Reiser til Tigaki

Tigaki ligger omkring ti kilometer vest for Kos By, og omkring byen ligger mange av Kos` beste strender, hvorav Tigaki Beach er helt i særklasse. Byen er et meget barnevennlig sted med sine langgrunne strender og et godt utvalg av hyggelige tavernaer, restauranter og barer.

Umiddelbart vest for byen ligger en sjø der du enkelte tider av året kan se flamingoer, men midt på sommeren tørker som regel sjøen ut og etterlater seg kun et tynt lag med salt. På den andre siden av dette beskyttede naturområdet ligger nabobyen Marmari, som også er kjent som ett av Kos' mest fredelige reisemål.

Utover den kilometerlange stranden kan du i Tigaki oppleve en avslappet stemning i særklasse. På en billig reise til Tigaki kan du lade batteriene og la dagene fly forbi mens du nyter sol, strand og delikat mat. Takket være den fredelige atmosfæren er Tigaki kjent som det barnevennlige alternativet til Kos by.

Det ligger flere supermarkeder i byen, der du kan kjøpe alle daglige fornødenheter som du måtte trenge i løpet av ferien. Utover dette finnes et overskuelig, men fint utvalg av mindre butikker som selger souvenirer og lokale spesialiteter.

Sammenlignet med øyas hovedstad er nattelivet i Tigaki relativt rolig, og det er vanlig å avslutte dagen med hyggelig måltid, en drink og kanskje et besøk på en karaokebar. Det finnes også et par cocktailbarer, hvorav enkelte av dem holder åpent til langt på natt og spiller musikk, men det finnes ingen større nattklubber. 

Utflukter for hele familien

Hvis du ønsker en livlig kveld i løpet av ferien, kan du alltid reise til Kos by med taxi. Der kan du oppleve strandfester og besøke store nattklubber. Det er enkelt å besøke øyas hovedstad med buss, og på dagtid kan du oppleve spennende severdigheter og handle i et stort utvalg av butikker. 

Tigaki er også et godt utgangspunkt for utflukter til andre attraksjoner på øya, og dersom du reiser med barn er gokart-banen absolutt verdt et besøk. Hvis du fortsetter vestover fra Tigaki, kan du besøke et populært badeland, som ligger omtrent ti kilometer vekk. Her er det nok vannsklier til mange timer med moro!

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Tigaki

Populære hoteller i Tigaki

Hellas, Kos, Tigaki
9,2
Fantastisk
199 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 35 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kos, Tigaki
9,2
Fantastisk
100 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kos, Tigaki
8,2
Meget bra
453 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)