Reiser til Azorene

Azorene er som en stor velholdt botanisk hage og består av totalt 9 magiske vulkanøyer. Hit reiser man først og fremst for de storslagne naturopplevelsene og de spennende utfluktene.

Azorene er som en stor velholdt botanisk hage

Denne øygruppen midt i Atlanteren, mellom Lisboa og Nord Amerika, består av totalt 9 magiske vulkanøyer. Her går livet i harmoni med naturen og de vakre øyene har en unik flora. Azorene er fortsatt uoppdaget og turismen er regulert til et visst antall pr år. Når man reiser til Azorene er det først og fremst for de storslagne naturopplevelsene og de spennende utfluktene. Leiebil og forhåndsbestilte utflukter anbefales om du er ute etter å samle gode ferieminner.

Hovedøya er Sao Miguel hvor hovedstaden Ponta Delgada ligger. På Sao Miguel er det mange severdigheter og muligheter for flere spektakulære opplevelser. Alt fra vakker blomsterprakt til hval- og delfinsafari. Strender og naturlige havbasseng ligger langs sydkysten og det finnes flere muligheter til bad i varme kilder. Hele øya er som en stor velholdt botanisk hage. I Ponta Delgada finnes det et stort tilbud av restauranter. Kveldslivet er passe hektisk med et godt tilbud av musikk og dansebarer.

Terceira er Azorenes tredje største øy og det tar 40 min å reise hit med fly fra hovedøya Sao Miguel. Her er det like frodig og grønt som på de andre øyene i øygruppen og kan by på sterke naturopplevelser. Når man tar seg rundt på Terceira  ser man fort de store villaene, vakre hus, og velholdte hager.

Hovedstaden på Terceira er Angro do Heroismo som er en enestående vakker og trivelig by. Byen ligger på UNESCOs verdensarvliste på grunn av at den var en felleshavn for sjøfarere mellom Europa, Amerika og Afrika. Her er den gode matkulturen omtalt og velrenommert og det finnes et stort tilbud av restauranter. Bading i havet er mulig fra badestiger og det finnes både naturlige og konstruerte havbasseng. Sandstrendene på Terceira er ikke så bra.Reiser til Portugal

Les mer om Portugal og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Portugal her

Reisemål på Azorene

Populære hoteller på Azorene

Portugal, Azorene, Furnas
9,5
Fantastisk
182 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 43 km
  • Nærmeste strand: ca. 9 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Portugal, Azorene, Furnas
9,4
Fantastisk
1276 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 10 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Portugal, Azorene, Lajes do Pico
8,6
Meget bra
225 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste by: ca. 3.8 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)