Reiser til Bugibba

Bugibba utgjør sørenden av Maltas mest besøkte turistområde, som ligger på den nordlige delen av øya. Like nord for Buggiba på den samme lille halvøya ligger Quawra, mens St. Paul's Bay ligger mot sør. I dette området, som fremstår som en samlet ferieby, finnes alt hva du som turist kan ønske deg på en reise til denne vakre Middelhavsøya; gode butikker, badestrand, restauranter, barer, kafeer og et spennende natteliv.

I Bugibba hersker en behagelig og tilbakelent atmosfære, som tiltrekker seg både familier og par. Du kan fortsatt se små, tradisjonelle fiskerbåter som er malt i sterke farger ligge og vugge i det klare vannet ved kaia. Dersom du reiser i Bugibba i dag, vil du vel og merke oppleve en by som ikke lenger har så mye til felles med en tradisjonell, maltesisk fiskerlandsby. Det er neppe i Bugibba at du vil bruke mye tid på å utforske tradisjonell kultur og historie, men til gjengjeld har byen en god beliggenhet for deg som reiser hit for å kombinere avslapning med spennende utflukter.

Strender

På tross av at kysten for det meste består av klipper, er det mange muligheter til å bade i det asurblå Middelhavet utenfor kysten av Bugibba. Du finner enkelt enten en badebrygge eller en trapp som fører deg direkte ned til Maltas krystallklare vann. Fra Bugibba kan du dessuten enkelt reise på mange spennende utflukter til nærliggende byer, enten med drosje eller ved å benytte øyas gode bussforbindelser.

Bugibba i sør og Qawra i nord utgjør sammen området mellom Salina Bay og St. Pauls Bay, som er Maltas mest besøkte reisemål. Langs den populære kystpromenaden fra Qawra til Bugibba finner du et stort utvalg av hyggelige restauranter. Promenaden egner seg perfekt til slentreturer i solnedgangen eller en frisk løpetur om morgenen. Byens eneste strand ligger ved Dolmen Resort Hotel, men bademulighetene er mange i vannkanten, og du kan finne badebrygger og trapper som går ned fra klippene overalt. Bugibba og Qawra er perfekte reisemål for både familier, par og deg som reiser alene, særlig takket være de gode utfluktsmulighetene i området, både langs kysten og inne i landet.

Utflukter

Bugibba er et godt utgangspunkt for en rekke utflukter. Om en ønsker variasjon med shopping, restaurant og uteliv, tar en taxi deg til St. Julians og Sliema på omtrent ett kvarter. Det er også gode bussforbindelser over hele øya. Flere flotte strender finnes helt nord på øya, blant dem sandstrendene i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valletta er alltid verdt et besøk. Her kan du sette av en hel dag til sightseeing, shopping og restaurantbesøk. Andre gode tips til utfluktsmål er Blue Grotto, Dingli Cliffs og Hagar Qim.

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Hoteller i Bugibba

Populære hoteller i Bugibba

Malta, Bugibba
8,6
Meget bra
1376 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, Bugibba
8,7
Meget bra
854 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, Bugibba
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 900 m
  • Internettilgang / WiFi

Hva sier gjestene i Bugibba?

7,4
Gjesteanmeldelser
Basert på 25 anmeldelser