Reiser til Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh ligger på Hurghada-kysten ved Rødehavet. Det er en relativt nyetablert ferieby, hvor det fra starten er tatt høyde for alle detaljer. Byggestilen er inspirert av både oldtidens Egypt og middelalderarkitektur, slik at du enkelte steder nesten kan føle seg hensatt til et eventyr fra «Tusen og en natt».

Sahl Hasheesh ligger bare 20 kilometer sør for Hurghada, som i mange år har vært et av landets mest populære reisemål og er betydelig større. I Sahl Hasheesh prøver en å skille seg ut med en mer eksklusiv atmosfære. Standarden på hoteller og fasiliteter er også generelt høy her.

Lang strand og promenade

Rødehavskysten er verdenskjent for sine deilige strender med krystallklart vann og fargerike korallrev som vrimler av eksotisk fisk. Sahl Hasheesh er intet unntak. Mange hoteller og feriesteder har svømmebasseng, men også private sandstrender. Med sin fine sand og krystallklare vann vil de være uimotståelige for de fleste. Strendene er langgrunne, noe som er ideelt hvis du har barn med deg på turen til Sahl Hasheesh.

Det solrike klimaet og strendene er grunn nok i seg selv til å umiddelbart bestille en tur hit. Rødehavet er imidlertid også kjent for å inneholde en unik undervannsverden med fargerike korallrev, som du kan utforske på dykkerturer eller ganske enkelt ved å snorkle. Det finnes også mange andre typer vannsport å drive med – både for barn og voksne. Bestiller du en av de billige reisene her på Solfaktor til denne avslappede feriebyen, er det potensiale for å få en uforglemmelig strandferie i Egypt.

Restauranter og butikker

Det er bygget en fin promenade langs sjøen, som er perfekt for en rask løpetur om morgenen eller en avslappet spasertur om kvelden. Når solen går ned, summer det av liv langs promenaden og trebryggen, som strekker seg i en bue ut i havet nær «Old Town», som er bygget som en tradisjonell egyptisk medina. Her er det ofte levende musikk eller andre former for underholdning.

På en billig tur til Sahl Hasheesh kan du bruke kveldene på å utforske områdets butikker, restauranter og kafeer. Selv om du har bestilt hotell med All Inclusive, anbefales det også å prøve noen av de andre restaurantene i området. Det er mange valg både på andre hoteller og nede ved stranden.

Ønsker du å shoppe er det bare en femten minutters kjøretur til det store kjøpesenteret Senzo Mall, hvor det finnes utallige dagligvarebutikker og internasjonale merkevarebutikker. Vil du oppleve egyptisk byliv, kan du eventuelt fortsette nordover til Hurghada, hvor det også er et rikt restaurantmiljø. For en lengre dagstur har du også Luxor innen rekkevidde, her kan du se tempelkomplekset ved Karnak, Tutankhamons grav, Luxor-templene og Kongenes dal.

Sjekk ut søkemotoren her hos Solfaktor, hvor du finner de billigste prisene på reiser til Sahl Hasheesh. Du kan enkelt bestille både flybilletter og hotell som pakkereise, noe som selvfølgelig dekkes av pakkereiseloven og Reisegarantifondet. 

Reiser til Egypt

Les mer om Egypt og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Egypt her

Hoteller i Sahl Hasheesh

Populære hoteller i Sahl Hasheesh

Egypt, Sahl Hasheesh
9,3
Fantastisk
3490 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 35 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Sahl Hasheesh
9,5
Fantastisk
4533 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 28 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Egypt, Sahl Hasheesh
9,1
Fantastisk
3289 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 17 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Internettilgang / WiFi