Reiser til Portals Nous

Portals Nous er feriestedet for deg som vil ha fred og ro i flotte omgivelser. Sentrum ligger rett inn fra havneområdet og nydelige sandstrender strekker seg langs kysten.

Portals Nous ligger på palmabuktens vestre side

Dette er feriestedet for deg som vil ha fred og ro i flotte omgivelser. Sentrum ligger rett inn fra havneområdet og nydelige sandstrender strekker seg både sørover og nordover langs kysten.

I den relativt nye havnen ligger luksusyachtene tett i tett med lekre seilbåter. Butikkene i havneområdet har store internasjonale navn innen mote og design, og prisnivået her er noe høyere enn på resten av øya.

Området her heter Ponent, som betyr solnedgangens kyst og innbyr til utflukter i nydelig natur. Rett på innsiden av kystlinjen finner du blant annet byene Calvia og Genova. Den sistnevnte er kjent for sine gode spisesteder og berømte grotter, Coves de Gènova.

Portals Nous er en liten hyggelig badeby kun 10 km vest for Mallorcas hovedstad, Palma. Drømmer du om en avslappende ferie ved det lune, klare Middelhavet med alle storbyens tilbud innenfor rekkevidde? Da er Portals Nous på mange måter det perfekte reisemålet. Du kan spasere ned til noen av Palmabuktens mest idylliske strender og badeviker, eller slå deg ned med en forfriskende drink på en av restaurantene oppe i hovedgaten Carretera Andratx. Du kan også gå ned til den eksklusive marinaen Puerto Portals, hvor store, luksuriøse yachter vugger ved kaien. 

Badeferie med storbyopplevelser 

Når du ikke nyter det avslappende strandlivet eller de gastronomiske opplevelsene på restaurantene i Portals Nous, kan du evt. ta en runde på en av de lokale golfbanene eller leie en bil for å utforske øyas vingårder eller fjellbyer som f.eks. hyggelige Valldemossa. Vil du inn til Palma en dag, trenger du bare å hoppe på en av de lokale bussene. Du kan lett bruke en hel dag på en oppdagelsestur blant hovedstadens severdigheter som f.eks. katedralen Le Seu og de mange spennende butikkene. Også her er det naturligvis rik mulighet for å ta en pause på en tapasbar eller utendørs kafè. 

Med den vakre beliggenheten og nærheten til Palma, er det lett å forstå hvorfor mange utlendinger med økonomien på stell, velger å kjøpe feriehus i Portals Nous og omegn. I bakkene over Portals Nous ligger det eksklusive kvarteret Costa d`en Blanes med mange flotte villaer som nyter en flott utsikt over bukten. Men selv om man bor her oppe, har stranden nedenfor Portals Nous en sterk tiltrekningskraft. 

Ferieroen inntreffer seg også helt automatisk hos både barn og voksne når man kommer ned på den bløte sanden ved f.eks. Platja De S`oratori umiddelbart øst for marinaen. Her kan du både velge å slenge deg på en solseng inder en parasoll med en god krim eller ta en dukkert i det krystallklare, turkisblå middelhavet. Trenger du en forfriskning i løpet av dagen, er det ved denne stranden du finner den populære Roxy`s Beach Bar. Denne lille strandbaren må uten tvil være blandt de mest sjarmerende på Mallorca takket være de vakre omgivelsene. 

Skal din neste reise til sydens sol være en absolutt livsnyterferie, da er Portals Nous med andre ord et utmerket valg. Det gjelder om du så vil ha din base på et av Mallorcas voksenhotell eller reiser med barn. 

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Portals Nous

Populære hoteller i Portals Nous

Spania, Mallorca, Portals Nous
8,5
Meget bra
2393 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 500 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Portals Nous
9,0
Fantastisk
653 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 24 km
  • Nærmeste strand: ca. 600 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Portals Nous
9,6
Fantastisk
717 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 23 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)