Reiser til Psalidi

Psalidi ligger på det nordøstligste hjørnet av Kos, kun tre kilometer fra øyas hovedby, Kos by. Du har derfor den større nabobyens mange tilbud nærmest innenfor gå- eller sykkelavstand. Det finnes en fin kystpromenade med sykkelsti som du kan følge inn til Kos by. Selve Psalidi er også kjent som Psalidi Beach, og på en reise til Psalidi befinner du deg aldri langt fra den fristende stranden. 

Nede ved stranden, som består av sand og rullestein (derfor er badesko en fordel), kan du slappe av i en liggestol under en parasoll, bade i det krystallklare havet eller fordrive tiden med forskjellige former for morsom vannsport. I Psalidi kan du utnytte de perfekte forholdene til kite- eller windsurfing, og det tilbys leksjoner for nybegynnere i området.

Hovedbyens utvalg av opplevelser ligger ikke langt unna

Psalidi egner seg perfekt til familier; ikke minst på grunn av den barnevennlige stranden, men også det gode utvalget av spisesteder, barer, supermarkeder, souvenirbutikker og bil- og sykkelutleiesteder. Kort sagt - her finnes alt som skal til for en vellykket ferie!

Området er naturligvis et opplagt reisemål for par og deg som reiser på egenhånd og drømmer om å feriere i fredelige omgivelser nær havet, men samtidig ønsker å ha de mange tilbudene i Kos by innenfor komfortabel rekkevidde. I Psalidi er nattelivet begrenset til et par hyggelige tavernaer og barer, men Kos by ligger såpass tett på at du enkelt kan nyte en kveld i byen dersom du ønsker mer natteliv og et større utvalg av steder å besøke. 

Utflukter

Likevel er det ikke kun for nattelivets skyld at det er verdt å gjennomføre den korte reisen fra Psalidi og inn til hovedbyen. Sett gjerne av lang tid til å utforske historiske severdigheter og butikklivet i de trange smugene. 

Det finnes ingen nevneverdige severdigheter i selve Psalidi, men på tur omkring i resten av området kan du oppleve adskillige borgruiner, små, idylliske kirker og klostre.

Kos er ingen stor øy, og med sykkel, leiebil eller buss kan man oppleve det meste av øya. Hvis du vil utforske severdigheter og øyas beste strender i eget tempo, er det en fordel å bestille en leiebil allerede når du bestiller en billig reise til Psalidi her hos Solfaktor.

Reiser til Hellas

Les mer om Hellas og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Hellas her

Hoteller i Psalidi

Populære hoteller i Psalidi

Hellas, Kos, Psalidi
8,9
Meget bra
242 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 700 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kos, Psalidi
9,4
Fantastisk
411 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 33 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Hellas, Kos, Psalidi
6,9
Ganske bra
148 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 34 km
  • Nærmeste strand: ca. 200 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)