Reiser til St. Pauls Bay

St. Pauls Bay er Maltas største, eldste og kanskje mest populære turiststed. St. Pauls Bay var i likhet med mange andre feriesteder på Malta opprinnelig en fiskerlandsby, men i dag er stedet et velfungerende feriested på den nordøstlige delen av øya. Her finner du alt hva du kan ønske deg, dersom du drømmer om en reise med både avslapning og spennende opplevelser.

Det er ingen sandstrender her, så man bader fra klipper, noe som gjør at vannet er dypt. Dersom du vil besøke en sandstrand, ligger det flere av dem omkring 10-15 minutter unna med bil, men disse strendene er ofte meget populære i høysesongen. Dersom du ikke vil nøye deg med å slappe av i solen på de flate klippene, kan du teste ut ulike vannsportsaktiviteter i St. Pauls Bay, og hvis sjøen er rolig er dette et perfekt sted for snorkling og dykking.

Her finner du et stort utvalg av restauranter, som serverer både lokale og internasjonale matretter. Flere steder har uteservering der du kan nyte god mat og utsikten over havet. i St. Pauls Bay kan du forøvrig utforske  et behagelig kvelds- og natteliv med mange barer og nattklubber å velge mellom.

St Pauls Bay er en velfungerende ferieby med mange fasiliteter og har som turiststed vokst sammen med Bugibba og Qawra lenger ute på halvøya. Du kan følge en vakker promenade hele veien til Bugibba og Qawra dersom du ønsker en gåtur langs det azurblå havet mens kveldssolen farger himmelen rød.

Maltas største severdigheter ligger innenfor rekkevidde

St Pauls Bay er et godt utgangspunkt for en rekke utflukter. Om en ønsker variasjon tar en taxitur til St Julians og Sliema ca. 15 minutter. Det er også gode bussforbindelser i området, som enten kan ta deg til de nærliggende byene eller til noen av øyas flotte strender.

Langs kysten helt nord på øya ligger flere flotte strender, blant annet i Mellieha og Golden Bay. Hovedstaden Valletta er alltid verdt et besøk. Andre steder som bør oppleves på en reise til St. Paul’s Bay, er  Blue Grotto, Dingli Cliffs og Hagar Qim.

Reiser til Malta

Les mer om Malta og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Malta her

Hoteller i St. Paul’s Bay

Populære hoteller i St. Paul’s Bay

Malta, St. Paul’s Bay
  • Nærmeste flyplass: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Malta, St. Paul’s Bay
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 5 km
  • Internettilgang / WiFi
Malta, St. Paul’s Bay
6,5
Ganske bra
1190 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 18 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i St. Paul’s Bay?

7,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 13 anmeldelser