Billige charterreiser fra Norge

Hos Solfaktor finner du billige reiser til dine favorittreisemål i Sydens sol og resten av verden. Vi tilbyr reiser som er tilpasset dine behov, inkludert fri reiselengde og valgfri avreisedato. Finn en perfekt charterreise eller sett sammen din reise på egenhånd her!

Hva er bedre enn en uke eller to med beina på stolen, D-vitaminer og delikat mat på lokale strandresturanter? Hos Solfaktor kan du få alt dette oppfylt og du kan reise mer eller mindre hvor enn du måtte ønske til en billig penge og med full reisegaranti. Dette er en ny form for charterreiser der man ikke reiser i flokkevis til de samme reisemålene, men selv setter sammen charterreisen etter egne behov og ønsker.

Solfaktor er et online reisebyrå som setter sin ære i å finne de beste prisene på charterferie og storbyferier til spennende reisemål over hele verden. Hver dag gjennomfører vi tusenvis av søk hos flyselskaper, hoteller og andre reisebyråer for å finne de billigste charterreisene til våre mange gjester i hele Norden. Som medlem av den norske Reisegarantifondet gir vi deg en like trygg og sikker reise som du får hos de tradisjonelle reisearrangørene, men til en helt annen pris!

Hva er en charterreise?

Historisk har en charterreise i norsk sammenheng vært en ferdig pakkereise til Syden med transport, overnatting og gjerne en guide som hjelper deg å gjøre reisen så enkel som mulig. Historisk var det faste avreisedatoer, ofte på lørdager, og fast reiselengde på enten én eller to uker før hjemreise på lørdag. Den moderne reisende ønsker derimot mer fleksibilitet og derfor er de moderne charterreisene tilpasset en tid  der våre gjester ønsker å kunne reise over kortere eller lengre tidsrom. På spesifikke datoer og med langt mer frihet til å gjøre hva man har lyst på feriedestinasjonen. 

Når er charterreiser billigst?

Det store spørsmålet er alltid når på året man kan finne de billigste charterreisende, men svaret er komplekst. Hos de tradisjonelle reisebyråene er det løpende tilbud på restplasser, men ofte i meget begrenset omfang. Dersom man ønsker å finne en billig charterreise, der man samtidig har god tid til å glede seg til turen, bør man bestille i god tid - gjerne minst fire måneder i forveien. Da får man ofte de beste rabattene på mange hoteller. Samtidig er ofte flybillettene billigst på denne tiden ettersom at flyselskapene forsøker å få solgt et kritisk antall seter. De billigste charterreisene finner du utenom den mest hektiske reiseperioden som strekker seg fra starten av juli til midten av august.