Reiser til St. Paul's Bay

Besøk den populære byen St. Paul's Bay på Malta. Her kan du nyte badeliv ved Middelhavet kombinert med historie, kultur og fornøyelser for hele familien. Bestill en billig reise til St. Paul’s Bay med Solfaktor!

St. Paul’s Bay som reisemål

St. Paul's Bay er Malta sin største, eldste og kanskje mest populære turiststed. St. Paul's Bay var i likhet med mange andre feriesteder på Malta opprinnelig en fiskerlandsby, men er i dag et velfungerende feriested på den nordøstlige delen av øya. St. Paul's Bay ligger ca 16 km fra hovedstaden Valletta og 10 km fra feriebyen St. Julians. Reisemålet tiltrekker seg både familier som reiser med barn, par og vennegrupper som ønsker å kombinere avslappende sol- og badeliv med historiske severdigheter.

Attraksjoner og aktiviteter i St. Paul’s Bay

Mange turister trekker til St. Paul's Bay for sol- og badeliv. Malta er ikke kjent for sandstrender og St. Paul's Bay har ingen langstrakt sandstrand, men du finner flere små bukter, klipper og badeområder som er ideelle for sol og bad ved Middelhavet. Det er kort vei til strandbarer og spisesteder og gode muligheter for vannsport som snorkling og dykking. I nærheten av St. Paul’s Bay ligger byer som Qawra og Bugibba hvor du finner små sandstrender som er ideelle for barnefamilier på sommerferie, med langgrunt og rolig vann. Byens strandpromenade inviterer til avslappende spaserturer i solnedgang eller joggeturer med utsikt over Middelhavet.

En populær attraksjon i St. Paul's Bay er å bli med på båttur til St. Paul's øya, beliggende like utenfor kysten av byen. Her kan du utforske øyas spennende historie og oppleve fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er også verdt å besøke Wignacourt-tårnet, en gammel festning fra 1600-tallet, samt flere historiske kirker og ruiner i byen som gir innblikk i Malta sin lange historie. Søker du aktiv ferie er St. Paul’s Bay et godt utgangspunkt. Området rundt byen byr på utendørsaktiviteter som fotturer og sykling på kyststier langs Middelhavet og i det omkringliggende landskapet. Det er også verdt å ta dagstur til den historiske hovedstaden Valletta eller den livlige feriebyen St. Julians som ligger sør for St. Paul’s Bay.

Når er det best å reise til St. Paul’s Bay?

Høysesongen på Malta er på sommeren, spesielt fra juni til august, og det er flest turister som besøker St. Paul's Bay. I denne perioden er det høye temperaturer opp mot 30 grader og solrike forhold som er ideelt for sol og bad. Våren og høsten er gode tidspunkt å besøke Malta om du ønsker å styre unna de største folkemengdene og den mest intense sommervarmen. Badetemperaturen i Middelhavet er fortsatt behagelig på en høstferie og det er en flott tid for sightseeing og utendørsaktiviteter på Malta. Lavsesongen i St. Paul’s Bay er på vinteren med kjøligere temperaturer og mer nedbør.

Matopplevelser og uteliv i St. Paul’s Bay

Malta er kjent for gode matopplevelser som speiler Middelhavet sine smaker. I St. Paul's Bay finner du både restauranter som serverer tradisjonelle maltesiske retter og spisesteder med et internasjonalt preg. Prøv lokale delikatesser som fenkata (kaningryte) og lampuki (lokal hvit fisk som serveres med kapers og tomater). Besøker du byens matmarkeder og gatekjøkken kan du ofte smake lokale spesialiteter til billige priser. Beliggenheten ved Middelhavet gjør at byen også byr på et stort utvalg fersk sjømat. Her finner du fiskerestauranter som serverer fersk fanget fisk, blåskjell, reker og mer, og du kan ofte nyte måltidet med utsikt over Middelhavet

Utelivet i St. Paul's Bay har en avslappet atmosfære sammenlignet med populære feriebyer som St. Julians og Valletta. Likevel finner du et godt utvalg av barer, puber og utesteder som byr på underholdning og livlig stemning, spesielt i høysesongen.

Fly og hotell i St. Paul’s Bay

Fra Norge kommer du deg enkelt til St. Paul's Bay på Malta. Det går direkte rutefly fra Oslo Gardermoen til Malta internasjonale lufthavn (MLA) i sommermånedene. Flyturen fra Oslo Gardermoen tar ca 4 timer og 5 minutter.  Ellers på året blir det flyruter med én mellomlanding.

St. Paul’s Bay ligger ca 20 km fra flyplassen og det mest praktiske er å ta en taxi som du finner utenfor ankomsthallen. Taxituren tar vanligvis rundt 30-40 minutter, avhengig av trafikken. Et rimeligere alternativ er å ta offentlig buss fra flyplassen til St. Paul’s Bay, men merk at du må gjøre et bussbytte i hovedstaden Valletta. Ønsker du frihet til å utforske mer av Malta i eget tempo, for eksempel ta en dagstur til nærliggende byer som St. Julians, kan du vurdere å leie bil.

Det er mange gode overnattingsalternativer i St. Paul's Bay. Her finner du sjarmerende ferieleiligheter og feriehus, gjestgiveri og all-inclusive hoteller med mange fasiliteter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til St. Paul's Bay og Malta!

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Hoteller i St. Pauls Bay

Populære hoteller i St. Pauls Bay

Malta, St. Pauls Bay
9,5
Fantastisk
658 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, St. Pauls Bay
8,8
Meget bra
3592 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, St. Pauls Bay
8,9
Meget bra
1850 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i St. Pauls Bay?

7,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 13 anmeldelser