Restplasser til Spania

Spania er med god margin den mest populære destinasjonen hos Solfaktors gjester når det kommer til sol, strand, avslapping og glade dager. Til Spania kan du reise med direktefly hele året og nyte livet på spennende reisemål til en rimelig pris. Se vår liste over last minute-restplasser til Spania her og book din neste restplass i dag!

Har du fått et uventet hull i kalenderen, eller lengter du etter litt sol og varme på avstand fra den travle hverdagen? Året rundt kan du finne billige restplasser til Spanias mange solrike destinasjoner langs Middelhavskysten og til spanske øyer der du kan slappe av dagen lang på vakre strender ved asurblått hav. En restplass til Spania er også en god mulighet til å kombinere et avslappende strandliv med spennende opplevelser for hele familien og å utforske det lekre, spanske kjøkkenet, storslått natur og en fascinerende kulturarv.

Kart over Spania

Populære hoteller i Spania

Spania, Mallorca, Costa de la Calma
8,4
Meget bra
992 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Tenerife, Costa Adeje
9,9
Fantastisk
96 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Kanariøyene, Gran Canaria, Playa del Ingles
9,6
Fantastisk
1484 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Slik booker du restplasser til Spania

Trives du best med å ha fastsatt ferieplanene i god tid, eller har du for eksempel et favoritthotell i Spania som du ønsker å vende tilbake til? I såfall kan det være en god idé å booke din neste reise i god tid. Det er dessuten ofte rift om de billigste reisene til Spania i tiden frem mot skolenes sommeferie, vinterferien og i forbindelser med høytider. Hvis du har litt is i magen eller er litt ekstra fleksibel med tanke på reisemål og reisedatoer, kan du reise billig med en restplass hos oss, året rundt. 

På tross av at de selges som restplasser med markante prisavslag, er en restplass til Spania av samme høye kvalitet som tilsvarende reise som selges til full pris. De billigste restplassene finner du typisk hos reisebyråer som selger uspesifiserte restplasser, der du blir opplyst om bosted først når du ankommer reisemålet. Derfor er restplasser mest velegnede til deg som reiser alene og par som har det fint med å bo på et enkelt hotell eller i en ferieleilighet med beskjedne fasiliteter og noe nedsatt komfort. Hvis du først og fremst bare har brukt for et sted å overnatte mens du er på ferie og planlegger å bruke det meste av dagen på spennende utflukter og sightseeing, kan du spare mange penger ved å bestille en restplass. 

Dersom du reiser med barn eller setter pris på å kunne slappe av  i gjestfrie, komfortable omgivelser hjemme på hotellet, er det som regel fordelaktig å velge én av våre spesifiserte restplasser til Spania. Slik kan du se på forhånd hvor og i hvilket område du skal bo. For å sikre sine gjester den beste reiseopplevelsen, har enkelte turoperatører valgt å frastå å tilby uspesifiserte restplasser, men heller tilby billige restplasser på reiser til navngitte, spanske hoteller av samme gode kvalitet som resten av reiseprogrammet.

De mest populære reisemålene i Spania med restplass. 

Du kan finne billige restplasser til de samme destinasjonene i Spania som du finner i det normale reiseprogrammet. Enten du drømmer om en badeferie på Mallorca eller vil på storbyferie i for eksempel Barcelona, er det gode muligheter til å reise billig når du booker en restplass i siste liten.

De fleste restplassene som tilbys av flyselskaper og hoteller har som formål å bli solgt fort. Som regel har du størst sjanse for å finne de beste tilbudene på restplasser til Spania  dersom du søker deg mot Spanias mest populære destinasjoner, inkludert de mange flotte badebyene på Costa del Sol og resten av den spanske Middelhavskysten. Andre naturlige mål for en avslappende ferie med sol og strand er Kanariøyer som Gran Canaria og Tenerife, samt Middelhavsøyene Mallorca og Menorca

Til de mindre destinasjonene og hotellene, som gjerne henvender sie til et mer snevert publikum, tilbys i utgangspunktet færre restplasser. Dersom du jevnlig benytter våre søkemaskiner og melder deg på Solfaktors nyhetsbrev har du allerede et forsprang når de mest ettertraktede restplassene publiseres. 

Du kan enkelt finne alle typer restplasser i søkemaskinen her hos Solfaktor.no. Du trenger kun å oppgi foretrukne reisedatoer og hvor du ønsker å reise, så får du etter få sekunder en oversikt over de billigste restplassene til Spania. På tross av at det er snakk om restplasser, er en pakkereise som bestilles her hos Solfaktor selvfølgelig dekket av både pakkereiseloven og reisegaranti.

Reiser til Spania

Du kan finne mer inspirasjon til ferieopplevelser og feriedestinasjoner i Spania via linken nedenfor.

>> Finn reiser til Spania her