Reiser til Marmari

Marmari ligger ved en vakker sandstrand på nordkysten av Kos. Utover den vakre stranden med sitt krystallklare vann som frister med avslappende dager i solen har denne sjarmerende badebyen et fint utvalg av hyggelige tavernaer, restauranter og småbutikker.

Det rolige tempoet og den barnevennlige stranden har gjort Marmari til en familiefavoritt, men Marmari er også et glimrende reisemål for deg som vil bo i fredelige omgivelser ved havet og samtidig ha et stort utvalg av butikker, resturanter og natteliv i nærområdet. Det er kun omkring 13 kilometer å reise inn til Kos by, der du finner alt dette.

Enda tettere på Marmari og på motsatt side av en sjø fra Kos by ligger en annen badeby, nemlig Tigaki. I denne lille nabobyen er utvalget av spisesteder og butikker noe større. 

Stranden ved Marmari er velorganisert med utleie av solsenger og parasoller. Nyt den varme middelhavssolen mens du leser en god bok, nyteren forfriskende dukkert eller kaster deg over de mange forskjellige vannsportene. 

Aktivitet og utflukter

Strandlivet har topprioritet for de fleste som reiser til Marmari, men hvis du og familien likevel får lyst på litt avveksling kan dere besøke en morsom gokart-bane som ligger i nærheten. En reise til Marmari gir dere dessuten et godt utgangspunkt for å utforske andre deler av øya. Kos er ingen stor øy; i luftavstand er øya kun 42 kilometer lang og 11 kilometer bred. Derfor er det mulig å se mye av øya på sykkel, på hesteryggen eller til fots.

Det kjører også buss til de fleste delene av øya, blant annet inn til Kos by, som utover butikker og restauranter har en rik historie og byr på mange spennende severdigheter. Hvis du vil ha mulighet til å legge inn spontane stopp ved vakre badestrender eller hyggelige landsbyer, er det vel og merke en fordel å ha tilgang på en leiebil, som du forøvrig bør booke hjemmefra sammen med resten av reisen.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Marmari

Populære hoteller i Marmari

Hellas, Kos, Marmari
8,9
Meget bra
580 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 19 km
  • Nærmeste strand: ca. 2.6 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kos, Marmari
8,9
Meget bra
358 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 19 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Hellas, Kos, Marmari
9,7
Fantastisk
1089 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 20 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.5 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)