Reiser til Rimini

Er du ute etter et feriested som har alt, er Rimini et godt alternativ. Her kan du nyte det gode strandliv, en aktiv sykkelferie og koselige rusleturer i et historisk sentrum.

Er du ute etter et feriested som har alt, er Rimini et godt alternativ

Det er stranden som er den største attraksjonen i Rimini. Den er ca 20 km lang og regnes for en av de beste i Europa. Her kan du velge å ha avslappende dager i solen eller hive deg med på utallige vannsportsaktiviteter. Langs strandpromenaden finner du et bredt utvalg av kafeer, barer, restauranter, diskotek og butikker.

Av nevnte utfluktsmuligheter er Venezia, Ravenna med sine fantastiske mosaikker fra 200-tallet, i tillegg til byen San Marino.

Transportsystemet fungerer veldig bra og det er enkelt å komme seg rundt i byen, og til de mange koselige steder og severdigheter utenfor Rimini.

Hvis du leter etter et reisemål nordøst i Italia, hvor det bugner av gode strender og strandfasiliteter for alle aldre så er legendariske Rimini, som har vært en badeby siden 1843 og dermed er den eldste badebyen ved Adriaterhavet, et ypperlig sted å feriere! Byen er kjent for sin 15 kilometer lange gylne sandstrand som også er barnevennlig, og tilbyr et utvalg vannsportsfasiliteter. Du kommer nok ikke til å kjede deg hvis du vil kombinere en avslappende strandferie med en aktiv ferie hvor du kan holde kroppen i gang.

For unge par og andre reisende med et ønske om underholdning er en tur til Rimini også et opplagt alternativ, da det er en av de største underholdningsbyene langs Adriaterhavskysten med en overflod av restauranter, barer, diskoteker og et svært livlig natteliv hvor både unge italienere og turister møtes i helgene. 

Er du derimot ute etter en avslappende strandferie med familien bør du unngå å reise i August, som er den måneden da italienerne selv drar på ferie og hvor byen blir mest besøkt av festglade, unge gjester. Du kan i stedet satse på en av de andre sommermånedene, slik som sen vår eller tidlig høst.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Rimini

Populære hoteller i Rimini

Italia, Emilia-Romagna, Rimini
8,8
Meget bra
369 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 125 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Emilia-Romagna, Rimini
8,9
Meget bra
1165 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 125 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Internettilgang / WiFi
Italia, Emilia-Romagna, Rimini
8,8
Meget bra
1297 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 60 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi

Hva sier gjestene i Rimini?

8,0
Gjesteanmeldelser
Basert på 21 anmeldelser