Reiser til Can Pastilla

Can Pastilla er et ideelt reisemål for barnefamilier, med flotte sandstrender i en avslappende atmosfære på Mallorca. Byen ligger også like ved hovedstaden Palma de Mallorca som inviterer til et livlig storbyliv. Bestill en billig reise til Can Pastilla med Solfaktor!

Can Pastilla som reisemål

Can Pastilla er en kystby i Palmabukta i Middelhavet, på øya Mallorca i Spania. Feriestedet ligger kun noen få kilometer øst for øyas hovedstad, Palma de Mallorca, som gjør det enkelt å kombinere strandliv med storbyliv. Can Pastilla inviterer til en avslappet sol- og badeferie og er perfekt for familieferie på Mallorca. Her finner du en hyggelig strandpromenade og varierte aktiviteter. Can Pastilla var et av de første stedene på Mallorca som tok i mot solhungrige nordeuropeere på 1960-tallet. Siden den tid har stedet utviklet seg til å bli et fint, lite reisemål.

Attraksjoner og aktiviteter på Can Pastilla

Strandlivet i Can Pastilla er byens største attraksjon og det er to flotte strender å velge mellom i sentrum av byen. Den mest kjente er Playa de Can Pastilla med gyllen sand og klart vann og her kan du nyte livlig strandliv. Cala Estància er den andre stranden som tilbyr avslappende sol- og badeliv og ofte med litt færre turister. Begge strendene er familievennlige og du finner mange fasiliteter og vannsportaktiviteter som båtturer, dykking og snorkling. Alt som gjør en tur til syden attraktivt.

Can Pastilla er også populært for en aktiv ferie på Mallorca. Den flotte strandpromenaden inviterer til spaserturer og er spesielt egnet for sykling og innover øya for mountainbiking. Du kan leie sykler i sentrum og utforske den vakre kystlinjen langs Middelhavet. En kort spasertur fra Can Pastilla ligger Palma Aquarium. Reiser du med barn er dette en populær attraksjon hvor du kan utforske fascinerende marineliv. For eksempel kan du oppleve haier på nært hold. Det ligger også en 18-hulls golfbane i nærheten.

Det er også å anbefale en tur til hovedstaden Palma, som ligger kun en kort kjøretur fra Can Pastilla. Byen er kjent for eksklusiv shopping, kulinariske matopplevelser og historiske severdigheter. En dagstur til Palma er populært for hele familien!

Når er det best å reise til Can Pastilla?

Den mest populære tiden å besøke Can Pastilla er på sommeren mellom juni og august. Det er høysesongen med flest besøkende og i denne perioden kan du nyte solfylte dager og høye temperaturer på din sommerferie, som vanligvis ligger rundt 30 grader. Om du ønsker å styre unna tiden med flest turister er høsten og våren også flotte perioder å besøke Can Pastilla. På høsten er det behagelige temperaturer på rundt 20-25 grader og havet er fortsatt varmt etter sommeren. Ideelt for en høstferie. På våren stiger temperaturene gradvis og ligger rundt 20 grader og i denne perioden er naturen i full blomstring og inviterer til flotte naturopplevelser.

Matopplevelser og uteliv på Can Pastilla

Can Pastilla inviterer til en god blanding av lokale og internasjonale smaker og du finner et bredt utvalg av restauranter, spisesteder og kafeer. Lokale spesialiteter inkluderer fersk sjømat fra Middelhavet, paella, tapas og grillet kjøtt, samt flere autentiske retter fra både Spania og Mallorca. Du finner også restauranter som serverer retter og smaker fra flere verdenshjørner. I Can Pastilla kan du nyte et måltid på strandpromenaden med havutsikt, i sjarmerende smågater eller på en elegant restaurant i sentrum av byen.

Can Pastilla har et avslappet uteliv. Ønsker du å utforske mer hektisk natteliv kan du ta turen til Palma de Mallorca som ligger kun 10 minutter unna med taxi. Her finner du mange barer og nattklubber hvor du kan danse til tidlig morgen. Området sørpå øya har flere steder som kan friste for en partyferie på Mallorca.

Fly og hotell på Can Pastilla

Du kommer deg enkelt til Mallorca og Can Pastilla med direktefly fra flere norske byer nesten hele året. Palma de Mallorca Flyplass er en av de mest trafikkerte flyplassene i Spania og om sommeren går det daglig avganger fra flere norske byer. Det er kun 4 km fra flyplassen til Can Pastilla og flytiden er ca 3 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen til Mallorca. Det er begrenset med flymuligheter på selve vinteren, men det er mulig med en eller flere mellomlandinger.

Det er enkelt å komme seg inn til Can Pastilla og taxi er det enkleste alternativet og kjøreturen tar ca 10 minutter. Det er også bussforbindelse mellom flyplassen og Can Pastilla. Bussholdeplassen finner du like utenfor ankomsthallen og bussene går regelmessig. Ønsker du å utforske flere steder på Mallorca og ønsker mer fleksibilitet kan du leie bil.

I Can Pastilla finner du en rekke hoteller og overnattingsalternativer som passer for både familier med barn, par og vennegrupper. Her finner du både store all-inclusive hoteller med mange fasiliteter, mindre boutique-hoteller og sjarmerende feriehus. Du velger om du ønsker å bestille fly og hotell separat, eller bestille pakkereiser med fly, hotell og eventuelt leiebil inkludert. Uansett hva dine preferanser er kan Solfaktor hjelpe deg å finne det beste alternativet for din ferie til Can Pastilla og Mallorca!Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Can Pastilla

Populære hoteller i Can Pastilla

Spania, Mallorca, Can Pastilla
8,1
Meget bra
2160 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 3 km
  • Nærmeste strand: ca. 250 m
  • Internettilgang / WiFi
Spania, Mallorca, Can Pastilla
8,7
Meget bra
1899 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 120 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Spania, Mallorca, Can Pastilla
8,4
Meget bra
2238 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 7 km
  • Nærmeste strand: ca. 150 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Hva sier gjestene i Can Pastilla?

8,8
Gjesteanmeldelser
Basert på 25 anmeldelser