Reiser til Florida

Florida har en ekte storbyatmosfære, moderne kultur, storslått natur og mange herlige strender. Miami Beach har en trivelig stemning og yrende liv. Fort Lauderdale kalles ofte for Amerikas Venezia og Orlando som er kjent for alle de mektige fornøyelsesparkene.

Florida eller “The Sunshine state” byr på stor variasjon

Her blandes ulike type mennesker og aktiviteter. Florida har en ekte storbyatmosfære, moderne kultur, storslått natur og mange herlige strender. Det er enkelt å leie bil og kjøre rundt på egen hånd. Det er en bra måte å bli kjent med Florida på.Hele området kan sammenliknes med en gedigen dropspose.Her er det bare å velge og plukke ut de aktivitetene en vil gjennomføre. Som med dropsposen, du orker ikke “spise” alt.

Miami eller Miami Beach har en trivelig stemning og yrende liv.
Fort Lauderdale kalles ofte for Amerikas Venezia og har en mer avslappet atmosfære. Orlando er kanskje mest kjent for alle de mektige fornøyelsesparkene. Den ene er mer imponerende enn den andre og er selvfølgelig et paradis for alle aldre.

I september og oktober kan det forekomme små og store stormer, så reis gjerne til Florida på andre tider av året.

 

Fornøyelsesparker, strender og fargerikt nattliv

Reiser du til Florida med barn, er det nesten ikke til å komme utenom Orlando. Her kan dere glede dere til å utforske noen av verdens største og mest kjente tema- og fornøyelsesparker som Diseny World og Universal Studios, hvor barn og barnlige sjeler lett får timevis med underholdning. Deretter kan dere fortsette til en annen berømt attraksjon bare en times kjøring mot øst, Kennedy Space Center, som er en like så spennende opplevelse for hele familien. Man skal ikke være romnerd for å bli fasinert av de flotte utstillingene om NASAs utforskning av verdensrummet. 

Trekker standlivet i deg, er det ikke langt til Fort Lauderdale, som takket være sine kanaler er blitt kjent som "Amerikas Venezia". Men det er de skjønne palmetrærne som er byens hovedattraksjon. Lenger sørpå venter Miami på deg med like tillokkende strender, spennende shopping og vakre Art Deco-bygninger. Her er det også minst en litt mer løssluppen, bohemaktig stemning på de mange fortorgskafeene og barene langs Ocean Drive i South Beach. Er det en karibisk, avslappet atmosfære du søker etter, kan det anbefales å kjøre en tur helt ut til Key West via den imponerende Overseas Highway. 

Florida er i det hele tatt det perfekte målet for en kjør-selv-ferie. Leier du en bil på din ferie til Florida, har du mange flere muligheter til å utforske kjente og mindre kjente severdigheter. Faktisk er en bil ofte nødvendig, da den offentlige transporten ikke når ut i alle krokene av den store staten. Vil du for eksempel utforske den verdensberømte Everglades nasjonalpark uten å skulle følge en guidet tur, da er en bil perfekt. 

Solskinsstaten 

Florida lever i den grad opp til sitt kallenavn, Solskinsstaten, med lange, varme somre. Men det er også midt på sommeren at den såkalte "hurricane season" som regel innfinner seg. Det mest populære tidspunktet å reise til Florida på er derfor typisk fra slutten av november til midten av mai. Det kan kanskje være overraskende at det anbefales å reise til Florida i vinterhalvåret, men saken er at du selv om vinteren normalt sett kan nyte behagelige temperaturer på 23-29 grader, og ikke minst mindre nedbør enn i de hetere sommermånedene. 

Reiser til USA

Les mer om USA og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til USA her

Reisemål i Florida

 • Fort Lauderdale
  15 hoteller
  I Fort Lauderdale kan du slappe av på en av Floridas beste strender, dra på romantisk kanalturer, shoppe billige merkevarer og nyte et mangfoldig resturantliv. Samtidig har du på en reise til Fort Laurendale en perlerekke av Floridas mest berømte ... severdigheter innenfor rekkevidde. Les mer
 • Orlando
  11 hoteller
  Orlando er verdenssentrum for fornøyelser- og temaparker. Her kan du og familien lett bruke hele ferie på artigheter i Walt Diseny World, Universal Orlando og mange andre temaparker. Orlando er samtidig et godt utgangspunkt for en opplevelsesrik ... reise rundt resten av Florida. Les mer
 • Miami
  6 hoteller
  I Miami kan du forvente mange spennende opplevelser, South Beach sitt pulserende natteliv, partelfargede bygninger i Art Deco-stil eller en autentisk kubansk atmosfære i Little Havanna. Dessuten er det fantastisk brede og lange strender og endeløse ... shoppingmuligheter. Les mer

Populære hoteller i Florida

USA, Florida, Miami Beach
9,2
Fantastisk
2423 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 18 km
 • Nærmeste strand: ca. 450 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
USA, Florida, Hollywood
9,4
Fantastisk
4305 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 12 km
 • Nærmeste strand: ca. 50 m
 • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
USA, Florida, Miami Beach
8,9
Meget bra
1203 anmeldelser
 • Nærmeste flyplass: 16 km
 • Nærmeste strand: ca. 200 m
 • Internettilgang / WiFi