Reiser til Lido di Jesolo

Den italienske Adriaterhavskysten rundt Venezia kalles "Lido", og ingen steder er mer "Lido" enn Lido di Jesolo. Mange barnefamilier drar på ferie i Lido di Jesolo år etter år for å nyte den tryggeste badeferien du kan finne i Europa.

Hvis du er ute etter de ideelle forholdene for en strandferie for hele familien (spesielt med barn) langs den vakre Adriaterhavskysten i Veneto-regionen i det nordøstlige Italia, er Lido di Jesolo et opplagt reisemål for deg. I Lido di Jesolo er den 15 km lange sandstranden ganske bred mens vannet bare langsomt blir dypere, noe som gjør den svært barnevennlig, samtidig som det er et vell av gode strand- og bademuligheter å velge mellom. Byen tilbyr også et bredt spekter av underholdning for hele familien, samt et stort utvalg av restauranter, kafeer, butikker og barer, slik at du ikke trenger å flytte ut av byen for å få tak i de daglige nødvendigheter.

En ferie i Lido di Jesolo bringer deg også innen rekkevidde av noen av Veneto-regionens største kulturelle og historiske severdigheter, som regionhovedstaden Venezia med sine berømte kanaler og broer og store arkitektoniske og kunstneriske skatter som ligger omtrent 45 kilometer unna. Og Romeo og Julies Verona med den legendariske operascenen, Arena di Verona, som ligger bare noen timers kjøretur fra byen.

To bydeler med hver sine egne karakteristiske trekk

Lido di Jesolo, som strekker seg 15 kilometer langs Adriaterhavskysten, er delt inn i to deler; den østlige delen og den vestlige delen. I begge bydelene er det mange muligheter for aktiviteter for hele familien, og i begge bydelene er det mange restauranter, kafeer, butikker og barer.

Det sies imidlertid at den østlige delen er et litt roligere område enn den vestlige delen av byen - og her er stranden også litt bredere enn i den vestlige delen. I sin tur har den vestlige delen det største og bredeste utvalget av restauranter, kafeer, butikker og barer; og det er også her du finner de fleste av Lido di Jesolos mange hoteller og feriehus. Du kan enkelt komme deg fra øst til vest for byen med offentlig transport, som går i skytteltrafikk frem og tilbake mellom de to bydelene hele dagen.

Lido di Jesolo er en ekte ferieby, om sommeren er hovedgaten stengt i begge ender for trafikk fra kl. 20.00 til 06.00. Den lange hovedgaten er delt av de ulike "piazzaene" (torgene) og om kvelden forvandles den til en bred gågate med mye liv og røre - faktisk en av Europas lengste i sitt slag.

Du kan enkelt og trygt bestille din ferie i Lido di Jesolo online. Velg om du vil ha en pakkereise med inkl. fly, hotellopphold, leiebil eller transport tur-retur fra flyplassen (transfer), eller om du vil ordne transporten selv og bare bestille hotell, ferieleilighet eller kanskje en villa gjennom Solfaktor.

Hoteller i Lido di Jesolo

Populære hoteller i Lido di Jesolo

Italia, Veneto, Lido di Jesolo
9,4
Fantastisk
487 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 37 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Lido di Jesolo
9,0
Fantastisk
454 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 36 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Lido di Jesolo
9,4
Fantastisk
601 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)


Aktiviteter og attraksjoner i Lido di Jesolo

Byens hovedgate er en av Europas lengste og forvandles om kvelden til en bred gågate med mye liv og røre som er verdt å oppleve.

Du kan også ta en tur med minitog rundt i byen eller leie en sykkelvogn med plass til opptil 6 personer hvis du vil oppleve byen på en litt annen måte enn ved å bevege deg til fots eller med offentlig transport. Utenfor byen er det et stort badeland, Aqualandia Jesolo, med mange aktiviteter for både barn og voksne - og det er også mulighet for å kjøre på en gokartbane, gå på tivoli eller spille golf i området. 

Byen er også innen rekkevidde av noen av Veneto-regionens største kulturelle og historiske severdigheter, som regionhovedstaden Venezia med sine berømte kanaler, broer og store arkitektoniske og kunstneriske skatter som ligger omtrent 45 kilometer unna.  Samt Romeo og Julies Verona med sin legendariske operascene, Arena di Verona, bare noen få timers kjøring fra byen.

Bestill din ferie i Lido di Jesolo online i dag!

Hos Solfaktor er vi eksperter på reiser til Italia, og vi har vært danskenes foretrukne partner siden 1999 med det beste utvalget av hoteller, feriehus og leiligheter i dette overdådige ferielandet. Bli med på en herlig ferie til Lido di Jesolo - vi har valgt områdets beste hoteller og feriehus for deg, slik at du kan konsentrere deg om å ta fri og slappe av. Velg om du bare vil bestille overnatting eller om du vil bestille en pakkereise med fly inkludert, fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

 

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hva sier gjestene i Lido di Jesolo?

9,3
Gjesteanmeldelser
Basert på 6 anmeldelser