Restplasser til syden og storbyferier

Hos Solfaktor.no finner du alle de gode reisetilbudene og restplassene - både med destinasjon sørover og til store opplevelser på storbyferie. Benytt våre smarte søkemaskiner, som alltid finner de beste tilbudene på hoteller, ferieboliger og flybilletter fra alle de store reiseportalene.

Finnes det noe bedre enn en spontan reise ut i verden? Hva med en weekend i London, en uke på stranden ved Malaga eller en ti dager lang hard sykkelferie  på Mallorca? Hos Solfaktor tilbyr vi alt dette og mye mer. Hva sier du til å kombinere store opplevelser med de beste tilbudene på hotellovernattinger og flybilletter? Dette er nøyaktig hva du får hos Solfaktor: Alle restplassene og last minute- deals fra de forskjellige tilbyderne. Tast inn dine ønskede reisedatoer i søkemaskinen og få de gode tilbudene servert rett hjem til sofaen.

Destinasjoner på kart

Alle reisemål

Hva er restplasser?

I virkeligheten dekker begrepet ''restplasser" flere ting, men grunnleggende står ofte både flyselskaper og hoteller igjen med ledige seter eller soveværelser med få dager til avgang. Flyselskapene og hotellene har en felles utfordring, nemlig at når reisedatoen er overskredet, forsvinner verdien fra reisen. Flyselskapet flyr med et tomt sete, mens hotellets soveværelse står tomt. Derfor er det bedre for begge parter å selge den ledige kapasiteten til en lav pris, heller enn å la den stå tom. 

Solfaktor er ikke et charterreisebyrå. Derfor har vi ikke egne last minute-tilbud, men vi benytter vår teknologi og søker gjennom internett etter de beste reisetilbudene. Våre maskiner setter automatisk sammen flybilletter og hoteller til én pakkereise til beste tilgjengelige pris i markedet, og i tillegg blir din restplass omfattet av reisegaranti. Vi tilbyr dessuten fri reiselengde, og du kan reise når du måtte ønske fra flere av Norges største flyplasser. Mye fleksibilitet, lav pris og full sikkerhet for reisen din - slik er Solfaktor.no. 

Restplasser til storbyer

Har du lyst på et par dager i en ikonisk storby, på avstand fra hverdagen? Hos Solfaktor har vi naturligvis alle de populære storbyene på vårt program, og i likhet med alle de øvrige destinasjonene kan du i våre søkemaskiner finne billige restplasser til storbyer. Utnytt vår fleksible bookingmotor til å sette sammen en storbyferie i London, Berlin, New York, Budapest, Praha, Roma, Lisboa eller et hvilket som helst annet reisemål. Vi tilbyr leiebil eller transfer til og fra flyplassen som en del av pakken.