Reiser til Puerto Rico 

Puerto Rico er et ettertraktet reisemål på Gran Canaria. Her kan du nyte livlig strandliv på flotte strender, naturskjønne opplevelser på land og i vann og et spennende fornøyelsesliv for hele familien. Bestill en billig reise til Puerto Rico med Solfaktor!

Puerto Rico som reisemål

Puerto Rico er en turistby på Kanariøyene, i Mogán kommune på sørkysten av Gran Canaria. Byen ligger omtrent midtveis mellom feriestedene Puerto de Mogan og Arguineguin, og har en vakker beliggenhet i det bratte dalføret som munner ut i den gyllengule sandstranden. Her finner du et godt utvalg av hoteller, restauranter, shoppingområder og et livlig uteliv. Puerto Rico tiltrekker seg besøkende som ønsker en underholdende reiseopplevelse på Gran Canaria.

>> Les mer om din reise til Las Palmas her

>> Les mer om din ferie til Spania her

>> Les mer om din reise til San Agustin her

Strandliv på Puerto Rico

Med en reise til Puerto Rico vil du oppleve vakre strender som gir flotte muligheter for soling, bading og vannaktiviteter. Hovedstranden ligger i hjertet av byen med myk, gylden sand og krystallklart vann. Her finner du mange fasiliteter på din ferie. Med solsenger, parasoller og et utvalg av vannsportaktiviteter. Inkludert jetski og vannski. Like ved Puerto Rico ligger Playa Amadores som har en av de mest populære strendene på Gran Canaria og kjent for sitt avslappende miljø. Det er en vakker bukt med hvit sand, turkisblått vann og et godt utvalg av restauranter og strandbarer langs strandpromenaden.

I underkant av 10 minutters kjøring sør fra Puerto Rico ligger Anfi del Mar som er en kunstig lagune og strand med hvit korallsand og et naturlig basseng med rolig vann. Det er et ideelt sted for familier som reiser med små barn. Nord for Puerto Rico, ca 15 minutters kjøring, ligger strendene til Playa Taurito og Playa de Mogan. Her kan du nyte sol og bad i en avslappende atmosfære med fasiliteter og serveringssteder på ferie.

Attraksjoner og aktiviteter på Puerto Rico

Puerto Rico tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter som passer for alle. 
Utforsk kysten av Gran Canaria og bli med på båttur fra Puerto Rico. Du kan dra på en avslappende seiltur eller delfinsafari for å se ville delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Strendene i Puerto Rico tilbyr mange vannsportaktiviteter som jetski, parasailing, vannski, paddleboarding eller kajakkpadling. Det er også flere dykkesentre som inviterer til spennende dykketurer.

Søker du aktiv ferie er Puerto Rico et godt utgangspunkt på Gran Canaria. Ta en tur til Amadores-klippene eller Tauro-dalen for å oppleve imponerende natur og panoramautsikt. Det er også flere turstier og naturområder som tilbyr flotte muligheter for fotturer og fugletitting.

Reiser du med barn er det populært å besøke aktivitets- og fornøyelsesparken, Angry Birds Activity Park. Parken har forskjellige attraksjoner, lekeområder og morsomme aktiviteter basert på den populære Angry Birds-spillserien. Det store kjøpesenteret i Puerto Rico tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningssteder. For deg som ønsker å spille golf på ferie så finner du flere flotte golfbaner i nærheten av byen, som Anfi Tauro Golf og Salobre Golf Resort.

Når er det best å reise til Puerto Rico?

Kanariøyene har et behagelig klima som gjør det ideelt å reise til Puerto Rico året rundt. Området nyter godt av et subtropisk klima med milde vintre og varme somre, med små forskjeller mellom sesonger. Fra desember til februar er det høysesong og den travleste perioden i Puerto Rico. I denne perioden ligger temperaturene vanligvis i overkant av 20 grader og er preget av solfylte dager og lite nedbør. 
Hvis du ønsker å unngå de største folkemengdene, men fortsatt nyte solrikt vær, er det fint å reise til Puerto Rico og Gran Canaria på våren eller høsten. Da får du oppleve byen i en mer avslappet atmosfære. Fra juni til september er det varmest på Gran Canaria med temperaturer opp mot 30 grader, og det er en populær tid å besøke Puerto Rico.

Matopplevelser og uteliv på Puerto Rico

Den smakfulle matkulturen på Kanariøyene er en del av opplevelsen på ferie på Gran Canaria. I Puerto Rico finner du flere restauranter som serverer kanariske spesialiteter som “papas arrugadas” med mojosaus (bakte poteter med en paprikasaus), gofio (ristet korn mel) og sancocho (tradisjonell fiskesuppe). Om du elsker sjømat kan du glede deg over det store utvalget av fersk fisk og skalldyr. Her kan du prøve grillet fisk og blekksprut i kanarisk stil eller klassikere som spansk paella med skalldyr. For deg som vil kjøpe lokale råvarer er det markeder som selger både ost, honning, olivenolje og fersk frukt og grønnsaker. Du finner også mange restauranter fra det internasjonale kjøkkenet i Puerto Rico. 

Utelivet i Puerto Rico er livlig og mangfoldig med et bredt utvalg av barer, puber og nattklubber. Byen er kjent for sitt pulserende natteliv som tiltrekker seg turister på ferie fra hele verden. Enten du er ute etter å danse til elektronisk musikk, eller slappe av med en drink på en trendy bar, vil du finne et alternativ som passer deg i Puerto Rico. Og skulle du ønske en dag, eller kveld, med enda mer livlig atmosfære så ligger Maspalomas og Playa del Ingles bare 20 minutter unna med taxi.

>> Les mer om din reise til Maspalomas her

>> Les mer om din ferie til Gran Canaria her

>> Les mer om din reise til Playa del Ingles her

Fly og hotell på Puerto Rico

Du kommer deg enkelt fra Norge til Puerto Rico med direktefly året rundt. Den nærmeste flyplassen er hovedflyplassen på Gran Canaria, Las Palmas flyplass (LPA), og flyturen fra Oslo Gardermoen tar ca 5 timer og 40 minutter. Puerto Rico ligger ca 50 km fra flyplassen og det går regelmessige busser på denne strekningen. Det er et godt utbygd bussnettverk på Gran Canaria og du kan både ta buss 91 og 66 fra flyplassen til Puerto Rico, som tar ca. 40 min. Taxi er også et enkelt alternativ og du finner holdeplasser utenfor ankomsthallen. Hvis du ønsker å utforske øya på egen hånd kan du vurdere leiebil på din ferie til Puerto Rico.

På en reise til Puerto Rico finner du en rekke hoteller og overnattingsmuligheter å velge mellom. Her kan du velge mellom store leilighetshoteller, all-inclusive resorts og koselige boutiquehoteller. Om du ønsker mer plass og privatliv finner du også feriehus til leie i Puerto Rico. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Puerto Rico og Kanariøyene!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Puerto Rico

Populære hoteller i Puerto Rico

Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
8,9
Meget bra
751 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
6,6
Ganske bra
36 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.1 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Puerto Rico
9,1
Fantastisk
90 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 48 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Puerto Rico?

8,7
Gjesteanmeldelser
Basert på 35 anmeldelser