Reiser til Bibione

Langs den italienske Adriaterhavskysten finner du en rekke små ferieperler, og blant dem skinner Bibione som en av de lyseste. En stor, sørvendt strand, mange butikker og restauranter, samt et overflødighetshorn av solskinn gjør Bibione til en favoritt for mange barnefamilier. Bestill din billige ferie til Bibione med solfaktor i dag!

Bibione ligger nesten halvveis mellom de to kulturbyene Venezia og Trieste, og har en nesten 10 km lang sandstrand med Blått Flagg, som om sommeren er fullpakket med solsenger og parasoller. Det er det nærmeste av feriemålene ved Adriaterhavet for de som ønsker å kjøre selv - kjøretiden er omtrent 15 timer fra grensen, som er omtrent 2 timer kortere enn til Rimini. Den sørvendte kysten byr på mange timer med sol på stranden og en overdådig utsikt over de blå bølgene.

Hos Solfaktor er vi eksperter på reiser til Italia, og vi har vært danskenes foretrukne partner siden 1999 med det beste utvalget av hoteller, feriehus og leiligheter i dette overdådige ferielandet. Bli med på en herlig ferie til Bibione - vi har valgt ut Bibiones beste hoteller og feriehus for deg, slik at du kan konsentrere deg om å ta fri og slappe av. Velg selv om du bare vil bestille overnatting eller om du vil bestille en pakkereise med fly inkludert, fra København, Aalborg, Aarhus, Billund eller Hamburg.

Hoteller i Bibione

Populære hoteller i Bibione

Italia, Veneto, Bibione
9,1
Fantastisk
728 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 70 km
  • Nærmeste strand: ca. 400 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Bibione
8,7
Meget bra
599 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 66 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Italia, Veneto, Bibione
8,1
Meget bra
736 anmeldelser
  • Nærmeste flyplass: 67 km
  • Nærmeste strand: ca. 50 m
  • Svømmebasseng (evt. sesongåpent)

Tips til din ferie i Bibione

Som en av de 10 mest besøkte feriemålene i Italia, ifølge det italienske nasjonale statistiske instituttet, er Bibione foretrukket av mange reisende - inkludert italienere - til den hektiske byen Venezia og de nærmeste strendene. Fra familier med barn på jakt etter litt fred, til par på jakt etter en romantisk helgetur, til unge mennesker som ønsker en klassisk sommerferie med sol, strand og moro, Bibione har alt!

Det første du sannsynligvis vil legge merke til når du ankommer Bibione er den utrolige fargen på vannet. Helt klart og blått, supplert med en sjenerøs porsjon gyllen, fin sand. Det er alltid morsomt å ta en spasertur langs stranden her og beundre det vakre Adriaterhavet - og de mange menneskene i forskjellige størrelser og former som kommer hit for å suge opp vitamin D.

Men ikke alle vet at Bibione tilbyr et annet spektakulært panorama som er like fantastisk: Val Grande. Val Grande er en stor, grunn fiskelagune som er omgitt av skog med et vell av plantearter. Du kan enkelt finne guidede turer her til fots, på sykkel, på hesteryggen å til og med med båt hvis du trenger å komme vekk fra strandlivet. I Val Grande er det opplevelser for alle!

For de sporty er valgene på en ferie i Bibione nesten uendelige: sykling, turgåing, ridning, tennis, golf, kajakkpadling, seiling, windsurfing - you name it. For nybegynnere eller de som ønsker å prøve en helt ny opplevelse, er det også mange kurs i disse forskjellige aktivitetene for å hjelpe deg i gang. Spesielt båtturer er en favoritt blant besøkende.

Sentrum og wellness

I sentrum av Bibione venter mange barer, restauranter og butikker, og du kan enkelt tilbringe mange timer med shopping, ta en kaffepause, prøve de lokale rettene eller bare ta en spasertur i de livlige gatene. Eller hva med å leie en sykkel og komme seg rundt i området litt raskere?

Og for at det ikke skal være nok, er Bibione også en spa-by hvor du kan skjemme bort deg selv hver dag. Bibione Thermae er spesielt kjent for sine fantastiske velværebehandlinger og et spa hvor du kan slappe av i det termiske bassenget, i saltrommet eller skjemme deg bort med en fantastisk massasje. Og til slutt, ikke gå glipp av de mange underholdningsarrangementene og festivalene som tilbys på en ferie i Bibione, med animasjon for barn, samt teaterforestillinger og levende musikk - det skjer alltid mye her.

For barn og barnslige sjeler er det enda en fornøyelsespark, et akvarium og en dyrehage å utforske rundt denne vakre badebyen, samt en rekke store byer som er interessante for en dagstur, som Venezia, Trieste, Udine og Treviso.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her