Reiser til Maenam Beach

Unn deg et avslappende avbrekk fra hverdagens stress. Maenam Beach på Koh Samui i Thailand inviterer til fredelig strandliv i naturskjønne omgivelser. Bestill en billig reise til Maenam Beach med Solfaktor!

Maenam Beach som reisemål

Maenam Beach ligger i en bukt på den nordlige delen av øya Koh Samui i Thailand. Det er et ettertraktet feriested som byr på flott strandliv og tropiske naturopplevelser. Reisemålet passer godt for familier som reiser med barn og par.

Attraksjoner og aktiviteter i Maenam Beach

Hovedattraksjonen i Maenam Beach er det flotte strandlivet. Stranden har myk, hvit sand og krystallklart vann som inviterer til snorkling og dykking for å oppdage den fantastiske undervannsverdenen. Du kan også prøve vannsportaktiviteter som windsurfing, kitesurfing og kajakkpadling, eller bare slappe av og nyte sol og bad i en avslappet atmosfære på Maenam Beach. Spaserturer langs stranden er populære både morgen og kveld og det er en flott mulighet til å beundre soloppgangen og solnedgangen i horisonten.

På Maenam Beach er det verdt å besøke Wat Na Phra Lan, et buddhistisk tempel med vakker arkitektur, som er kjent for sin fredelige atmosfære. Besøkende kan vandre rundt i tempelområdet og lære mer om buddhismen og thailandsk kultur. For deg som søker aktiv ferie er området rundt Maenam Beach ideelt for fotturer gjennom jungelen. Det er flere stier og guidede turer tilgjengelige for de som ønsker å oppdage Koh Samui sitt tropiske naturlandskap. Ønsker du en mer avslappet opplevelse finner du flere spa-anlegg langs stranden på Maenam Beach som tilbyr både behandlinger, massasje og yoga.

Maenam Beach er også et godt utgangspunkt for å utforske mer av Koh Samui. Ta turen til nærliggende feriesteder som Chaweng Beach som byr på livlig strandliv og pulserende natteliv og underholdning. Besøk Lamai Beach for en avslappende atmosfære i tropiske omgivelser eller ta en times spasertur til Bophut Beach med sin sjarmerende fiskerlandsby.

Når er det best å reise til Maenam Beach?

Høysesongen i Thailand er den tørre sesongen fra desember til april og det er den beste tiden å besøke Maenam Beach. I denne perioden er det solrike forhold, lav luftfuktighet og behagelige temperaturer rundt 30 grader. Det er flest turister som besøker Koh Samui i den tørre sesongen, spesielt over jul og nyttår. November og mai er overgangsmåneder og byr på sol, varme og mindre turister, men det kan også komme noe regnskyll. Regntiden strekker seg fra mai til november og er preget av høy luftfuktighet og kraftig, tropisk nedbør, men det kan også være sol i perioder.

Matopplevelser i Maenam Beach

I Maenam Beach kan du glede deg over smakfulle matopplevelser. Det hyggelige feriestedet byr på restauranter og spisesteder som serverer thailandske delikatesser og internasjonale retter. Langs stranden finner du koselige strandrestauranter som serverer fersk sjømat og deilige thailandske spesialiteter. Her kan du spise middag med føttene i den myke sanden og beundre den vakre havutsikten i Maenam Beach.

Utelivet i Maenam Beach er rolig og byr på en avslappet atmosfære. I nærheten av stranden ligger Maenam Village hvor du finner et utvalg av koselige kafeer og lokale spisesteder som du kan nyte de varme kveldene. Ønsker du mer livlig natteliv kan du ta turen til Chaweng Beach som ligger ca 25 minutter unna med bil.

Fly og hotell i Maenam Beach

Det er enkelt å komme seg til Maenam Beach på Koh Samui fra Norge. Selv om Koh Samui er langt unna Norge er det relativt enkelt å komme seg dit. Med et par mellomlandinger etter Oslo Gardermoen vil flyturen til Samui internasjonale flyplass (USM) ta ca 13-14 timer i ren flytid.  De fleste velger å ta taxi fra flyplassen til Maenam Beach. Du finner taxi lett tilgjengelig utenfor terminalen og turen tar ca 15-20 minutter. Et rimeligere alternativ er å ta det som kalles songthaews som er en pick-up eller større lastebil som brukes som delt taxi eller buss. Du finner disse utenfor ankomsthallen og kan kjøpe billett av sjåføren. Flere hoteller tilbyr også transport til og fra flyplassen, så det er verdt å sjekke ut før du bestiller. Ønsker du å utforske mer av Koh Samui i eget tempo kan du leie bil på flyplassen. 

Maenam Beach tilbyr en rekke flotte overnattingsmuligheter for enhver smak. Her finner du koselige bungalow-hoteller, store all-inclusive hoteller og sjarmerende ferieleiligheter og feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt transport eller leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Maenam Beach og Koh Samui

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Maenam Beach

Populære hoteller i Maenam Beach

Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Maenam Beach
8,9
Meget bra
843 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 10 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Maenam Beach
8,3
Meget bra
457 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 15 km
  • Nærmeste strand: ca. 25 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Maenam Beach
9,8
Fantastisk
581 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 14 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
  • Internettilgang / WiFi