Reiser til Colònia de Sant Jordi

Colonia Sant Jordi et flott reisemål med flere gode tilrettelagte aktiviteter for hele familien. I denne delen av Mallorca finner du mange urørte og utrolig vakre strender.

Femten minutter fra Campos, ligger Colonia Sant Jordi som regnes for å være havnen til Campos.Opprinnelig baserte landsbyen seg på fiske og jordbruk, men i dag blomstrer turismen og Colonia Sant Jordi er et flott reisemål med flere gode tilrettelagte aktiviteter for hele familien. En av attraksjonene er båtturer ut til en av øyene i Cabrera arkipelet som er blitt nasjonalpark. I denne delen av Mallorca finner du mange urørte og utrolig vakre strender.

Dette distriktet, Ses Salines, er kjent for sine gamle saltuvinningstradisjoner og dette feires med en festival hvert år i august.

I Colonia Sant Jordi finner du gode muligheter for å drive med din idrett i ett av de flotte treningsanleggene. Kanskje vil du prøve deg ut med kajak eller bli med på en av de mange båtturene i nasjonalparkområdene.

Familievennlig badeby

Sammenlignet med Cala d’Or, som ligger i nærheten, er nattelivet i Colonia Sant Jordi noe mer avdempet. Det er da som regel også i høyere grad muligheter for å ha en aktiv ferie med vandreturer, sightseeing og naturligvis mye bading som tiltrekker besøkende til Colonia Sant Jordi fremfor nattelivet. Så det er overraskende mange sportsfasiliteter i byen, som dessuten er vert for tilbakevendende sportsbegivenheter som for eksempel et ironman-løp.

Hvis du trenger at det skjer noe mer enn bare tilbakelent strandliv, er Colonia Sant Jordi et godt utgangspunkt for opplevelsesrike utflukter på Mallorca. I nærområdet går det en båttur ut til den ubebodde lille øya Cabrera, hvor du kan oppleve uberørt natur (husk snorkel) og inne på land er det opplagt å utforske ett av øyas mest kjente vinområder. Vinbyen Felanitx er også innenfor kort kjøreavstand. På veien kan du eventuelt også besøke Ses Salines, som akkurat som Colonia Sant Jordi er kjent for utvinning av salt. På østkysten kan du oppleve et rikt fugleliv i Mondragó-naturparken og du kan nyte idylliske badeviker.

Strender og utfluktsmål

I prinsippet så behøver du ikke forlate Colonia Sant Jordi for å finne det du trenger i løpet av ferien. Men hvis du vil oppleve det litt mer tradisjonelle Mallorca, kan det varmt anbefales å besøke noen av landsbyene litt inne i landet. I nærområdet er for eksempel landsbyen Campos verdt et besøk. Faktisk kalles Colonia Sant Jordi noen ganger for Port de Campos, siden det bare er et kvarters kjøring mellom de to byene. Tilpass gjerne turen din til denne litt søvnige middelalderbyen med en av de to ukentlige markedsdagene, hvor du både kan gjøre et godt kjøp og få et lite innblikk i det ekte Mallorca. Så er det et ukentlig marked i Colonia Sant Jordi på onsdagene.

Har du lyst på shopping i større byer, er Lluchmayor, Palma og Manacor innenfor rekkevidde, hvis du har en bil til rådighet. Det er ikke til å komme utenom at hovedattraksjonen på en reise til Colonia Sant Jordi er strendene i nærheten. Særlig den 3 kilometer lange Es Trenc (rett nordvest for byen) og Es Carbo (rett sør for byen) er i særklasse og steder du og familien fint kan tilbringe en stor del av ferien.

Slik bestiller du din reise til Colonia Sant Jordi

Som alltid velger du fritt avreisedato og reisetid når du reiser med Solfaktor. Vil du arrangere reisen selv, kan du bare velge å bestille hotell eller ferieleilighet gjennom oss. Ønsker du full trygghet i form av en pakkereise som består av fly og hotell, kan du enkelt se alle flyavganger og sammenligne priser i søkemotoren. Her kan du også legge til en leiebil som står klar til deg ved ankomsten til Palmas flyplass, eller en transfer tur/retur ditt hotell.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Colonia de Sant Jordi

Populære hoteller i Colonia de Sant Jordi

Spania, Mallorca, Colonia de Sant Jordi
9,0
Fantastisk
806 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 100 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Colonia de Sant Jordi
8,6
Meget bra
891 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 47 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Colonia de Sant Jordi
9,0
Fantastisk
1041 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 46 km
  • Nærmeste strand: ca. 280 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)