Reiser til Soma Bay

Soma Bay har en ideell beliggenhet ved Rødehavet i det østlige Egypt, kun 50 kilometer fra Hurghada internasjonale lufthavn. Her kan du nyte ferien på noen av de vakreste sandstrendene ved Rødehavet, hvor det er god plass på den fine sanden og barnevennlige vannet. Området er også kjent blant sportsdykkere for sine fargerike korallrev og klare vann.

Hvis du ikke allerede har dykkersertifikat, er det en dykkerskole i Soma Bay, hvor du kan få det med noen dagers kompetent undervisning. Da får du tilgang til en fantastisk og fargesterk verden under vannet som omgir feriestedet på tre sider. Det er et stort mangfold av spennende dykkesteder i området med både veggdykk, vrak og omfattende korallformasjoner med et rikt dyreliv.

Hvis du heller vil sette fart over bølgene, er det også et populært surfesenter i Soma Bay. Her kan både nybegynnere og erfarne lære å temme vinden ute på vannet med kitesurfing under kyndig veiledning av tålmodige instruktører.

Bestiller du en billig reise til Soma Bay kan du også være aktiv på land mens du nyter det solrike klimaet. Om vinteren, når regn og rusk ofte setter en stopper for sesongen hjemme, for eksempel, kan du fortsatt spille i korte ermer på en av Egypts beste golfbaner i Soma Bay. Det er både en sjanse til å opprettholde spillet ditt og ta en runde i unike ørkenmiljøer med havutsikt.

Utflukter

Soma Bay er et rent feriested, så det er ikke mye av et faktisk byliv her. Så selv om det er ganske mange fine restauranter og butikker her, er underholdningen på kvelden vanligvis begrenset til barene på hotellene. Ønsker du å oppleve litt mer autentisk egyptisk byliv, kan du enkelt ta en taxi til Safaga. Det tar bare 15-20 minutter å kjøre ned til denne nabobyen i sør. Du kan selvfølgelig også kjøre nordover i stedet til Hurghada, som har de beste shoppingmulighetene.

Ønsker du en avveksling fra strandlivet, er det også gode muligheter for å gå på dagsturer til noen av Egypts største severdigheter fra Soma Bay. Det kan for eksempel være en tur til den unike tempelbyen Luxor med de imponerende gravkamrene i Kongenes dal. Det er en uforglemmelig opplevelse for både barn og voksne.

Drømmer du om en avslappende ferie hvor du og familien kan nyte sol og strand i fredelige omgivelser? Du får optimale forhold for dette om du bestiller en av billigreisene til Soma Bay her hos Solfaktor. I søkemotoren på denne siden kan du enkelt bestille både flybillettene og hotellet. Ved å bestille en pakkereise får du den ekstra tryggheten av å være dekket av både pakkereiseloven og reisegarantien.

 

Reiser til Egypt

Les mer om Egypt og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Egypt her

Hoteller i Soma Bay

Populære hoteller i Soma Bay

Egypt, Soma Bay
9,5
Fantastisk
1088 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 280 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Soma Bay
9,5
Fantastisk
7283 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 51 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Soma Bay
9,7
Fantastisk
683 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 52 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)