Reiser til Patong

Livlige Patong i Thailand er kjent for Phuket sitt mest pulserende natteliv. Her kan du kombinere deilig strandliv og varierte aktiviteter med shopping, fest og moro. Bestill en billig reise til Patong med Solfaktor!

Patong som reisemål

Patong er et svært populært reisemål som ligger på øya Phuket sin vestkyst i Thailand. Det er det viktigste turiststedet i Phuket og tiltrekker seg turister fra hele verden. Patong er sentrum for Phuket sitt natteliv og shopping og passer godt for ferie med venner og partur.

Attraksjoner og aktiviteter i Patong

Patong er mest kjent for sitt deilige strandliv med en bred, langstrakt sandstrand med krystallklart vann. Stranden inviterer til sol og bad og vannsportaktiviteter som jet skiing, parasailing og snorkling. Det er også et godt tilbud av spa, massasje og avslappende velværebehandlinger på ulike massasjestudio i byen og på stranden.

Det er populært å besøke Bangla Road, en livlig gate med lokale butikker og gateartister. På kvelden er gaten det mest pulserende stedet for uteliv og fest i byen. Ønsker du å dra på shopping kan du besøke det moderne kjøpesenteret Jungceylon Shopping Mall. En annen populær aktivitet i Patong er å besøke Patong Boxing Stadium om du vil se kampsport fra Thailand.

Fra Patong er det enkelt å utforske nærliggende steder som Karon, Kata og Rawai. De ligger kun en kort kjøretur unna og inviterer til avslappende, familievennlig strandliv, koselig fiskemarked og båtturer til øyene rundt Phuket.

Når er det best å reise til Patong?

Høysesongen i Patong er fra november til februar. Det er den mest populære tiden å besøke med varme temperaturer, solfylte dager og lav luftfuktighet. I denne perioden er det mange turister som besøker Patong og det er ofte travelt på strendene og i byen. Mange benytter seg muligheten for en juleferie til Patong i denne perioden. Fra mars til mai stiger temperaturen og luftfuktigheten og det er på sitt varmeste i Thailand og Phuket.
Regntiden i Patong er fra juni til oktober. I denne perioden må du forvente hyppige regnskyll i løpet av dagen og høy luftfuktighet, men det kan også være lange perioder med opphold og sol.

Matopplevelser og uteliv i Patong

Patong gir deg muligheten til å utforske den rike thailandske matkulturen. Her finner du både lokale matmarkeder, enkle spisesteder og elegante restauranter som serverer autentiske thailandske retter som ofte inkluderer ferske urter, kokosmelk og smakfulle krydder. I tillegg til thailandske retter tilbyr Patong også et variert utvalg av internasjonale restauranter. 

Utelivet i Patong er kjent for å være livlig og pulserende. Bangla Road er hjertet av Patong sitt natteliv med mange barer og nattklubber. Her kan du danse hele natten til internasjonale DJ-er, live musikkopptredener og oppleve energiske gatefester.

Fly og hotell i Patong

Phuket internasjonale flyplass (HKT) er den nest mest trafikkerte i Thailand, og det er relativt enkelt å fly til Phuket fra flere norske byer med mellomlanding. Reisetiden ligger på omtrentlig 10-13 timer, avhengig av hvor man mellomlander. Den enkleste måten å komme seg til kjente feriesteder som Patong, Karon, Kata og Rawai er med taxi som er tilgjengelig utenfor flyplassens ankomsthall. Du finner taxier rett utenfor terminalbygningen. Det er også minibusser tilgjengelig på flyplassen som tilbyr delt transport til forskjellige destinasjoner i nærheten av Phuket, inkludert Patong, Karon, Kata og Rawai. Ønsker du mer fleksibilitet til å utforske Phuket og omkringliggende områder kan du også leie bil på flyplassen.

Det er et godt utvalg av overnattingsmuligheter i Patong. Feriestedet tilbyr både store all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, bungalow-hoteller og koselige ferieleiligheter. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Patong og Thailand!Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Patong

Populære hoteller i Patong

Thailand, Sør-Thailand, Phuket, Patong
  • Nærmeste flyplass: 42 km
  • Nærmeste strand: ca. 800 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Phuket, Patong
  • Nærmeste flyplass: 38 km
  • Internettilgang / WiFi
  • Restaurant
Thailand, Sør-Thailand, Phuket, Patong
8,7
Meget bra
6706 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)