Reiser til Marina di Bibbona

Marina di Bibbona ligger på den toskanske rivieraen, også kjent som Costa degli Etruschi. Når du i dag står på den lange sandstranden og ser utover det turkisblå havet, virker det åpenbart at Marina di Bibbona på sikt ville utvikle seg til å bli en av regionens mest populære badebyer. Stranden, de naturskjønne omgivelsene og det milde, solrike klimaet er perfekt for en avslappende strandferie. Spesielt hvis du velger å bo på et av våre hoteller som ligger her.

Da man på 1700-tallet bygget forsvarstårnet Forte di Bibbona her ved kysten, var det dog ikke for å nyte den fantastiske utsikten over havet. Tårnet var et avansert forsvar som skulle beskytte innlandet mot sjørøverne som på den tiden herjet på disse trakter. Etterhvert som roen senket seg i dette området, vokste det imidlertid opp en faktisk by rundt tårnet, Marina di Bibbona.

I tillegg til den vakre stranden har Marina di Bibbona alt du trenger i ferien. Her er alt fra campingplasser til unike boutiquehoteller. I tillegg er det et utmerket utvalg av shoppingmuligheter og restauranter med noe for hele familien. De mange skyggefulle furutrærne oppe i byen og den vakre, gamle furuskogen langs stranden er med på å gi Marina di Bibbona sin spesielle, intime atmosfære. Trærne gjør også at du selv på dette populære reisemålet kan finne ekte gjemmesteder med sin helt egen sjarm og karakter tilstrekkelig skjermet fra resten av byens liv.

Reiser til Italia

Les mer om Italia og finn inspirasjon til din neste reise her

Finn reisen til Italia her

Hoteller i Marina di Bibbona