og det er den varmeste perioden på Gran Canaria. I denne perioden er det også mindre vind så det kan føles varmere. Ønsker du å styre unna de største turistmengdene og høyeste prisene er våren og høsten også fine tidspunkt å reise til Playa del Ingles. På høsten kan du fortsatt nyte varmen fra sommeren og våren byr på flott blomstring i naturen.

>> Les mer om din reise til Las Palmas

>> Les mer om din ferie til Puerto de Mogan

>> Les mer om din ferie til Tenerife

Matopplevelser og uteliv på Playa del Ingles

Kanariøyene er kjent for smakfulle matopplevelser og Playa del Ingles tilbyr et bredt spekter av restauranter og spisesteder. Du kan glede deg over kjente retter fra Spania, som tapas, paella, tortilla española (potetomelett) og iberisk skinke. Som på resten av Gran Canaria kan du også forvente et stort utvalg av fersk sjømat i Playa del Ingles. Prøv lokale spesialiteter som kanariske fiskeretter, fersk tunfisk eller grillet blekksprut. I tillegg finner du mange restauranter med et internasjonalt preg med alt fra italiensk pizza til mexicanske burritos. Du bør også holde av plass til søtsaker når du er på ferie på Playa del Ingles. Her finner du et rikt utvalg av kafeer og bakerier som serverer kaffe og te sammen med ferske bakverk, kaker eller lokale søtsaker.

Playa del Ingles har et livlig og variert uteliv som tiltrekker seg besøkende fra hele verden på ferie. Her finner du et bredt utvalg av barer, puber og nattklubber som spiller mange ulike musikksjangre, og i høysesongen kan du også oppleve arrangementer og konserter i byen. Utelivet starter sent på kvelden og varer til tidlig morgen. Her bys det på god feststemning og dansing til pulserende musikk.

Fly og hotell på Playa del Ingles

Du kommer deg enkelt til Playa del Ingles fra Norge på ferie. Den nærmeste flyplassen er hovedflyplassen på Gran Canaria, Las Palmas flyplass. Her går det direkteflyvninger året rundt. Flyturen fra Oslo Gardermoen til Las Palmas flyplass tar ca 5 timer og 40 minutter.
Playa del Ingles ligger ca 30 km fra flyplassen og det er enkelt å ta taxi som du finner like utenfor ankomsthallen. Turen tar i underkant av 30 minutter. Det er et godt nettverk av busser på Gran Canaria og et billigere alternativ er å ta buss nummer 66, eller 90, som forbinder flyplassen med Playa del Ingles. Bussene går regelmessig og bussturen tar vanligvis rundt 30-40 minutter. Du kan også leie bil om du ønsker mer fleksibilitet til å utforske i eget tempo.

Du finner et bredt og variert utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter på din reise til Playa del Ingles. Her finner du store leilighetshoteller og all-inclusive resorts med mange fasiliteter, samt mindre hoteller som hvite bungalower i spansk stil og store feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie på Playa del Ingles, Kanariøyene og Spania!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Playa del Ingles

Populære hoteller i Playa del Ingles

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,6
Fantastisk
1397 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
8,9
Meget bra
641 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 31 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,3
Fantastisk
966 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 32 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Playa del Ingles?

8,2
Gjesteanmeldelser
Basert på 70 anmeldelser