Reiser til Puerto de Mogán

Puerto Mogan ligger vest på Gran Canaria og er et populært reisemål for turister som vil mer enn å ligge på stranden. Byen har ulike områder der du finner cafeer, restauranter og barer. I tillegg er det er er det mye å finne på for hele familien.

Kunstnerisk i Puerto Mogan

Puerto Mogan er en skjult perle, og helt forskjellig fra de andre feriestedene på øya. Den opprinnelige fiskerlandsbyen har trange gater og smug, og ligger tett inn til en klippe som rager over stedet.

Den opprinnelige fiskelandsbyen med trange gater og smug, ligger tett inn til klippen som rager over stedet. Utenfor denne delen er det bygget opp en kunstnerisk bydel laget av en italiensk arkitekt. Her er det bilfritt, og et sentrum med kanaler og broer som gjør at byen minner om Venezia i miniatyr.

Den yngste delen av Puerto Mogan er bygget opp i bakkant av strandsonen med butikkområde, stort åpent torg, hotell og leiligheter.

Utflukter, mat og opplevelser

Fra småbåthavnen kan du reise på ulike utflukter med båt, inkludert en gul undervannsbåt. Båtene tar deg til andre feriesteder på øya, og utvider opplevelseshorisonten mens du er på ferie. Samtidig kan du også opplev havseilere fra hele verden som kommer på besøk til havnen.

I hele Puerto Mogan, uansett hvilken sentrumsdel du besøker, finner du et mangfold av lokale og internasjonale spisesteder. Her er det noe for enhver smak; alt fra gourmet til gatekjøkken, og flere steder har fisk og skalldyr som spesialitet.

Rett på utsiden av sentrum finner du en lekker strand med en en koselig strandpromenade i bakkant. Hver fredag har de et stort marked i byen. Det strekker seg fra moloen til torget i den nye delen av Puerto Mogan.

Fra flyplassen i Las Palmas er det ca 65 km.Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto de Mogan

Populære hoteller i Puerto de Mogan

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Nærmeste flyplass: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Nærmeste flyplass: 51 km
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto de Mogan
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng
  • Internettilgang / WiFi