Reiser til Cala Mesquida

Cala Mesquida er et fredfylt lite sommerparadis i en bukt på nordøstkysten av Mallorca. Her finner du en nydelig strand og forholdene er gode for snorkling, dykking, vindsurfing, seiling og vannski.

Cala Mesquida er et fredfylt lite sommerparadis

Cala Mesquida ligger i en bukt på nordøstkysten av Mallorca. Feriestedet er omgitt av grønnkledde skoger og et kupert klippeterreng. Med det blåturkise havet og knallblå himmel som kontrast til den hvite sanden, er Cala Mesquida en liten naturperle. Her kan hver feriedag nytes i fulle drag.

Stranden er bred og ca 500 m lang med krystallklart vann som vasker innover sanden. Bunnforholdene i sjøen er noe varierte og nivåforskjellen kan brått bli opptil to meter. Derfor er det lurt at de minste i familien blir holdt nøye øye med. Forholdene er gode for snorkling, dykking, vindsurfing, seiling og vannski.

Fra dette fredfylte lille sommerparadiset er det gode bussforbindelser til de omkringliggende småbyene. Vil du bytte ut en dag på stranden med noen gode opplevelser bør du leie deg en bil. Hele østsiden av øya har et flott landskap, mange små naturskjønne badeviker og maleriske landsbyer som er vel verd et besøk.

Bare 10 minutters kjøring fra Cala Mesquida ligger småbyen Capdepera med et typisk spansk miljø. Her kan du blant annet nyte gode tapasretter og ikke minst noe av all den smakfulle sjømaten i en av byens små eller store restauranter.

Ridesenteret, Rancho Willy, ligger rett på baksiden av stranden i Cala Mesquida og tilbyr rideturer i et vakre omgivelser. Golfbanen i distriktet er kjent for sin gode standard. Er du golfentusiast bør du bestille plass på forhånd for denne banen er godt besøkt.

Reiser til Spania

Les mer om Spania og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Spania her

Hoteller i Cala Mesquida