Reiser til Bophut Beach

Besøk koselige Bophut Beach på Koh Samui i Thailand. Her kan du nyte avslappende strandliv, deilig massasje og en sjarmerende fiskelandsby. Bestill en billig reise til Bophut Beach med Solfaktor!

Bophut Beach som reisemål

Bophut Beach ligger i en bukt på nordsiden av øya Koh Samui i Thailand. Det er et ettertraktet reisemål som inviterer til deilig strandliv, vannsportaktiviteter og velsmakende matopplevelser. Det passer godt for par og familier som reiser med barn.

Attraksjoner og aktiviteter i Bophut Beach

Bophut Beach tilbyr et godt utvalg av attraksjoner og aktiviteter. Hovedattraksjonen er den delen av byen som er kjent som fiskerlandsbyen Bophut Fisherman's Village, som gir deg en autentisk smak av øyas kultur og historie. Spaser langs brosteinsbelagte gater og oppdag restauranter og lokale butikker i de tradisjonelle thailandske husene. I nærheten av fiskelandsbyen ligger Wat Bophut Temple, et buddhistisk tempel med flott arkitektur som er verdt å besøke.

Strandlivet i Bophut Beach tiltrekker seg mange turister. Stranden er kjent for sin myke sand og rolige vann hvor du kan nyte sol og bad i en avslappende atmosfære med moderne fasiliteter. Ta en massasje på stranden eller ta del i vannsportaktiviteter som kajakk eller paddleboarding. Det er også gode muligheter for snorkling og dykking for å oppdage det fargerike undervannslivet i området rundt Bophut Beach.

Bophut Beach er et flott utgangspunkt for utflukter til andre deler av Koh Samui. For storslåtte naturopplevelser kan du besøke Na Muang Waterfall eller ta en båttur til Angthong Marine National Park. Ønsker du oppleve mer livlig natteliv og et større utvalg av aktiviteter kan du besøke de kjente feriestedene Chaweng Beach eller Lamai Beach, som begge ligger på østkysten av Koh Samui. En kort spasertur unna Bophut Beach vil du kunne finne Maenam Beach, som også er populær å besøke og som inviterer til naturskjønne og avslappende opplevelser.

Når er det best å reise til Bophut Beach?

Høysesongen på Koh Samui er i den tørre sesongen fra desember til april. I denne perioden er det mest gunstige værforhold med mye solskinn, behagelige temperaturer rundt 30 grader og lav luftfuktighet. Det er i denne perioden flest turister besøker Bophut Beach for å nyte avslappende strandliv og et avbrekk fra vinteren. Fra mai til november er det regnsesong i Thailand med høy luftfuktighet og hyppige, tropiske regnskyll selv om det også er perioder med sol. I denne perioden kan det være flere hoteller og fasiliteter som holder stengt.

Matopplevelser og uteliv i Bophut Beach

Du kan glede deg til gode matopplevelser på ferie i Thailand. I den sjarmerende fiskerlandsbyen Bophut Fisherman's Village finner du mange lokale spisesteder som serverer deilige thailandske retter som pad thai og grønn curry, samt ferske sjømatretter. 
Prøv også thailandske søtsaker som ekte kokos-is og grillede bananpannekaker når dere er ute og hygger dere på Bophut Beach.

Utelivet i Bophut Beach er kjent for sin avslappende atmosfære. Her kan du nyte varme kvelder på barer og kafeer med tropiske drinker, live musikk og underholdning. Ønsker du mer pulserende natteliv kan du besøke Chaweng Beach som er kjent for festlig stemning og flere nattklubber. Det ligger ca 15 minutters kjøring fra Bophut Beach.

Fly og hotell i Bophut Beach

Selv om Koh Samui er langt unna Norge er det relativt enkelt å komme seg til Bophut Beach. Med et par mellomlandinger etter Oslo Gardermoen vil flyturen til Samui internasjonale flyplass (USM) ta ca 13-14 timer i ren flytid. Taxi er den mest praktiske måten å komme seg fra flyplassen til ditt hotell og du finner taxiholdeplass like utenfor terminalen. Det er også flere hoteller som tilbyr transport til og fra flyplassen, så det er verdt å sjekke ut før du bestiller. Ønsker du mer fleksibilitet til å utforske på egen hånd kan du vurdere å leie bil på din ferie på Koh Samui

Det er mange overnattingsmuligheter på Bophut Beach. Her vil du finne alt fra all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, mindre bungalow-hoteller, og store ferieleiligheter og feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat eller bestille en pakkereise med fly, hotell og eventuelt leiebil eller transport inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Bophut Beach og Koh Samui!

Reiser til Thailand

Les mer om Thailand og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Thailand her

Hoteller i Bophut Beach

Populære hoteller i Bophut Beach

Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Bophut Beach
9,4
Fantastisk
1655 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 0 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Bophut Beach
9,6
Fantastisk
4143 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 3 km
  • Nærmeste strand: ca. 20 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Thailand, Sør-Thailand, Koh Samui, Bophut Beach
9,3
Fantastisk
1972 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)