Reiser til Chioggia

Unngå turistfellene med et besøk i

Besøk Chioggia og oppdag en sjarmerende kanalby som minner om Venezia - før turisthordene tok over. Beundre de sjarmerende husene og de meterlange kanalene i ro og fred mens dere absorberer den uberørte stemningen.

Chioggia ligger kun 60 km sør for Venezia og i samme lagune, men med egen passasje til havet. Selv om den ikke kan skryte av samme tiltrekningskraft og størrelse som sin kjente søsterby, har den stemningsfulle kanalbyen mye å by på. Turen hit fra Venzia tar omtrent 1 time med bil og halvannen time med båt, og om sommeren går det båter mellom byene flere ganger for dagen - dette tilbudet er også tilgjengelig i lavsesongen, men ikke med like hyppige avganger.

Forvill dere i den todelte byen

Slapp av på den lange sandstranden Sottomarina som ligger i en nyere og mer moderne del av Chioggia ute ved havet, eller la dere fascinere av den spennende og gamle bydelen der tiden har stått stille i århundrer. Her kan dere ta og føle på den autentiske stemningen som har blitt tatt godt vare på da det er gjort lite for å tiltrekke turister. Her er hovedsysselet fortsatt fiske i lagunen, enten i moderne fiskebåter eller de tradisjonelle og fargerike småbåtene som pryder byens kanaler.

Opplev bylivet

Her går dagliglivet sin vante gang, og i fritiden samles man utenfor en av de mange kaféene og restaurantene som preger den hyggelige hovedgaten og de spennende kanalene. Ellers finner dere både dyre og billigere butikker i hovedgaten, samt et par "postkort"-butikker til ære for turistene. Og på torsdager kan dere oppleve regionens største marked fra kl. 08:00 til 13:00 i hovedgaten, som da blir omgjort til en myldrende gågate (vennligst vær oppmerksom på at dere ikke kan kjøre inn i byen med bil før etter kl. 14:00 på torsdager).

Transport Den beste måten å komme til Chioggia på er med bil, men dere kan også ta buss. Hopp på shuttlebussen fra Venezias flyplass til Piazzale Roma i Venezia og reis videre derfra med lokalbuss (destinasjon: Chioggia - Sottomarina) som går hver halve time.

Bestill deres ferieovernattinger i Chioggia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Chioggia og i resten av Veneto. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Chioggia